Ingen mer plats i garderoben

2011-04-26 22:05:51 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Hej hopp vad dagarna går fort! Vid datorn har man ju iaf inte haft tid att sitta när det varit så fint väder ute =)
Dom senaste dagarna har bara varit lugna & sköna. Ibland behöver man sådana helger också.
Idag har Börje varit ledig så vi har solat & tagit det lugnt i värmen idag. Sen har jag faktiskt städat också. Massa tvätt som har legat på hög ett bra tag nu så det var skönt att få bort. Jag har ingen mer plats i garderoben! Jag behöver en större lägenhet haha =) Och ni tycker säkert jag ska rensa lite, men nej jag vägrar haha =)
Vad resten av veckan bjuder på får vi se. Sitta hemma kommer jag inte göra iaf =)
Puss puss godingar!

Måla om sovrummet

2011-04-18 17:07:22 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Ja man kan ju inte säga att jag är bra på det här med att blogga. Glömmer bort den helt lite då & då. Sen lovar jag att bli bättre på det, men lyckas aldrig hålla det. Men men....
För att sumera dagarna som varit så har det varit lugnt för det mesta eftersom jag blivit dunderförkyld. Fast lite party blev det i fredags ändå. Vi var på Patricia några stycken och jag hade skit kul! =) Hade rätt ont i halsen dock efter att ha gormat med när livebandet spelade =)
På lördagen var det tänkt att jag skulle träffa Mimmi och sen gå ut, men jag var luspank och orkade inte riktigt heller. Men det va nära att hon övertalade mig iaf, jag har så svårt att säga nej =) speciellt när det kommer till att träffa vänner.
Inatt har jag haft feber även fast jag tog alvedon, så det blev inte många timmars sömn. Och feber har jag nu me och snörvlar som fan. Jäkla förkylning.
Men då bestämmer Inger sig för att måla om sovrummet haha..normal. Sen blev det lite shopping till balkongen också när jag ändå var iväg! Blomlådor, ett miniväxthus & en fågelbur. Kommer bli så fint där ute sen =)
Har passat på att sola lite på balkongen idag me. Inte så länge dock, det ska man inte när man är sjuk igentligen =P men en liten stund kan ju inte skada? =)

Hund till salu

2011-04-12 14:14:08 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Hon är så mallig nu min lilla tjej ♥ vart inte superbra klippt direkt men det duger. Bättre en innan iaf om man säger så! Gud så hon såg ut stackarn. Jo just ja, det är en hund till salu via min blogg idag, den till vänster om Willma på två av bilderna. Lugn och supersnäll liten brun/svart hund som garanterat inte bits eller skäller.
Hur kan en så liten hund ha så mycket päls!?

Kallt och ruggigt

2011-04-12 10:59:51 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Ush va kallt och ruggigt det är ute idag. Hade hoppats på värme så jag & alla djuren kunde varit ute hela dagen, men nää =P
Skulle inte sitta fel med den där Marockoresan nu. Men jag har svårt att tänka mig att den faktiskt blir av. Men vi får se. Hoppas iaf!
Vad ska man göra en dag som denna då? Behöver igentligen till Ikea. Ska göra ramar till Mia, men har ingen som kan passa hundarna. Så jag får hoppas att jag kommer iväg snart på det så hon slipper vänta 100år ;)
Ska nog ta och klippa lilla Willma nu. Det behöver hon!
Ps. Nää, även fast jag sovit på saken så har jag inte glömt mitt drömhus! =) =( menade jag...

Mitt drömhus

2011-04-11 20:52:36 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..



Nu är våren verkligen här! Hur mycket blommor som helst! Och så såg jag en fjäril idag med när jag satt i värmen på balkongen =D Helt underbart!
Jag och Börje var & spelade badminton nere på ängen idag också. Shit va dåliga vi var hahaha, bollen låg mer på marken än att den var i luften =P
Efter det gick vi till Sibylla och åt hamburgare på uteserveringen. Så den bilden förstör kanske lite bland bilderna på dom fina blommorna ;) men ni måste ju få veta vad jag ätit idag =P haha.
Jag är så sjukt deppig, har sett mitt drömhus. Men kan ju inte köpa det! Så sjukt frustrerande. Hade jag haft ett jobb hade jag kunnat det. Men nääää... dumma drömhus! Aja, jag hittar väl ett annat någon dag. Men det kommer aaaldrig vara som det jag sett =(( Buuhhuuu!
Nu blir det att äta lite middag innan BB.
Hoppas ni också haft en bra dag i värmen! =) Puss & kram

Påskriset på plats

2011-04-06 14:44:41 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Då var påskriset på plats =) Några krokusar fick också följa med in. Skönt det är att våren äntligen är på väg. Katterna har för andra gången i år varit ute, men jag är så orolig att Sigge inte ska hitta hem igen eller fatta hur man kommer upp på kattbrädan. Men det är nog bara jag som är lite överbeskyddande kanske =)
Nää dax för lunch.

Dåligt med idéer

2011-04-05 17:43:00 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Denna helg har gått så sjukt snabbt! Men jag måste säga att årets mässa hade så sjuukt tråkiga tävlingar. Det fanns 1 tävling som jag tyckte var kul. Dom andra var bara sjukt tråkiga, eller så var det kanske jag som hade dåligt med idéer iår.
Lämnade in 5 bidrag utav 11. 4 bidrag kändes inte ens kul att lämna in för dom inte kändes bra, men man lämnade in dom endå. Kom 3:a på den tävling som jag tyckte var kul iaf! Så det blev jag jätte glad över såklart =)
Man skulle inspireras av våren och krokusar i färg och form.
Vi känner oss dock som dom största amatörerna på stället när man ser vilka kunskaper och tekniker dom andra besitter. Fast sen är ju snittåldern på 40år säkert. Så då har dom ju haft mer tid att lära sig på hehe =P
Sjukt mycket folk var det också, vi var iaf 160st! Nästa år är det 5år jubileum, och Verro & jag har varit med från start. Känns riktigt kul =) Hoppas dom gör något storslaget. Vi kommer nog bo på hotellet nästa år. Slippa stressa över att hinna och glömma pärlor hemma osv.
Nu ska jag beställa pärlor för presentkortet jag vann =)
Puss

  
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu