balkong fix....

2009-04-28 19:46:51 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Igår köpte jag lite blommor till balkongen & på kvällen fixade jag klart med den....riktigt bra blev det =) eller helt klar vart de inte...ska få ihop min lilla fontän också och köpa lite vattenväxter till den samt få ut mina plantor.


 


I fredags var jag & syster på söder & träffade en gammal klasskamrat till henne som hon inte träffat på flera år. Vi hade jätte trevligt & satt på hans ställe & blev bjudna på jätte goda drinkar =) Det var riktigt mysigt.

Och i lördags hade vi grillkväll & singstar. Vi grillade jätte gott kött och jag gjorde en hemmagjord potatissallad till.
Så drack vi jätte goda drinkar me, med färskpressad apelsin juice bland annat =) riktigt gott.

Gjorde ett jätte fynd förra veckan, köpte en 160 säng för 600kr. Värde ca.8000kr. Så jag är riktigt nöjd!
Speciellt nu när man har så dåligt med pengar också. Handlade mat för dom sista pengarna iaf så det har jag denna månad.

Måste städa lite nu, har röjt runt här hemma & shit vad här ser ut haha. Hoppas jag inte fastnar framför tv:n bara innan desperate housewifes börjar för när det börjar är det kört =P

Puss puss

Sammanfattning...

2009-04-21 01:19:05 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


hmm....av lite mer en helgen som tänkt kanske haha =)

Ja vart ska man börja...kanske med att säga att man kommer bli arbetslös i september. Alla har blivit uppsagda för att butiken ska läggas ner. Det är verkligen en jobbig situation, när man suttit där och tittat på nyheterna eller läst i tidningen om alla som förlorar sina jobb & man bara är glad för att man har sitt iaf. Så kom det här som en bomb bara. Helt plötsligt är ens säkerhet, till allt igentligen, som bortblåst. Det är väll som alla säger att allt löser sig, men det är fortfarande för nytt för att faktiskt tro på det.
Ingen motivation att gå till jobbet så som det är nu heller. Man får försöka nöta in i huvudet att de faktiskt löser sig endå....

Lägenheten blir mer & mer iordning nu iaf. Har inte fått upp alla grejor till smyckestillverkningen ännu dock. Det mesta är uppe men behöver köpa fler boxar till pärlorna. Hemsidan fungerar utmärkt nu iaf. Och heter nu endast
www.litetsmycke.se Jätte roligt, men just nu måste de pausas med smyckerna då jag har såå mycke annat som måste redas ut lite innan man får ro & inspiration till att göra något.

I helgen har jag & mina favoriter haft jätte mysigt =) I fredags satt vi först hos mig, sedan på hemmafest hos Viktor & tillsist Garbo. Igentligen var inget planerat till fredagen utan vi skulle festat på lördagen, så ingen orkade det på lördagen sen, utan tog det lugnt med god middag & goda drinkar istället. Inget fel med det, men dom andra tyckte nog jag var tråkig när jag domna helt okontrollerat i soffan vid 23 =P......Sorry, hade bara sovit 2 timmar natten innan och sedan jobbat. Så jag hade anledning att vara trött. =)

Idag åt vi jätte god middag med bakpotatis & min hemmagjorda skagenröra...mmmmmm....det var riktigt gott. =) Det behövde jag då jag inte alls mådde bra på jobbet idag & fick gå hem. Ush...tröttsamt.

På tal om tröttsamt är det dax att krama kudden nu... =) Puss puss ♥


Lite pix från helgen.

  

På hemmafest hos Viktor: Sue & Börje är så söta =) , Jag

 

Lördagsdrinkar, som B också verkade gilla =)

Willma njuter också av solen =)

2009-04-03 22:51:22 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Guud vilken skönt väder det varit idag. Invigde min skinn-jacka & solglasögon. (haha Hugo har precis ätit & rapade jätte högt här bredvid...va ju bara tvungen att få med de)
Var ledig idag, fast det var personal möte en timme som jag va tvungen att gå på. Men de gjorde inget, fick ju gå hem sen =)
Jag & hundarna satt på balkongen & njöt av solen. Solen ligger på hela eftermiddagen på min balkong. Jag ställde en stol vid balkongräcket som Willma tyckte det va jätte roligt att stå på & titta ut =) vet inte hur länge hon stog där & sola & tittade på allt som hände utanför.





Jag är så himmla trött så jag tror faktiskt att jag ska gå & lägga mig nu. Ska upp tidigt & jobba imorgon. Va tråkigt att gå & lägga sig kl.23 en fredag kväll. Men tänker inte sitta uppe & vara trött bara för att de är fredag ;)
Imorgon ska jag träffa tjejerna o Boris så de ska bli mysigt iaf =)

Natti natt ♥

Det vinnande armbandet =) + en jätte bra nyhet!

2009-04-02 18:35:54 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag tar tillbaka vad jag skrev i sista inlägget. Vinsten var jätte fin! Det var 5 pärlor i glas som är handgjorda. Jätte läckra verkligen!
Fick för mig att det var något helt annat jag hade vunnit så det var verkligen en positiv överaskning =)





Det hade kommit med posten idag när jag kom hem, tillsammans med mitt armband. Jag fotade det så ni skulle se hur det såg ut också =)






Jag har en jätte bra nyhet! Gå in på
www.123minsida.se/litetsmycke =D Jag har äntligen lyckats börja med en hemsida. Den är under ombyggnad så det finns inga smycken ännu dock. Men skriv gärna i gästboken om ni tittar förbi =)
Jag kommer slippa det där första & bara heta litetsmycke.se sen. Men det är gratis 1 månad först så det måste man ju utnyttja, med tanke på att man inte är världens rikaste just nu *host* 40kr på kontot *host* haha.

Håll utkik efter uppdateringarna nu =)

Puss puss!

Goda havrebollar!

2009-04-01 23:21:13 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Här kommer ett recept på riktigt goda fluffiga havrebollar!




Ca 20st.

250 gr smör, rumstempererat
2,5 dl socker
7,5 dl havregryn
1 msk vanlijsocker
1 msk kakao
0,5 dl kokt kallt kaffe
kokos

Börja med att hacka havregrynet i mixern till en mjölig konsistens. (Annars blir dom hårda & ramlar isär)
Blanda sedan havregrynet med alla torrvaror i en skål så det inte blir klumpar.

Vispa socker & smör till en fluffig konsestens, ca 5min med elvisp eller ca 2min i en mixer. Häll i det kalla kaffet & blanda ihop.

Rör försiktigt ner smörblandningen i skålen & rör runt (vispa inte)
Låt det stå & svälla en stund.

Rulla smeten till bollar & rulla dom sedan i kokosen.
Ställ in dom i kylen en stund för att få stelna till lite.

Sedan är det bara att mumsa i sig =)

Enyoj!

Naturliga fynd!

2009-04-01 22:48:16 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Nu är verkligen våren här! Blommor i backen, varmt & skönt i solen & nysopade gator.
Påsken är verkligen också ett vårtecken & då måste det ju såklart pyntas =)
Påskris går att köpa lite här & var, men varför köpa det när det är mycke roligare & gratis att plocka det själv?
Passa på när det är så fint väder att gå ut & titta efter fina grenar ute i skogen. Många träd har beskärts eller fallit av vinden. Så leta efter vilka grenar du tycker är fina. Glöm inte ta med något att klippa av dom med bara.
Själv hittade jag massa med videung på. Vilket är extra fint tycker jag & påminner verkligen om påsken.



Sätt grenarna i en fin stabil vas & pynta med fjädrar & ägg eller vad du nu tycker är fint.
Det är också jätte fint att blanda dom med påskliljor i en fin vas att ha på bordet =)
Så ut i friska luften nu och gör lite naturliga fynd!


Kram!


Ps. Glöm inte att sätta ut lite gulliga kycklingar här & var =) (fast denna ser inspärrad ut haha)




  
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu