Min vita fina Iphone

2011-08-31 23:31:39 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Nu är den här! Min vita fina Iphone! :D Det trodde jag aldrig att jag skulle skaffa en sådan, men efter ett bra tag nu har jag faktiskt blivit lite svag för den ;)
Åkte idag fram & tillbaka till Jakan för att hämta den & höll den krampaktigt i famnen så ingen skulle råna mig haha. Gick som ett barn och studsa fram, haha...precis som när man fick köpa en djur när man var liten & höll den lilla kartongen i famnen :) Vilken lycka :)
Nu ska jag bara lära mig hur den fungerar också haha..men det lär man sig nog ganska snabbt.



Nu ska jag titta lite på min telefon & sen försöka sova så jag kommer upp till mötet imorgon.
Gonatt allihopa.

Bergön

2011-08-30 18:16:15 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..




Då var man hemma igen efter helgens mini semester ;) Jag & Mimmis familj åkte till Bergön i Huddik och myste i några dagar & vi har verkligen haft det sååå härligt, hoppas jag blir medbjuden igen! ;D

Denna vecka kommer bli lugn & skön med några få inbokade möten, träffa kompisar och spa (om vi nu bokar in det) Vi fick det i present av Rami & Micke när vi fyllde år :D Gud va skönt det ska bli. Behöver verkligen få min rygg knådad. Blivit jätte stel & knakig, så det är nog dax :)

Idag på min kurs blev jag äntligen klar med mitt samearmband. Har bara behövt fästa en knapp på den men det har blivit liggandes ett bra tag nu. Men nu ska jag göra några fler tänkte jag, var på Panduro idag & köpte läder samt tenntråd. Borde räcka till 2st till iaf. Känner att min kreativitet har börjat komma tillbaka. Bara bubblar av idéer just nu.
Skulle kunna shoppa upp hela Panduro butiken känns det som haha. Måste bara lugna mig lite, anteckna dom & varva ner. Lite min grej att vilja göra allt på en gång. Inte konstigt att man blir trött & att det blir för mycket. En sak i taget! Gud va jag inte kommer kunna hålla det där, men jag ska försöka iaf :D

Puss & kram

Ps. Glömde nästan. Det är erbjudande på Ikea just nu. Orkidéer för 49kr/st! Så långt lagret räcker & max 2 per kund. Vart såklart 2st för min del :) Så skynda skynda som Gunde säger...

Skit i ögat

2011-08-24 11:54:36 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Gomorron! Eller lunch har det hunnit bli, men jag har varit vaken ett tag nu :)

Vaknade med ett helt uppsvällt öga imorse & ont gör det också. Fick något skit i ögat när jag dammade igår som gjorde jätte ont & det hjälpte inte att skölja ögat heller. Det måste vara det som irriterar fortfarande. Ska ta lite ögondroppar så kanske det blir bättre.
Nä om man skulle försöka städa vidare idag haha, det går sakta men säkert framåt iaf. Men skulle igentligen sortera bort en massa som ska kastas, säljas eller skänkas bort. Men det får jag ta när jag känner mig frisk & har lite hjälp från någon som man blir påmind av att vara lite mer realistisk ;)
Kommer nog inte lägga upp några mer inlägg förens på måndag nästa vecka då jag ska åka bort. Kan hända att jag kanske lägger upp något mer idag men annars får ni ha en riktigt bra helg! :)

Sitta & läsa

2011-08-23 17:57:26 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Då var man igång igen efter sommarens uppehåll. Ska skaffa simkort och börja simma 1-2gr i veckan som jag tänkt på länge nu, ska bara få ändan ur vagnen. Så har min rehabilitering börjat också. Nu jäklar ska jag bli frisk! :) Synd bara att det börjar med att jag är sjuk. Inte lätt att gå dit när man inte har ett dugg energi i hela kroppen och känner sig febrig, även fast den har varit borta ett tag nu. Men man får ta det lite försiktigt bara så går det nog bra.
Försöker som vanligt få det städat här hemma, haha. Det går sakta men säkert framåt iaf, men är helt slut i kroppen nu.
Ska sätta mig i soffan & bläddra i nya Jeanne dÁrc living tidningen & börja läsa en ny bok tänkte jag. Sen jag var i Turkiet har jag verkligen börjat uppskatta att sitta & läsa. Har aldrig gjort det innan då jag har svårt att fastna för en bok & ha tålamod för att sitta & kunna koppla av. Blir så rastlös. Men nu längtar jag till att sätta mig & läsa. Det ska jag verkligen se till att fortsätta med för det är inte mycket som gör mig avslappnad.
Men att äta lite middag först är nog en bra idé.

Lyx mat

2011-08-21 16:31:51 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Ååh vad länge sen det var jag åt detta! Hade glömt bort hur gott det är! Det räckte till middag, lunch och lunch en gång till. Vilken lyx mat jag ätit dessa dagar :)
Helgen har varit jätte lugn. Bara varit hemma och myst och försökt att kurera mig, men jag är fortfarande jätte hängig. Vet inte vad det är jag åkt på. För det känns inte som en förkylning annat en att jag har lite ont i halsen. Lite vitaminbrist är ju inte helt osannolikt. Har varit dålig på att äta ett tag nu så det är kanske inte så konstigt att jag är hängig och inte har energi ;)
Nu ska jag tvätta klar och sen möta upp Thisse.
Puss & kram på er. Hoppas ni har haft en mysig helg!
Ps. I kategorin Recept längst upp på bloggen hittar ni receptet till skagenröran.

Mysigt med hösten

2011-08-19 19:14:09 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag vet inte hur ni är, men jag är sån som shoppar när jag känner mig låg. Man blir extra glad när man hittar något fint då en när man shoppar annars. Gick in på H&M och där lyckas man alltid hitta något. Dessa fick klickas hem plus någon tröja till som var på rea. Längtar tills jag får hem dom! :) Tycker det är lite mysigt med hösten :) Mysiga stora tröjor, mjuka sockor och fina stövlar :)
Idag har jag varit lika seg som igår. Sov till halv 12 och inte mycket vettigt har det blivit av resten av dagen. Försökt städa men har inte riktigt ork. Tog mig ut på en promenad med hundarna tidigare idag iaf och plockade lite blommor och fick frisk luft. Och snart får jag lite sällskap med. Skönt, det har varit så tomt här idag.
Om man skulle ta och göra sig klar för att gå & handla lite mat kanske...

Full i skratt

2011-08-18 15:43:56 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Vilken jäkla skit dag! Kunde inte gå på mina möten idag för att jag är så hängig. Ingen kraft i kroppen alls. Orkade knappt gå och ta en dusch. Skulle bara vilja ligga i soffan med ett stort täcke hela dagen men blir så rastlös när jag är ensam.
Känner för att städa upp och rensa här hemma i alla skåp, källare och lådor. Men jag lyckas inte ta tag i det. Jag har så mycke prylar och för lite plats! =P
Jag samlar faktiskt på mig mer en vad jag behöver, det måste jag ju erkänna. Men jag skyller på mormor och mamma som jag har lärt mig av haha ;)
Blev så full i skratt när jag var hos mormor i veckan. Hon hade så mycket saker och försökte ge bort massa till mig(som hon lyckades lite med). Fick inte stop på henne nästan :) Så frågade jag henne varför hon sparade på så mycke skit...neej det är bra att ha, var hennes svar haha, vilket är exakt min kommentar till folk som frågar mig om allt mitt skit, vilket jag självklart inte tycker att det är.
Man har snappat upp mer en vad man tror när man var liten :)
Ååh om man orkade ta sig till affären och köpa vattenmelon & passionsfrukt. Då skulle jag göra juice som tidigare i veckan. Mmmm... Nä får bli en annan dag..ska sätta mig i solen på balkongen & läsa lite nu istället.

Klinta

2011-08-17 18:27:20 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag kom på att jag faktiskt hade ett till tips till er om ni endå är i Skåne & härjar ;)
Klinta är verkligen ett jätte mysigt ställe som ligger i Höör. Där kan man bland annat handla i den engelsk-inspirerande butiken, handla ekologiskt odlade grönsaker eller fika hembakat i den stora mysiga trädgården. För att läsa mer om Klinta kan du går in > här. Det är absolut värt ett besök!
Tack Cissi som tipsade om detta ställe från början! :)

Favorit sysselsättning

2011-08-13 12:34:52 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Godmorgon alla!
Gud va mysigt det är att ha sina älsklingar hemma igen. Dom är så mysiga på morgonen när dom gosar in sig under täcket och vid huvudet :) Tur att man har sina små busar!
Ikväll blir det lite fest om jag känner mig lite piggare. Rami har en liten fest eftersom han har fyllt år & sen blir det nog utgång. Kul att träffa alla efter att man kommit hem efter en vecka i Turkiet & innan dess Skåne. Tiden går så sjukt fort alltid & snart är sommaren över :( Känns endast tråkigt för att man inte hunnit sola & bada lika mycke som man hade velat. Men jag älskar alla årstider. Och nu har alla kräftskivor börjat också och att äta kräftor är min favorit sysselsättning på hela året ;) Så hoppas det blir mycket av det.
Jag har fått en dålig vana att jag vaknar tidigt & är utvilad men somnar om ändå istället för att gå upp. Varför?! Man blir ju bara tröttare & segare av det. Varför lär man sig aldrig? :) Nu ska jag äta frukost så jag kanske piggnar till lite.
Kramar!

Hur kul som helst!

2011-08-12 18:41:53 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..



I onsdags var en av dom roligaste dagarna på länge! Mimmi kom över på middag & vi drack gott, babblade massa, rökte vattenpipa, lyssnade på bra musik & gjorde oss fest fina ihop. Vi hamnade på Soap bar & hade hur kul som helst! Det var jätte bra stämning & alla var glada, det var bra musik & roliga människor. En jätte lyckad kväll som vi kommer kunna skratta åt länge.
Vad skulle jag göra utan min bästa vänn!? Helt sjukt att vi fortfarande står varandra så nära efter att ha kännt varandra sen dagis! Sen är det så sjukt roligt att hon har så bra minne och kommer ihåg massa roliga saker som vi varit med om. Till skillnad från mig som är så disträ att jag måste påminnas om något för att komma ihåg det :)
Gud va minnen vi har att skratta åt när vi börjar prata om dom & fler minnen ska det bli! :)

Home & Harmony

2011-08-12 17:50:19 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Såg nu att jag kom med ett onödigt tips i förra inlägget då Wonnes Present ska stänga! Så hinner ni inte ta en titt där innan dess så vill jag komma med ett annat tips som är minst lika bra.
Och det är den fina butiken i Höör med samma lantliga/shabby chic känslan. Home & Harmony heter den & hemsidan hittar du > här.
Hade dock inga pengar kvar att shoppa för, men det får bli nästa gång!

Wonne Present

2011-08-12 17:33:53 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Veronica har sagt några gånger innan jag åkte till Skåne nyss att det är en butik vi måste besöka när jag kommer ner, för att hon visste att jag skulle älska den. Och det gjorde jag! Jätte stor lokal med massor av fina lantliga & shabby chic prylar. Så ett tips till er som har vägarna förbi Skåne, besök Wonne Present. Hemsidan hittar du >här.
Några få prylar fick följa med mig hem iaf, även fast jag igentligen ville shoppa loss ordentligt så fick jag hålla mig så att jag hade några pengar till Ullared :)

  
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu