Du är saknad

2014-05-08 21:52:16 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag tycks ha drabbats av någon slags olycksvåg just nu. Det är verkligen det ena efter det andra. En av mina fåglar, lilla Harry, har varit sjuk sen i måndags. Var akut till veterinären med honom & fick medicin som han fått ta sen i tisdags tre gånger om dagen. Men idag så gav han upp. Han låg på burgolvet när jag kom hem & jag kan nog inte få fram fler tårar längre för att jag gråtit hela dagen. Varit & begravt lillen på en fin plats & ska precis tända ett ljus för honom. Det känns fruktansvärt tomt & känslan när ens djur dör är obeskrivlig! 
När jag kommer hem ska jag åka & kolla på en ny kompis till Gullis. Men först ska jag ta semester, landa i allt & bara försöka ha det sjukt bra med världens bästa!

Du är saknad min fina lilla Harry.

Min andra hälft & jag

2014-05-08 09:40:44 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Gomorron!
Dax att gå till jobbet strax & det blir antagligen sista dagen innan jag går på en veckas semester. Det har varit totalt kaos i mitt liv dom senaste veckorna så den här resan är välbehövlig om man säger så. Det blir min andra hälft & jag som åker (min andra hälft e ju såklart Mimmi) & denna gång bär det av till... kan ni gissa?..Grekland!! Haha. Tredje gången vi varit där tillsammans, men denna gång blir det Parga! Det verkar helt galet fint där & jag längtar till på måndag när vi åker!

Bild från ving.se

Jag är dock lite stressad då jag har börjat få sjukt ont i halsen & hängig som fasen :( nej nej nej, får inte bli sämre innan resan! Var & handla massa frukt o grönt igår & ska dricka te hela dagen :) hoppas de hjälper. 

Blir det inga fler inlägg innan resan så syns vi efter! :) 
Tjing tjing

  
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu