Fina Hugo

2011-09-15 19:15:46 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Så typiskt mig att lägga upp 100 inlägg på samma gång eller inga alls på flera veckor, men var bara tvungen att visa fina Hugo i sin nya scarf :) ♥
Ps. Fick en fråga av en söt läsare vad Hugo är för ras & ifall du missat mitt mailsvar så är han: King charles spaniel, Tibetansk spaniel, cocker spaniel & papillon. En salig blandning men ett perfekt resultat! Enligt mig själv iaf :D

Kommentarer
Therese

Heej! Tack för ditt mail! Jösses vilken sötnos han är! :) Jättegulligt med scarf! Har inte själv lyckats hitta några trevliga till ett vettigt pris så det slutar väl med att jag får göra en egen nu när jag sett så fin Hugo blev i sin:)

Hoppas du och vovvarna har det bra!

Kram

Therese

2011-09-16 15:47:55
Adara Magazine - din bloggtidning på nätet! http://adaras.se

Hej! Jag har lagt upp en ny tävling där du kan vinna konsertbiljetter till Britney Spears samt hennes nya parfym. Var gärna med! :Dhttp://adaras.se/2011/september/vinn-biljetter-till-britney-spears-konsert-oc.html#commentVar gärna med och tävla om en chilladress:

http://adaras.se/2011/september/vinn-en-chilladress.html#comment

och en valfri vara från uffessakerochting:

http://adaras.se/2011/september/vinn-en-valfri-vara-fran-uffessakerochting.html#commentHoppas du vill vara med! :)Ha en bra dag!

Kram! <3

2011-09-27 12:42:07

NAMN Kom ihåg mig?

EMAIL

BLOGGADRESS

KOMMENTAR:

Trackback
  
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu