Victoria´s secret

2014-02-17 19:42:20 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


 
Jag fullkommligt Älskar victoria´s secret & deras mister & body lotions! Jag tycker dom borde öppna en stor butik i sverige annat än på arlanda. Tycker dessutom att det är konstigt att dom är dyrare i butik där en vad enstaka butiker här & var i stockholm har. Finns ju på nätet med men då kan man inte sniffa på dom innan ;) Jag är lite beroende av goda dofter & skulle gärna vilja ha fler produkter från detta märke. 

Det kommer gå på ett ögonblick

2014-02-17 15:48:35 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Jisses va skönt det är med lite sol som värmer i ansiktet. Kom nyss hem från en långpromenad med hundarna & vi var ute i över en timme & bara gick i natur & fick härlig frisk luft. Sen satte vi oss på en stubbe i solen & man märkte hur hundarna till och med sträckte på huvudet upp i luften & njöt av solen. Jag fick den där känslan av att våren är påväg & att det kommer gå på ett ögonblick innan värmen är här.
Massa blommor i rabbaten utanför har börjat ploppa upp & idag har jag en sån där underbar känsla i kroppen om att allt kommer lösa sig & bli så j****a bra! :)
 
 
Smultronplantor från förra sommaren :) älskar smultron, mums!

Alla hjärtansdag

2014-02-16 16:09:31 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Helgen börjar närma sig sitt slut & jag sitter i soffan & slöar lite framför datorn. Tänkte gå en promenad strax för att få lite frisk luft, men eftersom hundarna mina inte är hemma så får katten göra mig sällskap istället :) 
 
 
Alla hjärtansdag fick firas med en lunchdate på söder, middag med syster & Ida, för att sen köra en utgång på ett av våra favoritställen. Lyckad dag!
Igår blev det en favorit i repris, middag med syster & Ida, för att sen mysa ner oss i soffan med grönsaker & dipp framför tv:n & melodifestivalen. 
Idag får jag se vad jag hittar på, tiden bara rusar iväg! Men lite pyssel hemma kanske?

Längtar!

2014-02-13 19:56:58 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Hej på er! 
Börjar sakta men säkert få lite energi tillbaka & det resulterar i lite bloggskrivande, kul!
Här hemma håller mer & mer på att bli klart & det känns såå skönt. Lovar att det kommer komma upp bilder framöver på det färdiga resultatet :)
 
Jag vet inte hur det är med er, men jag längtar efter våren & sommaren som bara den nu. Fina klänningar, bruna ben (nåja, inte genomskinliga som nu iaf haha) & ett glas rosé på en uteservering i solen. Längtar!
 
 
Som den torrboll jag är på vintern så får jag väll fortsätta att smörja in mig med dessa ett tag till då. Dom doftar helt underbart iaf :) ♥

  
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu