Nytt från FACE Stockholm

2012-12-16 17:19:39 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


 
När jag var hos mamma i fredags så fick jag dessa två från Face av henne. Det är ett nagellack & ett läppglans & jag älskar båda! Läppglanset får inte alls en lila ton som man kan tro utan blir mer åt det rosa hållet. Ha på nyår kanske? :)
Tack mamma ♥

Glossybox - November Boxen

2012-12-15 22:21:00 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


 
Novemberboxen var verkligen en av mina favoritboxar. Det fanns inte en enda produkt i den som jag inte gillade. Att den var packad i supersött papper & att allt var i rosa gjorde ju inte saken värre heller ;)
Detta var innehållet i min box:
 
GLOSSYBOX - Glossy pink blusher
Jätte roligt att dom tar fram ett eget märke & denna var verkligen fin & gav lagom med färg. Passar perfekt nu till vintern. Dock kan man ju inte köpa dessa produkter på nytt vilket känns lite tråkigt. Då känns det nästan bättre att ta med produkter man faktiskt kan handla igen.
 
KÉRASTASE - Elexir Ultime Colour-Treated Hair (50ml)
Denna var verkligen grym! Håret blir mjukt, glansigt & känns mycket bättre. Tyckte den luktade helt okej, fräscht, även fast jag föredrar dofter lite mer åt det söta hållet. Men ska absolut ta en funderare på om den är värd att köpa även fast priset var väldigt högt. 325kr för 125ml.
 
PINK SUGAR - Pink Sugar Body Mousse (50ml)
I'm in love! Hur gott får en kräm lukta igentligen?! Sitter & sniffar på mig själv konstant när jag använder denna produkt & får behärska mig från att ta en sked & äta direkt ur burken. Denna produkt kommer jag garanterat köpa när mitt prov är slut utan att tveka. 199kr för 250ml är den värd alla dagar i veckan. 
 
VICHY - Idealia Daycream
Jag är svårflörtad när det kommer till ansiktskrämer då jag är så nöjd med min vanliga. Men denna kändes helt okej. Har dock inte använt den så mycket & dom flesta krämer behöver kanske några dagar iaf för att ge resultat så jag vågar inte säga för mycket om den. 
 
MODELCO - Lip Duo
Detta märke har jag aldrig hört talas om innan, men tydligen är det väldigt kännt & används av kändisar som tex Cameron Diaz & Kylie Minogue. Jag tyckte om denna produkt, glanset var mjukt & inte kladdigt på läpparna o hade en superfin färg. Läppstiftet var kanske inte min favoritfärg men absolut godkännt. Dock tyckte jag att om dom nu är ett så stort märke att dom faktiskt kunde ha gjort spegeln, som sitter på produkten, användbar. Man kan inte se sig själv i spegeln när man sminkar sig med produkten så den kändes lite onödig.  
 
 
www.glossybox.se är adressen om du också vill börja prenumerera!
 
 
 
 

 

 

Du har väckt upp det jag trott var dött

2012-12-15 16:49:38 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Kan ni förstå att det bara är 9dagar kvar till julafton? Det är sjukt vad tiden går undan. Det ska bli supermysigt iår med familjen samlad hos mamma med god mat & mys. Fast hela familjen blir dock inte samlad då Verro & co firar i skåne. Tråkigt då man saknar dom otroligt mycket. Nästa år kanske man kan åka ner allesammans istället.
 
Just nu är det lite små struligt med allt, milt sagt ;) & att reda ut det är ännu svårare. Vad ska man göra?! Kan inte någon bara välja åt mig istället för jag verkar inte kunna göra det! Jag är så fruktansvärt kluven & det gör mig tokig! Men men :)
 
Om man skulle ta & äta lite kanske. Puss puss
 
 

Hur söt får man vara?!

2012-12-06 23:06:00 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Redan 6:e december & det betyder att det endast är 18 dagar kvar till julafton! Ojojoj vad tiden går snabbt. Älskar att snön har kommit iaf & att det är ordentligt med snö så det verkligen känns som jul. Blir så mycket ljusare & mysigare då.
 
 
 
Letade fram hundarnas julkläder idag med & Sigge fick låna Willmas lilla jacka. Fråga mig inte vad han gör på sista bilden haha, men hur söt får man vara?! Han tyckte det var väldigt kul när luvan åkte över huvudet så han kunde "jaga" det som kom förbi. Som en struts med huvudet i sanden kanske ;) 
 
I övrigt så är det väll lite sådär just nu, varit sjuk igen & varit hos läkare osv. Men som man brukar säga; det löser sig sa han som sket i vasken! Och förhoppningsvis löser sig resterande jobbiga situationer som pågår just nu också. Hoppet är det sista som lämnar mig :)
 
Puss & kram på er.

  
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu