Skansen

2011-07-30 16:48:05 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Det var ju ett tag sen nu som jag skrev, så jag vet inte riktigt vart jag ska börja :P
I Skåne var det inte en lugn stund kändes det som. Vi satt i bilen på väg någonstans varje dag och bilder har jag som vanligt varit dålig på att ta. Men jag fick med Höörs stopljus som jag tyckte dom hade gjort så gulligt med :)


Här var vi påväg till Ullared för att shoppa lite :)

Bilder från när jag passade Max nu i veckan hade jag också några. Och det blev en liten tripp till Skansen. Tyckte dock att det var rätt dåligt med djur ute. Men Max hade kul iaf & det är ju det viktigaste. 
Han flög flygplan (som först verkade för läskigt, men sen var jätte kul), vågade tillslut klappa en get och en ko, spelade på en vinst varje gång maskin och höjdpunkten på dagen var när han fick köpa något ägg som skulle läggas i vatten & kläckas, haha, man hade ju kunnat gå dit på en gång ;) Men djuren tyckte han såklart om med :) En lyckad dag på Skansen helt enkelt!



Gud va vi somnade snabbt den kvällen ;)

Dålig uppdatering

2011-07-22 23:52:42 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Sorry för dålig uppdatering! Men det är full rulle här..bara sover och åker runt känns det som.  Glömde min sladd till kameran också, så inga roliga inlägg kan jag lägga upp. Bara text känns så jäkla tråkigt. Har dock glömt bort att ta mycket kort med haha, så vi får se vad det blir för uppdateringsbilder sen när jag kommer hem ;)
Nu lite spel med mamma sen sova.
Nattis godingar.

Åka iväg till Skåne

2011-07-19 10:19:38 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Äntligen är det dags att åka iväg till Skåne! :D Ska bli så otroligt skönt att komma iväg och få lite miljöombyte.
Helgen har gått så fort så fort. Det var jätte mysigt och kul på Patricia i lördags! Så tack alla som kom dit för att fira oss. Men att man alltid glömmer att ta kort! Kameran låg ju i väskan :( Thisse har några i mobilen som jag får lägga upp sen, men dom var så mörka bara.
Nu innan jag åker ska jag träffa Mimmi i Farsta på en fika och massa tjejsnack, så jag borde kanske göra mig klar och åka snart.
Jag ska försöka lägga upp inlägg när jag är där, men tror jag glömde sladden till kameran haha...typiskt. Får fota med den lilla kameran också :)
Puss & kram på er!


Vilken födelsedag jag har haft!

2011-07-15 23:50:10 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..




Hipp hipp hurraaaaa, på min födelsedaa :D Och vilken födelsedag jag har haft! Trodde faktiskt inte att den skulle bli så bra av någon anledning. Men tack alla underbara som gjort den till en av dom bästa! Och tack alla bästa för era gratulationer och för alla presenter!
Vad har man inte hunnit med denna dag känns det som. Tiden har bara flygit iväg & nu är det mindre än 30min kvar av min födelsedag. Känns jätte tråkigt att den redan är över faktiskt. Men imorgon blir det mer skoj! Det blir att träffa massa kompisar vi badet i Hässelby och sen på kvällen middag ett helt gäng på Patricia för att avsluta med partaj. Så födelsedagsfirandet är inte över än! :D
Nu är jag så sjukt mätt av all god mat som det bjudits på att jag knappt kan röra mig haha :) Inte ens efterrätt finns det plats för!
Nu blir det att jäsa på soffan för att kanske orka äta av den där efterrätten och allt mer som fanns att bjuda på :)
Gonatt kramar.

Vänta med barn

2011-07-14 22:30:54 / 3 kommentarer kommentera inlägget?..


Nu är jag trött! Herregud. Hela dagen har varit samtal, planera, städa, leka, laga mat, baka, handla, göra ärenden m.m. Att folk orkar ha barn och samtidigt ska hinna med allt utan att försumma barnet/barnen. Och jag har bara haft Wille tre dagar nu, haha. Ja det får nog bli att vänta med barn ett tag till ;) även fast det lockar lite ibland.
Mysigt har vi haft iaf dessa dagar! Haft mysig frukost på balkongen med varm choklad och täcken bland annat :)
Nää nu ska jag baka klart och sen se en film och somna med Wille i soffan.
Gonatt alla som läser.

Vilken dag!

2011-07-13 21:57:03 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Vilken dag! Jag är helt slut i hela kroppen. Jag & Wille gick ner för att spela minigolf, men det var stängt, så vi fick gå tillbaka hem igen. Vi åt lite lunch & bestämde oss för att gå ner i skogen & bygga en koja istället. Sagt & gjort. Flera timmar var vi där nere & byggde. Först leta massa pinnar, sen bygga, sen täcka väggar & tak & sen imorgon ska vi fixa med "verandan" som vi hittade (backen som står framför kojan, haha) Ja ni förstår kanske varför man är trött.
Men nu har vi ätit & Wille har nyss badat så snart är det läggdax!
Vi är jätte nöjda med vår koja iaf! Titta bara på utsikten vi har (längst ner till höger)hehe ;)
Gonatt önskar Inger & Wille
Ps. Lägg märke till Sigge (bilden högst upp till vänster) som följde med oss dit ner & var vid oss hela tiden tills vi gick hem igen :) Han är för söt.

Wille & jag

2011-07-13 13:12:51 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Efter att Wille & Max var hos Sue igår så passade jag på att kidnappa honom på vägen hem :) Han kom hit ganska sent så vi spelade bara lite Wii och sen gick vi och la oss.
Idag hade vi tänkt att bada om det hade varit fint väder, men det blir ju inte av nu ;) Så istället ska Wille & jag ner & spela lite minigolf & om sen bygga en koja hade vi tänkt.
Han har precis bestämt sig för att stanna tills på fredag då jag fyller år & dom andra kommer över på tårta :D Så vi får se vad vi hittar på för roligt fram tills dess. Ni får hålla koll här på bloggen så ni håller er uppdaterade :)
Kramar från Inger & Wille

Må bra låt

2011-07-06 15:54:45 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Ush va slut jag är! Sovit någon timme bara. Men det är ingen idé att sova mer nu, då kan man inte sova inatt, så man får lyssna på lite musik så man vaknar till. Ska träffa Mimmi om en stund också. Babbla massa skit och höra hur hon haft det i Turkiet. Fuskis som åkte på en spontan resa utan mig! :) Hoppas hon har massa roliga bilder att visa.
Dax att åka iväg. Men först lägga upp en sjukt bra låt till er.

Melissa Horn – Jag vet vem jag är när jag är hos dig

Båda hennes albun är så sjukt bra! Och man känner igen sig i så många av hennes låtar. Tror ni fick med hela albumet när ni trycker på länken ovan, men den låten jag valde är verkligen en må bra låt. Hoppas ni gillar den om ni inte hört den innan! Kramar

Gonatt/morgon

2011-07-06 03:27:32 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..




Gud vad jag önskade att jag låg & sov lika gott som dom små söta ovanför. Men det går bara inte att somna! Har varit så dom senaste 3 dagarna nu. Jätte trött men kan inte sova av någon anledning. Ska nog ta en kopp te & försöka igen. Hjälper nog inte att sitta vid datorn iaf :P Hoppas ni andra sover gott.
Gonatt/morgon ;)

  
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu