Spa-behandling

2012-11-23 16:39:10 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Fy vad denna vecka gått långsamt! Mycket har blivit gjort & jag är helt slut i hela kroppen. Men äntligen är det fredag iaf & jag ska strax iväg till centralbadet på spa-behandling. Hela 70min ansiktsbehandling blir det, inte för att jag förstår vad dom ska göra så länge med fejset men men :) härligt ska det bli.
 
 
Efter det blir det att möta upp Mac för att sen möte upp Börje & systeryster. Ikväll blir det spel & godricka som gäller. Skön fredagskväll helt enkelt :)
Nepp, nu måste jag gå så att jag slipper springa till tåget som vanligt ;)
 
Hoppas nifår en kul helg! Puss & kram

Glossybox - Oktober Boxen

2012-11-23 15:56:00 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag vet att jag är fruktansvärt långsam med uppdateringarna ibland, men bättre sent en aldrig ;) Här kommer oktobers glossybox!

 
1. LENSON - Adore, färgade månadslinser
Tyckte det var en kul grej att faktiskt våga ta med färgade linser, även fast många kanske inte kan använda dom. Ett plus var ju att man faktiskt, om man inte var nöjd med den färg man fick i boxen, fick byta dom. Själv passade dock inte dessa linser mig, dom var för små & täckte därför inte helt.
 
2. LOVE & TOAST - Showergel (full size)
Denna luktade verkligen gott! Jag är egentligen mer cocos/vanilj-tjej, men den luktade verkligen fräsht & förpackningen tyckte jag var annorlunda & söt med!
 
3. BRILLIANT SMILE - Whiteningevo mouthrinse
Kan inte ärligt säga att jag faktiskt använt denna produkt tillräckligt mycket för att kunna säga så mycket om den. Mer än att som munskölj så känns munnen ren & fräsh efter. När det kommer till om tänderna blir vitare eller inte så kan jag som sagt tyvärr inte svara på det.
 
4. NAILS INC - Nail polish ♥
Jag har verkligen fått upp ögonen för detta märke sen jag för första gången fick ett lack i just glossyboxen för några månader sedan. Har aldrig blivit besviken hittills iaf & hoppas på fler lack från dom i följande boxar :) 
Denna blir månadens favorit :)
 
5. BEAUTYBIRD - Luxurious Exfoliating Soap Bar (full size)
Jag har så fruktansvärt svårt för tvålar som efter att man sköljt händerna med dom känns sträva på huden. Så denna är faktiskt inget jag skulle köpa igen & gärna hade bytt ut mot något annat.
 
 
www.glossybox.se är adressen ni besöker för att börja prenumerera :)
Puss!

Torsdags-tipset: Gliter nails!

2012-11-15 22:59:11 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Här kommer ett litet torsdags-tips! :)
 
 
Bilden gör verkligen inte dessa naglar rättvisa, dom glittrar hur mycket som helst! Helt förtrollad blir jag haha :)
 
Glitter på naglarna är verkligen hett just nu, men dock kan sådana lack kosta rätt mycket. Iaf dom jag har sett som verkligen täcker.
Så mitt tips är alltså att köpa vanligt glitter som du hittar i en vanlig hoppy/bok affär.

Sen behöver du ett nagellack i önskad färg (jag använde ett vanligt transparent lack) som du kör en strykning med på nageln. Direkt där efter strör du ut glitter på hela nageln så att den täcks. Låt torka & gör likadant på resterande naglar. Efter det körde jag på ett lager till med lacket (obs! använd transparent lack här om du valt något annat som grundfärg) & pudrade på lite glitter till för att till sist låta torka. 
 
Tadaa! Så var det klart :) Lätt, billigare en lack & du kommer garanterat ha dom snyggaste naglarna i stan. För snygga, det blir dom verkligen! 
 
Tips: Glöm inte att använda ett papper under händerna när du pudrar på ditt glitter, dels för att det kommer glitter överallt annars & dels för att du lätt kan hälla tillbaka det överflöd som hamnat utanför i burken igen.
 

12:e Nov 2012

2012-11-12 17:20:28 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


 
Gaaah!! Jag har ingen energi att ta tag i någonting idag. Så fruktansvärt frustrerande när man igentligen inte har så mycket tid. Var helt slut igår men somnade inte förens vid 4-5 imorse iaf. Trött jag blir, bokstavligen!
Ska iaf ta något att äta nu & se om jag kommer igång snart. Får hoppas på det iaf :)

www.instagram.com

2012-11-12 10:00:00 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Tänkte slänga in ett litet tips till er utan instagram igen :) kära mamma har ju skaffat sig en ny mobil där hon skulle kunna titta på våra bilder, men, hon har inte fått ur den ur kartongen ens (kan det vara över en månad sen den inköptes?) nåja. Instagram.com har nu kommit på den smarta lösningen att man iaf kan titta på folks profiler via vanliga webbläsaren! Så det enda du behöver göra är att gå in på: www.instagram.com/användarnamn <---- här skriver du alltså in det användarnamn du vill söka på.
 
 
Dock måste du ha ett konto för att kunna kommentera/söka & gilla. Iaf ganska fint utfört med bilderna som växlar i headern tycker jag :)
På instagram heter jag inger_and, så för att kolla in min profil så går du alltså in på www.instagram.com/inger_and
Simple as that! :)

Utan återvändo!

2012-11-11 21:24:49 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Pjuu, söndag kväll & det känns som att man inte har haft en lugn stund i helgen. Jag har haft det väldigt bra, men det är nog stressen över allt runt omkring som tagit över.
Igår hjälpte jag två vänner med lite styling/tips inför försäljningen av deras lägenhet & det kändes otroligt smickrande att dom ens frågade mig. Var helt slut efter då jag legat med feber & varit sjuk hela veckan, men gott sov man sen iaf haha & det var det värt!
 
Imorgon blir den en tråkig & jobbig dag med en massa packandes & sortering av en massa  prylar & kläder. Nu gäller det att försöka rensa & sortera bra för att veta vart saker är och vad man kommer behöva, bara det är ett stressmoment. Men det löser sig alltid! Nu har jag iaf tagit klivet till ett lyckligare liv, så nu kör jag på det utan återvändo! :)
 
 
 

Välförtjänt fredagsmys

2012-11-09 18:26:18 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Hej på er!
 
Idag är jag helt slut i kroppen. Det känns verkligen att man varit sjuk ett tag nu för man är riktigt segstartad ^^
Trots det så har vi varit på långpromenad med hundarna & tvättat hela dagen. Så nu blir det välförtjänt fredagsmys!
 
 
 
2 riktiga små sötnosar ♥
 
Strax ska vi laga en god middag, lax med potatis & spenatsås..mmm ^^
Trevlig helg på er!

  
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu