Före & efter

2012-05-28 15:37:52 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Nu är jag & hundarna påväg till mamma efter dagens jobb. Just nu renoverar vi och piffar ett hus i Skälby och minuppgift är bland annat att fixa fint i växthuset. Riktigt rolig uppgift! :)
Imorron blir det att köpa blommor och göra klart där inne. Hoppas min budget räcker till, jag är ju lite "more is more" när det kommer till blommor :)
Här kommer lite före & efter bilder! Slutresultatet får ni se imorron :)

 


Middag och fest

2012-05-12 17:44:30 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Dessa har jag varit nyfiken på att testa sen jag såg reklamen. Har inte så höga förväntningar men man vet ju aldrig. Kommer en bedömning senare :)

Ikväll blir det middag och fest med massa fina vänner. Mysigt! Hoppas ni får en bra kväll.
Puss puss


Glossybox: April boxen

2012-05-11 18:35:32 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Månadens box är här & detta är vad jag fick denna gång!
Denna månad är jag riktigt nöjd över allt som var i boxen faktiskt & tre av fem produkter var i orginalstorlek! Vilket självklart är ett plus. Har ni fortfarande inte gått med så gör det! Verkligen värt 139kr/månaden.
>>>>>>HÄR<<<<<<< går du in för att börja prenumerera på Glossybox :)

Alla dessa koder

2012-05-04 15:20:04 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Ååååh....frustrationen är på max! Jag får inte bloggdesignen att bli som jag vill! Alla dessa koder o skit..googlar & har mig men lyckas inte få till det iaf. Ska ta en paus och fortsätta om en stund istället. Man blir allderles seg i skallen :)

Liljekonvalj

2012-05-03 17:08:53 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Hej på er!
Hoppas ni mår bra & har möjlighet att sitta ute i det fina vädret idag. Även fast det skulle komma snö, sa mamma, så är våren iaf här! Jag såg till & med liljekonvalj när jag var ute med hundarna tidigare idag, knoppar på & allt :) Det ska jag plocka lite hem sen för dom luktar så otroligt gott!
Mår faktiskt mycket bättre idag & ska sätta mig & fixa en ny bloggdesign efter att jag skrivit detta inlägg. Har snackat om det tillräckligt länge nu känner jag :)
Varit & hämtat ut min glossybox med & man blir lika glad varje gång! Ni ska få se sen vad det var i den såklart.

Rosa blommor

2012-05-02 15:38:30 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Har ni varit vid kungsträdgården någonting på senaste? Då har ni isf inte missat dom fantastiska träden där! Gud så fint det är med alla rosa blommor. Hade tyvärr bara mobilkameran att fota med men det gick ju också ;)
Var i stan hela dagen den dan (måndags) då jag träffade mina systrar & familj där och kom inte hem förens vid 9-10 på kvällen. Man kan säga att jag varken hade ork eller röst kvar när jag kom hem :) Men mysigt var det!
Idag har det dock inte varit så mysigt, började min morgon med att spy hela morgonen. Varit jätte jätte dålig den senaste tiden, vilket är väldigt frustrerande eftersom jag vill vara på jobbet! Men det är bara gilla läget. Inget jag kan göra åt. Men där emot har det blivit mycket gnäll här på senaste känner jag haha, så jag gör såhär..om jag inte skriver att jag har blivit frisk så är jag fortfarande sjuk och därför upprepar jag det inte :) Så slipper man tjata om samma sak hela tiden. Blir så tråkigt för er att läsa :)

Pärlföråd

2012-05-02 15:21:18 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Här ser ni en del av dom pärlor som köptes på mässan. Hela 1,5kg vart det! Men det behövdes faktiskt lite nytt i mitt pärlföråd, det var länge sen jag köpte något dit nu. Man behöver på lite ny inspiration då & då.
Håller på att plocka upp allt igen efter mässan, så det får bli lite nya smycken sen när det är klart :)

  
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu