Makeup love ♥

2014-06-25 20:42:00 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


YSL rouge ♥ LANCOME eyeshadow ♥palette ♥ YSL lipgloss ♥ BODY SHOP shimmeringpearls
 

En trevlig midsommar

2014-06-25 14:34:14 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Hej på er godingar!
Hoppas ni hade en trevlig midsommar :) Själv blev det söderhäng med vänner & lite grillning, sen slutade vi med att klubba lite ;) En riktigt lyckad kväll.
 
Just nu sitter jag & väntar på att lilla mormor har vilat klart, hon är här på besök i en vecka eller två medans mamma är och hälsar på syster min i Skåne. Hennes bebis förväntas komma när som helst så när dom är bebisvakt är jag mormorvakt haha. 
Tänkte gå och plocka lite fläder sen för att göra saft. Det är ju så gott! Sen kanske jag skulle piffa mormors naglar & skämma bort henne lite :) det skulle hon nog tycka om.
 
 

Andra dagen i rad

2014-06-18 19:07:23 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Gaaaah!! Denna migrän! För andra dagen i rad har jag knappt kunnat sova, inte kunnat lämna sängen eller lägenheten. Det är lite bättre just nu så jag ska ta mig till affären snart så jag kan köpa hem lite middag.
 
Hemma är det fortfarande inte helt klart, men på god väg iaf. Bilderna är från April så det har skett lite mer förändringar sen dess. Får lägga upp bilder när det är klart sen!
 

The Body Shop i Barkarby outlet

2014-06-18 12:00:00 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Ni vet väll att The Body Shop har öppnat en butik i Barkarby outlet? Sortimentet är inte jätte stort men nog hittar man alltid något därifrån :)
 
 

YSL Corail and Fuchsia

2014-06-17 23:18:15 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


 
Två av mina favoriter i necessären. Hur snygga är inte dessa YSL-läppstift?! Från vänster nr.15 Corail Intuitive & nr.5 Fuchsia in Excess ♥♥♥ Otroligt beroendeframkallande godingar :)

Parga var helt fantastiskt

2014-06-12 19:50:47 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Men hur tråkig blev inte jag igen? Det där med att blogga får jag inte riktigt rutin på igen haha. Sist jag skrev var innan jag & Mimmi åkte till Grekland har jag för mig? & vi hade det verkligen såå bra. Parga var helt fantastiskt & över förväntan! 
 
 
Vi bodde på ett jätte mysigt litet lägenhetshotell som låg precis vid stan & även fast rummen var rätt så enkla & kanske inte helt praktiska så skulle jag absolut kunna tänka mig att bo där igen om jag skulle åka tillbaka.
 
Vi hade så sjukt roligt när vi var ute på kvällarna, när vi var & red vid styx & körde drafting i floden! Riktigt många bra minnen som jag kommer leva på länge ♥
 
 
 

  
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu