Snart kommer mamma över

2011-05-26 12:05:42 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Snart kommer mamma över. Vi ska fika & gå en promenad tänkte vi. Ska bli så skönt att träffa henne, det var så länge sen nu. Så mår man alltid så bra när man pratat med henne. Ska nog flytta tillbaka till den sidan av stan så jag bor nära henne och Mimmi som nu har fått lägenhet nära mamma. Grattis igen till lägenheten Mimmi =)
Helt underbart med sommaren. Bara att gå ut i naturen och plocka fina blommor =) Liljekonvaljerna har kommit nu med. Och dom doftra så gott på bordet här bredvid =) Får se om jag och mamma hittar fler fina blommor att plocka senare.
Nu måste jag bli klar så jag kan möta henne i centrum. Puss & kram

Mossa till blommorna

2011-05-25 19:32:38 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Köpte en kruka/skål på fot från Indiska för ett tag sen (dom borde finnas kvar) som jag direkt visste att jag skulle ha på balkongen med blommor i. Och här kommer bilderna på resultatet.

För att jorden inte ska rinna ut vid plantering använde jag vanlig mossa som jag tog ute i skogen och täckte botten med. Det är även fint att ta tex: säckväv el.liknande som finns i blomsterhandeln.
Sedan tog jag lite lekakulor i botten, vet inte om det behövs egentligen när man har mossa men jag tog det iaf =P
Och planterade sedan blommorna som vanligt. Så nu står dom på planteringsbordet ute på balkongen och ser fina ut =)

Balkongfix

2011-05-25 19:15:15 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


I förrgår vart jag äntligen klar med mitt balkongfix. Och det vart hur bra som helst! Något som jag alltid blir glad av är blommor. Och det finns det massor av på balkongen nu. Och mer ska det bli när mina plantor ska komma ut där också =)
Jag är verkligen supernöjd och glad över resultatet iaf! =)

Det som glädjer mig

2011-05-25 18:36:05 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Alla som står mig nära vet vad som händer i mitt liv, hur jag mår, och vem jag är. Dom vet även om hela situationen & stöttar & älskar mig till 110% hur konstigt det än kan låta för vissa (som känner att dom måste kommentera).
Det här är det enda jag kommer lägga upp som komentar ang. det här. Sen kommer min blogg handla om det som den brukar handla om, det som glädjer mig. Resten behöver ingen annan veta eller har med att göra. Så lägg eran tid & energi på något vettigare än att störa sig på mig.

Zink skyltar

2011-05-17 00:46:13 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Tänkte tipsa er om att göra tvättmedlet lite roligare genom att hälla upp det i fina glasburkar/flaskor och sedan pryda dom med zink skyltar.
Jag stansade skyltarna med 8mm stansar köpta på clas ohlson. (Stansar du behöver du även ett flackjärn.) Vill man inte ha ett permanent resultat kan du skriva med penna för griffeltavlor tex.
Lite roligare en kartongerna som tvättmedlet kommer i =) Jag gjorde även till vit-tvätt & kulör-tvätt.
Skyltarna är köpta på Panduro & kostade 19kr för 4 stycken.

Unna mig ett smycke

2011-05-17 00:17:31 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag älskar min gammla symaskin som jag lyckades rädda! Bordet & allt finns med & nu står den fint bredvid soffan som sidbord med en vas blommor =)
Denna dag har dock bara varit skit. Varit illamående & kännt mig hängig hela förmiddagen. Men efter en pratstund med Veronica & Mimmi kändes allt bättre iaf.
Efter det har jag städat i pysselhörnan, jag hade inte packat upp sedan mässan för ett bra tag sen, så det var dax för det kändes det som.
Och när jag endå pysslade där fick jag lust att unna mig ett smycke till mig själv.
Sedan har jag gjort lite små pyssel som kommer upp här senare.
Nää..nu ska jag lägga upp pysseltipset och sen gå och sova. Nattis alla gullisar

Mojitos & schlager

2011-05-14 20:54:09 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Dax för Mojitos & schlager =D

Helgens planer

2011-05-12 23:58:42 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Det blev riktigt gott när vi grillade i veckan! Ribbs & Karré blev det, med lite sallad & grillade champinjoner & tomater. Jag skulle nog kunna grilla varje dag tror jag, det är ju så sjukt gott! =)
Helgens planer är att ta det lugnt. Men man vet ju aldrig =P På lördag är det ju schlagerfestivalen, så den blir det nog att man ser iaf. Sen får man se =)
Nu är det läggdax. Jag har varit så sjukt trött senaste veckan, skulle kunna sova bort hela dagar i rad känns det som. Nattis alla & sov gott.

Jag älskar grillat!

2011-05-10 17:39:51 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..




Snart ska jag & Börje gå ut och grilla lite middag =) Jag älskar grillat! Han var ledig idag så vi har suttit på balkongen och solat och spelat Yatzy i några timmar. Jag har inget tålamod när det kommer till att sola, så det är kanske inte så konstigt att man inte får så mycket färg om man inte ligger i solen ett tag =P
Vad härligt det är med sol & värme igen. Man kan glömma alla problem för en stund & bara ha det bra. Och att det är säsong för jordgubbar & melon m.m gör ju inte saken värre! =)

Nu är det dax att tända grillen! Puss

Eric Amarillo

2011-05-09 20:46:38 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..



Lik min farmor

2011-05-06 17:38:36 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag fick höra i helgen när jag träffade mina homies att jag är lik min farmor. Tycker inte jag haha, men tydligen har vi samma drag i ansiktet. Som näsan & munnen. Njaa, kanske lite...

Behind these castle walls

2011-05-04 16:19:40 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..



Lilla växthuset

2011-05-03 17:28:38 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..



Då har man äntligen sått en massa fröer =) Det blev lite allt möjligt, som jorgubbe, paprika, kryddor, grönsaker och blommor.
Jag har snappat upp någonstans ifrån att man ska ha äggskal i tomatplantornas jord (varför kommer jag inte ihåg, någon som vet?.) För att inte glömma det denna gång så planterade jag fröerna i äggskal. Bara krossa ner i jorden när man planterar om dom sen =) Lilla växthuset har kommit till användning nu me, så nu kan jag knappt vänta tills det börjar växa! =)

Ps. Jag rev ut allt i källaren helt i onödan då det visade sig att burken med fröer var här uppe i lägenheten & jag kom på vart när jag rivit runt i källaren ett bra tag..haha. Jag tog upp några saker som skulle till balkongen iaf, så helt i onödan blev det inte =P

Efter regn kommer solsken

2011-05-03 13:27:00 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Det verkligen öser ner idag! Men så länge man är inne så är det bara mysigt tycker jag. Men ni vet vad man säger: Efter regn kommer solsken =)
Idag har jag absolut ingenting planerat. Ganska skönt faktiskt, men jag känner mig endå så jäkla raslös. Ska nog gå ner i källaren och hämta upp alla fröer. Det är verkligen dax för det! Men det är så sjuukt mycket prylar att riva runt med för att komma åt dom. Måste nog rensa där någon dag. Ush, det kommer ta en hel dag!
Eller om jag ska måla om min spegel som jag tänkt ett tag nu. Något hittar jag alltid på iaf =)
Puss & kram

  
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu