Jan. 30, 2012

2012-01-30 19:22:09 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..



90år

2012-01-30 11:44:01 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag har som sagt haft fullt ös dessa två veckor. Men något jag inte vill missa att lägga upp är ett grattis till mormor igen som fyllde 90år den 16:e :) supermormor. Jobbigt att se henne så skruttig när hon alltid varit så frisk & pigg. Men efter 90år så är det kanske inte så konstigt. Hoppas det blir många många fler år iaf. Älskar dig lilla mormor :)

 


Premiär

2012-01-30 11:23:31 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag känner jag mig, som min mamma brukar säga, som ett utsketet äppelskrutt haha ;) Men man kunde inte bett om en härligare dag att ha premiär för längdskidorna igår! Det var varmt & skönt i solen, blåste inget & var inte så mycket folk heller. Trodde jag skulle ramla hur många gånger som helst {eftersom jag inte åkt mer än på gympan i skolan som liten} men det blev bara ett litet fall haha. Och det var när vi skulle förflytta oss över ett litet dike, så de gills knappt tycker jag ;) klart godkänt mitt åkande igår iaf :)
Idag ska jag gå en liten promenad med hundarna. Blir så pigg & glad av solen så jag måste ta mig ut! :) även fast jag har blivit dunderförkyld. Sen ska jag se om jag orkar frisera hundarna när vi kommer in igen {kan knappt lyfta tekoppen efter igår haha}
Tjingeling

 


Fruktansvärd dag

2012-01-26 19:58:32 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag är en fruktansvärd dag. Påväg hem så ramlar en gammal man mitt på perongen, någon meter från mig. Jag och en massa folk springer fram, någon har hunnit ringa 112 och en man sätter igång hjärt & lungräddning {som dom på 112 säger åt honom att göra} när dom först vänder på honom så andas han inte och dom känner ingen puls, kritvit & blå om läpparna är han. Efter några minuter utan att han andas kommer ambulans. Men det verkade vara försent. Jag hoppas verkligen dom fick liv i honom sen, men känslan att någon bara faller ihop och dör framför mig kommer ge mig mardrömmar inatt. Bara grät & grät när jag kom hem, totalt chockad. Stackars gamla farbrorn som bara föll handlöst, hans lilla hatt och skor flög, hans kind blödde efter fallet & stackars anhöriga. Vad hjälplös man känner sig.
Hoppas han är okej! Om inte annat så hoppas jag han har haft ett underbart liv & får vila i frid!


Påväg till mamma

2012-01-24 08:10:24 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Just nu är jag och hundarna påväg till mamma. Vi ska till Farsta centrum och titta lite. Har inte hunnit/orkat uppdatera om veckan som varit men ska försöka göra det nu i veckan istället.
Hoppas ni haft en bra helg!


Helt slut

2012-01-19 01:18:00 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Hej kära ni!
Jag har inte glömt er, jag har bara haft så mycket att göra denna vecka så jag är helt slut. Återkommer snart igen!

Tjingeling.


Make up store

2012-01-16 20:04:21 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..



Dessa skuggor var också något jag fyndade på rean från Make up store. 60-70kr/st har jag för mig dom kostade & jag gillar dom jätte mycket! Hade önskat att den ljusbeiga gav lite mer färg än vad jag tyckte den gjorde i butik dock men den är fin iaf!
Skuggorna är köpta på Kicks.

Sushisöndag

2012-01-15 22:23:06 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Känner att det har varit lite dålig uppdatering här på senaste. Har inte haft någon lust eller ork att skriva något. Suttit & fotat lite som jag tänkt att lägga upp, allt jag köpt från rean tex, men jag har inte haft någon motivation alls.
Denna vecka har varit jätte lugn, även utgången jag & Mimmi gjorde i fredags :) vi var så långsamma hemma så det blev inte mer än 1timme ute typ haha :) Men det gjorde inte så mycket, vi hade så kul iaf! Det har man alltid när man träffar henne ♥
Idag har jag & älskling varit på Rusta, köpte bland annat en ny brödrost som råkade gå sönder för någon dag sen ;) så kom jag hem med ett läppglans med, så det var inte en helt onödig promenad dit ;D
Nu sitter vi & jäser i soffan efter att vi mumsat i oss hemmagjord sushi. Klassisk sushisöndag helt enkelt!
Puss & kram

Rose porcelaine

2012-01-11 01:29:48 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag brukar aldrig gå på mellandagsreorna, det finns bara så mycket skit enligt mig. Så är det så sjuukt mycket folk som ska armbåga sig fram för något dom säkert haft på lager i tre år men inte blivit av med.
Men när jag var i skåne så var jag & Verro på rean & jag hittade faktiskt lite småsaker jag gillade. Det här lacket från Christian Dior, som kommer användas flitigt i sommar, var en av dom. Jag köpte den på Kicks för 123 riksdalen och färgen är 189 Rose porcelaine.

Gud va jag saknat dom

2012-01-03 20:02:08 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag har hundarna kommit hem igen! Gud va jag saknat dom små busarna ♥ stackars Hugo har ont i rygg eller höft & ska till djursjukhuset på måndag & röntgas. Hoppas det bara är en sträckning. Min lilla bumbibjörn :(
Det är lite julmatshull som måste tränas bort också, dom nästan rullar fram haha.
Nu ska vi käka lite middag här & ha tv-mys. Thisse är ledig i fem dagar & vi har försökt hitta på något kul att göra men inte kommit på något än. Vad kan man göra så här års som inte kostar allt för mycket?
Hej så länge..

Göra ett försök till

2012-01-03 04:14:32 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Nepp, jag har fortfarande inte lyckats somna. Istället har jag suttit med en massa bilder & fixat. Det är så roligt att hitta massa gamla bilder som man glömt bort :) Ska gå igenom min externa hårddisk imorgon & se om jag hittar fler bilder. Har en massa bilder att lägga upp på bloggen nu iaf :)
Nä om man skulle göra ett försök till att somna nu kanske... zzZZZzz... gonatt, igen.

Året som gått

2012-01-03 00:24:11 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Gick igenom en massa bilder från året som gått & knåpade ihop ett litet collage till er :) Blommor är garanterat mitt favoritmotiv att fotografera som ni kanske märker ;)
Dax att föra över en massa bilder till externa hårddisken känner jag. Man vill ju inte att dom ska råka försvinna om datorn råkar gå sönder eller något. Den har ju några år på nacken.
Ska snart försöka att sova (även fast jag gick upp 1 idag, så det kommer vara omöjligt).
Gonatt!

2012

2012-01-02 17:44:54 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Hej kära läsare!
Då var det år 2012 och jag hoppas att ni firade in det nya året ordentligt! Själv firade jag med två av mina absoluta favoriter, älsklingen & Mimmi. Självklart var det annat kul folk där med då det var två 30års fester som slagits ihop till en stor. Varför tog jag inte fler bilder!! Jag blir så sur på mig själv, jag sa det innan att jag skulle ta mycket bilder men glömde bort det totalt när man väl var där (som vanligt). Så på tal om det kommer vi in på mina nyårslöften för 2012.
1. Ta mer bilder, jag ska bli så jobbig med kamera i högsta hugg hela tiden! ;D
2. Att komma igång med träningen igen & äta bättre. Tappat 2kilo när jag var i Skåne bara, så jag måste bli bättre på allt det där. Min vikt nu är allt ifrån hälsosam.
3. Komma igång med att göra smycken igen. Få tillbaka lite inspiration = inte pressa mig själv för hårt & låta det komma naturligt.
Har ni några nyårslöften?
Sen blir det att se vad som väntar & ta dagarna som dom kommer, ta en sak i taget så blir nog saker & ting bättre! Skönt med ett nytt år känner jag-
Gott nytt år fina ni!

  
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu