Bokat biljetterna

2012-03-31 19:23:27 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Wee, nu har jag
50mmf/1.4USM
canon
bokat biljetterna till skåne! Den 19:e åker jag, hugo & mamma ner ♥ mysigt!

Kan knappt röra mig

2012-03-31 13:03:33 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Ni kan inte förstå hur slut jag är idag, kan knappt röra mig!
I förrgår låg jag i feber & var väll inte riktigt helt kry igår heller, men bestämde mig för att gå till jobbet iaf. Det blev en heldag där och tandläkaren innan på morgonen. Det vart lite för mycket känner jag idag. Även fast jag verkligen ville jobba. Ledig hela helgen iaf så då hinner jag vila upp mig.
Fick även hem min glossybox igår som jag ska visa er sen. Orkar inte nu :) orkade inte ens gå & göra frukost så det blev cheesballs till frukost haha.
Jag ångrar mig föresten om att det känns som vår. Känns snarare som höst idag med snö & kyla. Burrr!

Smatter på fönsterbrädan

2012-03-29 18:08:12 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Även fast det regnar så tycker jag att det känns som vår. Frisk luft & smatter på fönsterbrädan är ju lika mycket vår som solen ;) vi bor ju endå i Sverige & köper man hem fina tulpaner så känns det som vår även fast det är dåligt väder ute :)

Sitter hemma & är jätte förkyld med feber & allt som hör till. Hoppas jag mår tillräkligt bra för att gå till jobbet imorgon, vill gå nuuu! Så skönt att man faktiskt längtar till jobbet. Inte alltid man gör det.

Vi har skaffat en sån inspelningsbar box & jag älskar den! Speciellt nu när man är sjuk. Sitter & tittar på alla mina favorit program som jag spelade in igår och det är så skönt att slippa titta på en massa skit som går på tv, speciellt när man är sjuk.

Omvänd ordning

2012-03-28 18:00:59 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Vi kör omvänd ordning och börjar med efterrätten ;) Gud nu mår man lite illa, vad mäktig den var!
Nu ska vi kolla lite i butikerna och sen käka middag :) puss puss

 


Välbehövlig energi

2012-03-28 00:15:06 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Eftersom jag sov så länge idag så är jag inte ett dugg trött. Vad ska jag hitta på för något? Läsa kanske? Då blir man ganska trött iaf.
Längtar iaf till imorgon då jag ska träffa Mimmi ♥ vi ska mötas i stan på en fika & titta runt lite. Välbehövlig energi!

Mitt bidrag

2012-03-27 15:20:00 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Nu har jag också varit med och tävlat om presentkort på jotex.se
Rösta på mig! :D Här går du in> Mitt bidrag

En tjejgrej

2012-03-27 13:27:20 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Hej på er!
Vaknade för typ en timme sedan, ush va länge jag sovit. Gillar inte att sova så länge. Somnade inte förens fyra halv fem någon gång. Dagen var bra & det kändes bra, men när man skulle försöka sova kom allt grubblande. Så typiskt. Ibland önskar man att man kunde stänga av hjärnan. Det blir ju inte bättre av att man sitter & lyssnar på massa snyft musik heller hahaha. Det är nog en tjejgrej! När man är ledsen sätta på massa sorglig musik? Inte tror jag killar gör så iaf haha ;)
Vet ni vilken låt det är? Snyftarnas snyftar låt :)
Sarah McLachlan - In The Arms Of An Angel
Skulle kunna skriva en hel lista men så roligt ska vi inte ha :P Man behöver iaf gråta ibland, det känns oftast bättre då. Känns som jag börjar bli sjuk :(( jätte ont i halsen & hängig, ska ta en promenad med hundarna & hoppas det går över.
Hoppas allt är bra med er!

En bra dag

2012-03-27 01:19:25 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


David Gray - This years love
Idag har varit en bra dag :) förutom att jag fick reda på att jag är helt ledig från jobbet denna vecka. Jag som längtade :) tänka sig...
Får hoppas på sol & värme i veckan så jag & hundarna kan sitta ute hela dagarna då.
Nu ska jag försöka sova. Nattinatt på er!

Vitamin kick!

2012-03-24 23:49:11 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Unnade mig precis ett glas med jordgubbar & blåbär, välbehövlig vitamin kick! Ett helt kilo köpte vi på Konsum för 50kr och dom är så sjukt goda. Blåbären också!


From where you´re standing

2012-03-24 15:31:36 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..



New shoes

2012-03-24 15:08:54 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Köpte dessa på H&M för någon dag sedan. Riktigt söta! Köpte i ljusblått också och är faktiskt sugen på dom rosa med ;) men kanske ska köpa någon annan modell så man varierar sig istället. 129kr kostade dom.


Precis rätt plats

2012-03-22 00:02:55 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Efter två dagar på nya så är jag helt slut. Men det går sjukt bra & jag känner just nu att jag hamnat på precis rätt plats för en gång skull.
Lärt mig lägga golv (riktigt bra blev det!) & nästa vecka blir det ett homestylingjobb. Hugo tyckte det var jätte kul att få vara med också, världens lyx att få ha med honom. Svårt att inte pussa på honom hela tiden när han sätter sig som på bilden bara :)
Efter att dagen var slut unnade jag mig en sushi & har inte rört mig ur soffan på hela kvällen ;)
Gonatt på er. Puss & kram!


Önska mig lycka till!

2012-03-20 07:24:57 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Då börjar det, min nya start. Sitter påväg till nya jobbet & känner mig pirrig men lugn på samma gång. Tusen känslor som bara snurrar runt & det ska bli så roligt att få fokusera på det här nu. Önska mig lycka till! :D
Ps. Att ha lite bilder tillsammans med vännerna blir man alltid glad av med, så här får ni några Mimmi skickade till mig igår kväll för att peppa lite❤

 


Jävla skit dag

2012-03-18 20:25:44 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Vilken jävla skit dag rent ut sagt! Ush, det känns som att man aldrig kommer må bättre just nu. Tårarna kan inte sluta rinna. Brukar inte klaga värst mycket på bloggen, men idag vill jag bara skrika! Det är en sån dag helt enkelt.
Men jag hoppas det kommer kännas bättre efter första dagen på jobbet nu i veckan, vi får hoppas iaf. Nä nu ska jag sluta gnälla. Ush. Hade en jätte mysig kväll med vännerna & ♥ igår iaf.
Hoppas ni har haft en bra helg!

Bild från förra våren.

Fördel, Nackdel

2012-03-16 11:52:23 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Sitter & bläddrar i min favorittidning & känner mig deppig som inte har mitt hus ännu hahaha. Jag kan drömma mig bort i timmar ibland & sitta på hemnet, hitta ett hus jag gillar för att sedan tänka hur jag skulle inreda, bygga om & fixa i trädgården, allt i detalj verkligen. Är man lite knäpp då eller? ;)
På tal om det så börjar jag mitt nya jobb på tisdag nästa vecka & jag är såklart pirrig men sjukt glad & förväntansfull! Vi får se vart det här leder, men jag tror det kommer passa mig som handen i handsken. Det är nämnligen ett homestyling & renoveringsjobb & alla som känner mig har sagt att -Inger, det här låter som det perfekta jobbet för dig! Så det återstår att se ;)
Det var iaf väldigt länge sen jag verkligen längtade efter något såhär mycket :D (det här & pärlmässan är lite min energikick just nu) :)
Nu ska jag ut med hundarna, synd att det inte är så bra väder idag. Fick dock se både för & nackdel med att sommaren är påväg igår. Fördel: blommor, värme, glass i solen & långa skogspromenader. Nackdel: Första fästingen kröp i sängen efter hundarna igår!!! Uuuush, man glömmer bort alla småkryp som kommer fram till våren. Börjar klia på kroppen direkt nu när jag tänker på det haha :)

Lotion från Dove

2012-03-14 13:53:54 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Denna lotion från Dove är helt underbar! Den doftar verkligen supergott & återfuktar utan att kännas kladdig på huden. Så det blir dagens tips från mig :) Köpte min på Rusta, men den kan säkert köpas på tex H&M, Åhlens osv.

Snödroppar, knopp & en citronfjärill

2012-03-13 00:19:19 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Vilket skönt väder det varit idag! Låg en stund på berget & solade med hundarna men mår tyvärr fortfarande dåligt så jag orkade inte vara ute så länge. Snödroppar, knopp & en citronfjärill hann jag se idag iaf! Är våren här nu? Jag hoppas verkligen det :D

Skriva i luften

2012-03-10 12:14:43 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Gomorron på er! Eller det är väll inte riktigt morgon men jag har inte gått upp ännu. Sitter i sängen & mår fortfarande dåligt :( Sover så fruktansvärt dåligt hela tiden. Tror att det beror på att jag har så mycket som händer just nu så jag får ingen ro i kroppen att slappna av.

Igår tog vi det bara lugnt, tvättade lite & hundarna kom hem ♥.
Jag har varit nyfiken på att mixa med slutartiden på kameran för att testa skriva i luften ett tag nu med & det gick! Så coolt haha. Vi använde blixten på mobilerna att skriva med. Det finns så mycket man kan göra med en systemkamera, har bara inte lärt mig alla nya inställningar på denna kamera ännu. Men det kommer, det är bara att öva öva öva. Ska spara ihop till ett bra objektiv tänkte jag. Kommer ju ta 100år men det kommer vara värt det. Kit-objektivet är under all kritik ;)

Ett par pusselbitar kvar

2012-03-08 16:55:32 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


As long as I’m always where you are.....
Idag mår jag lite bättre. Fick ett riktigt roligt samtal för någon timme sedan som gör mig såå glad. Nu ska bara resten lägga sig på plats. Det är ett par pusselbitar kvar. Men det är bara att kämpa på!

Energi & ideér

2012-03-07 13:08:35 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Nu börjar jag känna att jag verkligen längtar till slutet av april & mässan. Gjorde dessa smycken till mig själv för ett tag sedan & det är så kul att man kan knåpa ihop något själv hemma när man känner för det. Även fast jag är extremt dålig på att göra smycken till mig själv & använda mina smycken. Vet inte varför det blir så faktiskt.
Jag nämnde här om dagen att jag funderade på ny design till min blogg. Fokus borde ligga på att göra om min hemsida först. Velat göra det hur länge som helst nu. Rensa upp en massa & få in massa nytt. Det kommer säkert efter mässan när man har så mycket energi & ideér.

Desperate Housewives

2012-03-06 16:14:52 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Ååh, sista säsongen för Desperate housewives börjar ikväll. Ska ni kolla? Jag har följt det sedan det startade & tycker det är så tråkigt att det ska ta slut. Men det kommer ju alltid så mycket serier hela tiden så jag faller nog för något annan snart :)

Spännande!

2012-03-06 14:06:55 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Hej på er!
Idag vaknade jag av illamående & migrän, ush, ingen bra start på dagen. Men jag har fått i mig två mackor nyss iaf, så att jag inte går helt tom i magen.
Var på ett viktigt möte igår som gick jätte bra, eller det kändes verkligen så iaf :) så snart får ni veta vad det handlar om. Spännande! :)
Om ett tag ska jag åka & lämna hundarna & sen blir det att bara ta det lugnt hemma. Sitter fortfarande & funderar på om jag ska göra om min bloggdesign men det är så mycket jobb! Nä jag väntar nog med det.
Nu ska jag ringa min favorit Wille & prata lite. Det är så jobbigt att dom bor så långt bort, men snart kommer dom upp iaf & då ska jag & Veronica på årets pärlmässa ♥ gud va jag längtar! :)

Hur ni ska sköta era sminkpenslar

2012-03-05 18:02:53 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Har nyss tvättat alla mina sminkpenslar, det behövdes verkligen om man säger så. Jag är riktigt dålig på att komma ihåg det faktiskt, förutom foundationpenseln.
För er som inte vet hur ni ska sköta era sminkpenslar så är det busenkelt! Alla sminkborstar i syntet tvättas med diskmedel tex: Yes & alla med äkta hår tvättas med vanligt shampoo. Skölj dom ordentligt, dra/pressa ur vattnet försiktigt & sen lägger du dom på tork på en liten handduk.
Det är jätte viktigt att tvätta dom regelbundet så att det inte bildas för mycket bakterier i dom, som i sin tur kan leda till utslag osv. Så skärpning till mig själv med tanke på min känsliga hy! :)

Glossybox

2012-03-03 17:33:22 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Nu tjejer ska jag tipsa er om något, Glossybox! Jag & Mimmi satt & ooh:ade oss hur mycket som helst när jag öppnade paketet hos henne i torsdags haha. Jag vet inte hur ni är, men det här får full jackpot hos mig iaf! Jag är verkligen tjejig när det kommer till sånna här prylar & blev helt lyrisk bara av den fina lådan haha. Känns verkligen lyxigt när man öppnar den, bara för att paketeringen är så fint gjord.
Sen får man testa fem produkter (slumpmässigt valda av ett fåtal produkter) som är i olika strorlekar, vissa orginalstorlekar. Det är väll det enda minuset dom får av mig, tycker alla borde få samma paket så man har chansen att testa alla produkter, fanns massor av dom jag såg som jag också hade velat testa. Det är ju det som är hela tanken tycker jag. Men kan inte klaga iaf, det man fick är jag mer en nöjd med ändå & jag längtar redan till nästa box haha.
Jag är hittills nöjd med dom produkter jag fick. Men har precis fått boxen så jag får nog göra en mer utförlig bedömning vid ett senare tillfälle.
OBS! Bilderna nedan visar endast vad jag fick i min box, dom blandar som sagt olika produkter.
För att prenumerera på denna box så kostar det 139kr i månaden. Betalningen för första boxen sker på en gång & sedan dras det på autogiro tills man väljer att avsluta sin prenumeration. Ingen bindningstid.
Boxen kommer i slutet varje månad & för att hinna till nästa månadsbox så går du in här & fyller i din information för att du också ska börja prenumerera på Glossybox ♥! Känns som dom tar slut ganska snabbt, men då hinner du iaf till nästa månadsbox isf :)

Njöt av solen

2012-03-01 16:11:39 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Hej på er!
Just nu sitter jag på praktiken & väntar på att mina Rocky road ska bli klara. Dom var tydligen populära så det blev att göra nya idag :) (själv tyckte jag att dom var sådär, kritisk som man är) har iaf gjort små ändringar idag, så vi får se om dom blir godkända av mig denna gång ;)

Igår var jag & hundarna ute i det fina vädret jätte länge & bara njöt av solen. Hundarna solade med & lutade sig mot min axel nästan hela tiden. Vi somnade nästan där i värmen :) hur mysigt som helst!

 


  
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu