3:e pris

2012-04-29 17:09:31 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Nu är jag helt galet trött. Tanken var att vi skulle stannat en natt till, men vi orkade fan inte! Ursäkta språket ;)
Man har bara lust att sova och inte pärla ett dugg haha. Kom nyss hem och känner att jag ångrar mig direkt. Vi hade ju så roligt och mysigt, vi skulle stannat haha ;)
Det har blivit god mat, bastande, pärlande och så avslutade vi med en varsin massage och en vinst! 3:e pris vann jag på en tävling som jag inte var ett dugg nöjd över smycket med. Ibland ska man inte tveka på sig själv för mycket :) kul att man vann iaf såklart!
Nu ska jag packa upp alla pärlor jag köpt och ta kort så ni får se hur mycket det blev. Måste nästan väga också. Måste blivit 1kg iaf!


Vilken lycka

2012-04-27 18:39:38 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Nu sitter vi på hotellrummet & har precis käkat middag. Vi har varit här ca 4 timmar redan & hunnit med att shoppa en jäkla massa pärlor haha. Vi hittade jätte billiga strängar så då gäller det att passa på. Mer en halva priset på dom strängarna vi köpte, än vad vi brukar betala. Vilken lycka :D glittriga precis som jag gillar. I år är det hela 13tävlingar. Så det blir att pärla en hel del :) Så nu blir det att försöka lista ut vad man ska göra för något och sen senare ikväll ska vi hinna med att basta också. Skönt!
Om vi inte hörs senare så får ni ha en bra kväll godingar.

Ps. Goodiebagen innehöll som vanligt massa skoj med :)


Glossybox - Mars boxen

2012-04-26 16:08:08 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag har ju helt glömt bort att visa er vad jag fick i månadens box!
Min absoluta favorit i denna box är håroljan från Maria Nila. Luktar helt otroligt! Jag fick den med havtorn & håret känns super lent & faktiskt inte oljigt som dom flesta håroljor kan göra. Kommer säkert köpa den igen.
Sen fick man faktisk en liten godispåse också ;) men den har jag redan ätit upp så den blir det inget kort på hehe :)
Ni har väll inte missat att gå med?! Det är verkligen lyxigt att få hem en sån här liten låda med godsaker för endast 139kr/mån. Gå in här för att börja prenumerera!

Så typiskt

2012-04-25 22:54:04 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Nä, det blir att stanna hemma för mig imorgon. Jag mår riktigt dåligt. Ska vila massa och verkligen hålla tummarna att jag inte är värre till helgen. Skulle vara så typiskt! Redan nu känner jag att man igentligen är för hängig för att åka :(
Nyss tvingat i mig middag även fast jag inte var hungrig. Pasta med pesto, räkor & wästerbottenost blev det.
Äta massa, dricka massa & sova massa måste ju vara den bästa & snabbaste medicinen. Så det kör jag på!


Hemma igen

2012-04-25 09:08:17 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Då var man hemma igen då. Kom hem igårkväll redan & bilresan upp gick jätte bra, väldigt trög bara.
Sitter på pendeln påväg till jobbet just nu, varför vet jag inte med tanke på att jag känner mig dundersjuk. Ska känna efter om jag ska jobba imorgon eller ens stannar kvar idag. Vill inte riskera att vara sjuk på mässan som jag väntat ett år på och ska bo på hotell & allt.
Hoppas allt är bra med er iaf!
Puss & kram


Långt ifrån en stadsmänniska

2012-04-24 09:38:56 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Hej på er.
Om några timmar bär det av uppåt i landet igen. 5dagar har känts otroligt långa & jobbiga faktiskt. Har inte denna gång känt mig avslappnad över att vara här riktigt. Vet inte varför. Känner mig trött, sliten & ledsen när jag sitter och packar för att lämna Skåne.
Vädret har inte varit det bästa, men så fort det varit sol har jag suttit ute och fått energi. Skulle tagit med mig systemkameran! Hade velat fota en massa här. Nästa gång åker den med!
Mobilkameran har används lite iaf så här kommer några bilder på alla underbara vitsippor som finns precis överallt här! Älskar naturen, jag är så långt ifrån en stadsmänniska man kan bli tror jag :)


Varmt & skönt

2012-04-21 18:19:27 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Gud vilket härligt väder det är ute! Riktigt varmt & skönt i solen. Har varit ute & fixat i trädgården här i några timmar & då mår jag som fisken i vatten ;)


Ful-söt

2012-04-19 17:01:05 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Måste bara visa er denna! Så sjukt ful-söt haha :) mamma hade sparat Aftonbladet där denna artikel om den stackars fågelungen var med i. Kan inte annat en skratta åt den. Man kan lugnt säga att den är charmig på något sätt haha :) tycker ni inte?


Mjukglass till frukost

2012-04-19 10:51:11 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Nu är jag äntligen framme! Eller har varit framme i 1,5timme nu & har redan hunnit med lite shopping haha. Ni får se vad jag hittade sen ;)
Just nu äter vi mjukglass i väntan på att en affär ska öppna. Det gäller att hålla sig sysselsatt idag så jag inte somnar mitt på dagen, då kan jag inte sova ikväll istället.
Nu ska vi titta i butikerna. Tjing tjing!


Tur att jag har Hugo

2012-04-19 05:36:56 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Hugo & jag är verkligen uppe med tuppen. Vi sitter på tåget till Skåne just nu & kommer fram vid nio. Har inte sovit ens 5min inatt då vi åkte hemifrån vid fyra redan. Ska försöka sova lite på tåget istället.
Synd att mamma inte kunde följa med som vi hade pratat om. Men det får bli en annan gång istället. Tur att jag har Hugo iaf! Han ligger & gottar sig på den lediga platsen som blev nu istället ;) min lilla bumbibjörn.


Mitt lilla hjärtegull

2012-04-10 14:25:02 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Nu sitter jag på pendeln påväg hem från jobbet. Sitter med lite ont i magen för att lilla Willma fick sån himla kort promenad imorse. Hon hann inte busa någonting stackarn. Men nu är vi som sagt påväg hem så då blir det gummistövlar på och en lite längre promenad.
Klart att det blivit så kallt bara för att jag precis någon dag innan klippte henne jätte korthårig. Men söt blev hon iaf :) mitt lilla hjärtegull.


Glad påsk

2012-04-09 14:21:06 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..



Glad påsk
på er! Hoppas ni har haft en riktigt mysig påskhelg med god mat & vänner :) Själv har det blivit påskmiddag med några vänner, lite fest & sen bara tagit det lugnt. Vilket jag verkligen behövde.

Tiden har verkligen bara runnit iväg & jag har inte haft tid, lust eller ork att uppdatera här på bloggen dom senaste dagarna, jag hoppas att jag får lite mer energi snart.
Har haft ett stort behov av att pyssla & vara kreativ på sistone men känner att jag inte riktigt kan få utlopp för det, vilket känns väldigt frustrerande. Men jag försöker att pyssla lite med smycken & så även fast det inte riktigt är det jag är sugen på att pyssla med just nu. Men med pärlmässan som snart närmar sig så kommer nog lusten att skapa smycken tillbaka igen. Det brukar det göra iaf.

Just nu sitter jag & väntar på att bli hämtad av mamma & Janne, vi ska åka ut med hundarna & träna sök. Men dom är så långsamma ;)
Hej med er så länge!
Puss & kram

  
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu