No regrets

2014-04-13 23:54:28 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag har varit en mindre kul dag. Vaknade upp i tårar o en enorm tyngd i kroppen & hjärtat. Ibland är livet bra orättvist. Men livet går vidare & man får ta dagarna som dom kommer. 

Jag gjorde dock något idag som jag tänkt göra länge, jag köpte en till liten fågel. Även fast Gullis är glad & kvittrar för fullt så vill jag inte att hon ska vara ensam. Dom är ju flockdjur & man märker att hon tycker det är kul med en kompis. Det är såå skönt att det gick så bra att introducera dom för varandra & dom sitter redan & pussar på varandra. Det gör mig varm i hjärtat! :) 

Imorron kommer äntligen älskade Wille! Som jag längtat. Då har jag någon att få ta hand om o som distraherar mig från allt som tynger just nu. Har ni några idéer på vad man kan hitta på? :)
Bio & minigolf har vi redan inplanerat. Ge mig tips tack! :)

No regrets! 

This love stuff is a motherf***er

2014-04-12 01:05:13 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..
Fredagskväll & jag ligger hemma & börjar bli toksjuk. Ja ni kanske är trötta på att höra att jag är sjuk hela tiden men det är faktiskt så att jag är mycket mindre sjuk nu än innan iaf. De ni! :)
Är så galet rastlös i kroppen med men orkar inte göra något åt det. Hopplös känsla haha. 
När jag får lite mer energi så har jag tänkt att sätta mig & pyssla lite smycken. Det börjar klia i fingrarna faktiskt & det vore riktigt roligt att ha en ny smyckeskväll inom kort. Så himla roligt har det varit dom tidigare gångerna & jag blir såå glad över alla som dykt upp för att stötta mig! 

Nä nu ska jag försöka sova lite så att man blir frisk snart :)
Gonatt på er, puss & kram

Otroligt lärorikt

2014-04-09 18:35:44 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Då var kursen klar! Känns så skönt även fast jag har en hel del jobb framför mig att ta tag i. Den har varit otroligt lärorikt iaf & det känns som att man har några verktyg med sig därifrån. Framförallt så behöver jag nog bara smälta all info osv för just nu sitter jag i sängen & är heelt slut i kolan haha. Tänkte titta film men det känns som att jag kanske kommer somna då. Orkar inte göra något annat iof så det får kanske bli en liten powernap & film trotts allt. Hoppas bara jag kan sova inatt då för det är tidig jobbdag som väntar imorgon. Nä nu drar jag igång Anchorman 2. Tjing tjing!
 
Bild tagen med min iPhone 4.

Gult är inte fult ♥

2014-04-03 21:15:22 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


 
We ♥ it inspo
 

  
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu