Vårväder

2012-02-27 16:42:58 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Snart ska jag ställa mig & laga lite middag. Det blir fylld pasta med stekta champinjoner och pestosås. Enkelt, super gott & snabbt! Du hittar receptet här!

Var ute i det underbara vädret med hundarna i över 2timmar tidigare. Hade tagit med mig en smoothie som jag drack i solen, helt underbart, vilket vårväder! Hugo gillade också hallonsmoothie ;)
Sen gick vi till parken med alla djur, gud va hundarna gillade fåren. Dom stod & sniffade på varandra, fåren & hundarna, hur länge som helst. Såg så gulligt ut, Willma pussade till och med på dom haha.

 


Feb. 24, 2012

2012-02-24 10:58:47 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Gomorron på er!
Gud vad jag har sovit dåligt inatt. Jag har legat orolig för tandläkarbesöket jag skulle göra idag, men dom ringde & ställde in imorse. Skönt! haha :)
Mår fortfarande konstigt i kroppen. Hoppas inte jag blir mer sjuk så jag inte kan gå på Mimmis kalas imorgon ;)
Ska gå på en liten promenad & få frisk luft, det hjälper nog lite.
Sen senare blir det nog att åka till mamma & sova där, nära & bra till Mimmi imorgon då.
Puss & kram

So.. We meat again!

2012-02-23 14:12:23 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Så typiskt! Här har jag fotat en massa som ska läggas upp på bloggen, så dör batteriet (har fortfarande inte köpt laddningsbart utan får köpa kamerabatterier istället) & jag har inte råd att köpa nya just nu heller så jag får rota i mapparna på datorn efter något skoj att lägga upp i brist på annat...
 
Denna tycker jag är så kul haha, snacka om att jag är lättroad :)

Just ja, jag började på yogan igår & det blir att köpa ett årskort! Då får man gå på alla gruppträningar med, så det blir nog något danspass då & då.
Kändes inte som att yogan hade någon effekt alls när jag tränade, men idag har jag träningsverk så där hade jag fel haha :)

Nu ska jag försöka äta något & kanske pyssla lite, har redan varit ute i det underbara vädret idag & skulle vilja gå ut igen, men jag är så sjukt hängig & känner mig jätte dålig så jag orkar nog inte det. Ni får gå ut & sola åt mig! :)
Hej så länge...

Massor att fota

2012-02-21 18:35:02 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Herregud vad jag är trött hela tiden! Händer så mycket just nu så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Många roliga saker iof men vissa jobbiga. En av dom roligare är att jag imorgon ska testa yoga för första gången för att se om det är något för mig. Det är väldigt många som har sagt att det borde passa mig med tanke på mitt sätt att träna i vanliga fall, fullt ös medvetslös ;)

Har igentligen massor att fota & lägga upp på bloggen, men har inte orkat faktiskt. Massa nya köp, tips & pyssel. Men ni får allt vänta snällt tills jag orkar ta tag i det ;) ni har iof inget val hehe.



Sitter & funderar på om jag ska orka göra om min bloggdesign. Men ska nog vänta lite med det just idag & vila lite. Haft migrän & varit hängig så det (som allt annat) läggs på is just nu.
Hoppas ni haft en bra helg, min var jätte mysig! ♥

Grattis till världens finaste vänn

2012-02-15 21:41:31 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Grattis till världens finaste vänn på födelsedagen!
Vad skulle jag göra utan dig? Jag är så otroligt tacksam över att jag har dig i mitt liv & att vi kännt varandra sen dagen då jag bankade näven i bordet & skrek ~HIT med salladen! Gud vad roliga minnen vi har att se tillbaka på & skratta åt! Jag har alltid så sjukt roligt med dig, kan prata med dig om allt (även sånt som man kanske borde hålla för sig själv haha) & kan lita på dig till 110%, sådan vännskap växer inte på träd.
Älskar dig så otroligt mycket! ♥
Tusen pussar & kramar!
Ps.Ses på lördag för Asti Martinibubbel & massa gott :D

Massa av kärlek

2012-02-15 13:55:00 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Just nu sitter jag & väntar på att jag ska röra mig mot Sundbyberg för ett möte.
Jag är helt slut idag, hade sjukt mycket att göra igår. Möten, kurser, praktik & hinna baka & städa innan vi skulle ut på middag. Fick tulpanerna av mamma {tack mamma :) ♥} och rosorna stod i hallen & väntade när jag kom hem. Älskling hade skyndat sig hem på lunchen för att fixa :) gud så glad jag blev ♥! Dom vita små luktar helt sjukt gott! Kan inte låta bli att sniffa dom varje gång jag går förbi :D
Vi avslutade kvällen med att äta ute. Såå gott var det & man somnade som en liten baby när man kom hem.
Hoppas ni hade en mysig dag & ger massa av kärlek till varandra, varje dag!
Puss & kram


Livet i ett snötskal

2012-02-13 16:30:28 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Gud vad jag är trött idag, helt slut i kropp & själ. Skulle behöva lite sol & värme & få ladda lite batterier. Varför ska allt hända på samma gång? Det är verkligen livet i ett nötskal.
En som alltid är pigg & glad är Gullis iaf :) Ett jäkla tjatter på henne så fort hon hör att man har vaknat, ska ge henne lite sallad innan jag ska iväg & möta mamma.
Hej på er!

Tjejkväll

2012-02-08 00:30:53 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Nu har vi precis krupit ner i sängen mamma & jag. Jag är verkligen helt slut! Man känner verkligen av att man legat hemma sjuk i en vecka, det var hur jobbigt som helst bara att sitta på pendeln.
Vi har ätit god mat, fikat, fixat håret, haft ansiktsmask & babblat en massa som vanligt. En riktig tjejkväll alltså :)

Imorgon är en viktig dag så jag ska försöka få mig lite sömn. Gonatt godingar.


Grattis Willma

2012-02-06 14:09:30 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag fyller min lilla skrutt hela 6år!! Gud vad tiden går snabbt. Grattis Willma på födelsedagen :) mattes lilla minigris ♥

 


Tulpaner

2012-02-04 15:21:38 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Varför lyckas man alltid vara sjuk när man har en massa skoj inplanerat? Har varit sjuk sen i måndags, varit snörvlig, haft ont i hals & huvud & feber. Men mår faktiskt liite bättre idag. Hoppas jag mår helt bra till nästa vecka, har en massa viktigt att gå på.

Igår unnade jag mig en STOR bunt tulpaner (50pack) det tyckte jag att jag var värd efter denna vecka. Jag älskar tulpaner, man får såna vårkänslor av dom & jag längtar faktiskt till våren & värmen nu.

Nää nu ska jag ta en lång dusch, man känner sig så ofräsch när man är sjuk.
Hoppas ni får en toppen helg!

 


  
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu