I lugn & ro för en gång skull!

2012-09-29 17:57:00 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Nu sätter jag mig äntligen ner i soffan en stund för att skriva ett litet inlägg, tänkt att göra det hela dagen men det har blivit långpromenad med hundar, badat hundar, fixat naglar i lugn & ro (för en gång skull!) istället.
Har precis duschat & gjort mig iordning och väntar besök från sötnosen Marie ♥
Vi ska käka middag & ha myskväll. En vit helg för mig helt enkelt, skönt faktiskt :) 
Nu måste jag möta henne i centrum.
Tjing tjing!
 
 
 

Gonatt på er

2012-09-29 01:03:38 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


 
Vilken j***a skit dag rent ut sagt! Städat, tvättat, städat, tvättat & sen väntat. Imorgon tänker jag iaf inte vänta på någon för att sen bli besviken & ledsen. Det fick räcka för idag med det.
Ska strax gå & sova i mina nytvättade sängkläder, det måste ju vara något av det bästa som finns?! Att krypa ner i en mjuk väldoftande säng.

Hade tänkt visa er lite mer bilder från Frankrike som jag gått igenom, men det fick räcka med bilder ovan, är på för dåligt humör för att ha tålamod med det helt enkelt ;)
 
Gonatt på er, hoppas ni haft en mysig fredag!

Hur söta?!

2012-09-25 21:18:32 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Här kommer ett litet snabbt inlägg till er tjejer som läser. Ett tips t.o.m 
Igentligen är det kanske ett tråkigt sådand, men själv tycker jag att detta är lite roligare än dom vanliga fula förpackningarna...
 
 
Hur söta är inte dessa små burkar med tamponger i?! Jag tycker då dom är en 10 poängare för något så tråkigt köp som tamponger. Hittade dom på ica för ca.30kr. Roligare att ha i väskan istället för liggandes lösa som jag för det mesta har :)
 

Lovely necklace ♥

2012-09-24 16:53:03 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Som vanligt rullar tiden på fort som attans, men jag har inte glömt bort er. Det har bara varit så mycket på senaste.
Ni är ju säkert nyfikna på hur vi hade det i Paris & självklart hade vi det underbart! Ni ska få se bilder sen, har inte orkat gå igenom dom knappt. Finns en massa uppe på instagram såklart ;)
 

En bild kan ni få se nu iaf & det är det här halsbandet jag shoppade med mig hem. Nej inte helt otippad färg på det om man skulle se in i min garderob, men det är inte mindre underbart för det! ;D
 
 

Instagram på din pc

2012-09-13 21:20:00 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Nu har jag äntligen gjort något som jag tänkt på länge, googla för att se om det går att ha instagram på datorn (om man ej har mac) & det går!
Mamma suckar alltid när vi pratar & säger; ni lägger ju bara upp bilder på instagram & inte bloggen längre. Vilket nog kan stämma ;) Så nu lilla mamma ska vi fixa så att du kan se dom också! 
 
Du laddar helt enkelt ner detta program:
 
Du hittar programet genom att googla det & det är helt gratis!
Dock måste du nog ha ett konto redan (inte helt säker), men det är ju lätt fixat via någons mobil som har möjlighet till instagram (känner du ingen som har det så är du nog rätt körd :P)
 
Det fick bli mitt lilla torsdagstips ;) 
Tjingeling!
 

Paris i övermorgon

2012-09-13 18:40:00 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Bilder från we♥it

 
Jag kan knappt förstå att vi ska åka till Paris i övermorgon. Lördag morgon sticker vi & det ska bli helt underbart! Har suttit & försökt få ihop lite outfits till resan ett tag nu, men det är så jäkla svårt att veta vad man ska ha med sig. Man vill ju varken ta med för mycket eller för lite. Men för lite är ju garaterat värre ;) så det blir att packa en outfit till, ifall man ångrar sig över något.
Jag sover hos Mimmi imorgon & hennes supersnälla föräldrar kör oss till Arlanda på lördag. 03.45 blir vi hämtade! Så skönt att vi slipper åka kommunalt, då hade vi fått åka ännu tidigare.
 
Jag kommer inte blogga när jag är där, men där emot så har dom wifi på hotellet, så jag ska försöka lägga upp lite bilder på instagram iaf (förlåt mamma) inger_and heter jag där för er som inte vet!

Underbara orientaliska liljor

2012-09-06 18:41:11 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


 
Helt underbara orientaliska liljor! Luktar helt underbart i hela lägenheten av dom. Köpte förra veckan på hemköp för ynka 50kr. Såg att det fanns liljor på coop för samma pris denna vecka. Tips tips killar till någon ni tycker om, garanterat pluspoäng ;)
 

Vilken dag! Det känns som att det borde varit läggdax för länge sen. Varit igång hela dagen för att inte somna & vända på dygnet. Har knappt sovit en blund inatt, mycket som snurrat runt & gör mig galen! 
Känns som att jag börjar bli sjuk också. Får   inte   vara   sjuk   i   Frankrike! Det vore jäkligt typiskt haha. Jag som hållit mig kry rätt länge nu faktiskt. 
 
Har äntligen fått bort en massa kartonger från pysselrummet till källaren, så nu ska jag bara få hem möbeln som jag fått av mamma så att jag kan få fram alla pärlor igen. Wee ♥ jag kände hur det kliade lite i fingrarna tidigare idag att göra några smycken, det var så länge sen nu! Det är så kul att få fram allt pyssel så man ser vad man har.
Gjorde om ett par kristallampor igår. Dom var något av dom sakerna jag fick från jobbet :) Dom var i guld men nu spraymålade vita.
 
 
Ni ska få se det färdiga resultatet sen (om ni inte redan sett på instagram) fick ingen bra bild med kameran tidigare. Orkar inte fota just nu heller. 
 
Nu blir det att ta en dusch, kanske tända en brasa & dricka varm chocklad. Är så frusen, brrr!
 

Glossybox - Augusti boxen

2012-09-05 16:21:00 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


 

1.Viviere - Volume Fibre & Boosting Spray (full size)
2. Glossybox - Lipstick (full size)
3. Weleda - Body Lotion
4. MSChic - Baked Mineral Eyeshadow (full size) ♥♥♥
5. Jelly Pong Pong - Lip Frosting (full size)
 

Jag verkligen älskar månadens box!
Den produkt jag gillade minst dock var Weledas body lotion, gillade inte doften alls! Sen kändes den inte så dryg heller. 
Favoriten eller favoriterna (för jag kan verkligen inte bara välja en) är ögonskuggan från MSChic & volume produkterna från Viviere. Riktigt generös månadsbox med, då 4 av 5 produkter var i orginalstorlek.
→ www.glossybox.se ← går du in på som vanligt för att prenumerera!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

France here we come!

2012-09-05 14:29:30 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


 
Nu är det bokat & klart! Nästa lördag åker jag & Mimmi till Paris! ♥♥♥ Har alltid velat åka till Frankrike så detta är verkligen en dröm som går i uppfyllelse. Vi är borta över en weekend & det ska bli sååå mysigt. 
Hittade inte så bra bilder på hotellet, men ovan ser ni två iaf. Vi ska bo på ett lägenhetshotell mitt i Paris som verkar perfekt! 
Känns helt underbart att få komma iväg & resa lite. Det gör man inte allt för ofta. Så France here we come!
 
Någon som har något/några tips på¨vad vi inte får missa när vi är där?
 

  
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu