Sommaren är snart här

2013-04-24 14:15:45 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Ååh herregud vad seg jag är idag. Jag har sovit riktigt dåligt dom få timmar jag lyckades slumra till & febern har tyvärr inte lagt sig helt ännu. Men det känns som att det är på bättringsvägen iaf! 
Veckorna går så galet fort & det är redan onsdag! På senaste har dagarna verkligen bara försvunnit utan att man ens hunnit blinka. Det närmar sig maj-månad & sommaren är snart här, härligt! :)
 

Plötsligt händer det....

2013-04-23 23:44:48 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


...ett inlägg läggs upp! Vad hände här igentligen?! Jag som brukade blogga mycket förut.
Kanske beror på att jag inte känt min så kreativ på senaste. Men den börjar krypa fram mer & mer lagom till våren känner jag :) den hade helt enkelt gått i ide.
 
 
Har varit febrig & sjuk sen söndags men kunde inte låta bli att ta mig ut på en promenad idag iaf. Tog med mig kameran också & hade ärligt glömt hur kul det är att fota! 
 
Tankarna om hur jag ska göra om hemma håller på att koka över! Kanske ska göra en mood-board eller notera så jag inte glömmer bort alla briljanta ideér jag har ;) Men en sak i taget, först ska enormt mycket prylar sorteras bort! Hur kan jag ha så mycket saker? haha. Det kommer ta tid att ta tag i det så jag får börja där. Fan va trist haha :)
 
Nu blir det en kopp te för att sen försöka vila lite & hoppas på att man mår bättre imorron.
Tjing tjing! :)
 
 

  
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu