Lära mig att ha lite is i magen

2013-01-31 17:39:13 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


 
Då var det snart fredag igen, veckorna bara flyger iväg utan att det känns som att jag får mycket vettigt gjort. Kommit efter med träningen lite just nu pga att jag varit sjuk..igen. Men jag ger inte upp för det. Jag börjar bli frisk igen så det blir träning till nästa vecka! *håller tummarna* ^^
Måste lära mig att ha lite is i magen & inte stressa fram val jag inte igentligen vill bara för att komma igång igen. Jag måste lita på magkänslan! Har alltid ångrat mig när jag inte har gjort det så jag ska försöka köra på det.
 
Eftersom jag ligger lite efter med glossybox så kommer det upp lite senare ;) har helt glömt bort allt som har med bloggen att göra helt enkelt. Blev påmind när jag nyss hämtade ut nya glossyboxen.
 
Nu blir det att käka lite middag & kanske röra sig till en kompis lite senare om man orkar. 
Hej så länge!

Varma kvällspromenader

2013-01-10 23:45:55 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


När snön smällte för några dagar sedan fick jag verkligen ett sånt sug efter våren & sommaren. Kanske därför det känns så deppigt nu när snön är tillbaka även fast det inte är speciellt oväntat med tanke på årstiden. 
Dom få dagarna fick mig iaf längta till att bära sandaler & shorts, massa underbara blommor på balkong & i naturen & alla sköna varma kvällspromenader med hundarna. 
 
 
 
Imorgon väntar en fullspäckad fredag med tråkiga måste-sysslor, möten, ärenden, svansjön & träffa finaste. En väldigt händelserik, kul & mysig fredag alltså :) det klagar jag inte över!
Får hoppas på att jag lyckas somna i tid idag dock. Har haft problem med att sova på senaste, antingen har jag somnat tidigt på morgonen eller inte sovit något alls. Inte bra det där, man måste ha ordentligt med sömn. Men om inte annat lär jag ju inte ha några problem att sova efter morgondagen iaf ;)
 
Nu blir det en kvällspromenad med hundarna & sen en kopp te innan det blir läggdax.
Natti natt på er.

2013

2013-01-09 04:29:07 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Ush va dålig jag blivit på att hålla er uppdaterade, jätte tråkigt att bloggen hamnat lite i skuggan på senaste men ibland blir det tyvärr så.
Jul & nyår har hunnit firats & år 2013 är här. Startat lite sådär för min del, men hade iaf en riktigt bra jul & nyårsafton! Hur mysigt som helst faktiskt.
 
Just nu skulle jag vilja resa bort, försvinna ett litet tag, samla krafter & tankar. Får se om jag har möjlighet till det. Hoppas på det iaf. Satt nyss & tittade lite på lite bilder från Paris & saknar Mimmi & den resan otroligt mycket. Vi hade det så grymt bra. Kidnappa henne på en ny resa kanske? 
 
 
 
Mina nyårslöften iår har varit få & några som borde vara enkla att hålla kan man tycka, men dom har en tendens att glömmas bort iaf så vi får se hur det går, jag ska göra ett ordentligt försök iaf.
 
Fyra löften fick det bli...
1. Göra mer som gör mig lycklig. Umgås mer med vänner, vara mer kreativ, försöka resa mer.
2. Komma igång med träningen ordentligt. Känns riktigt bra att vi börjat & vi får inte sluta nu!
3. Fotografera mer. Ja har varit extremt dålig med kameran på senaste, det är mobilen som ibland är framme & jag saknar systemkameran.
4. Notera mera! Jag har blivit extremt snurrig på senaste, dubbelbokar, glömmer. Så nu får jag se till att anteckna mer & se till att faktiskt kolla i kalendern också! ;)
 
Har ni några nyårslöften?

  
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu