Gör egna porplåster!

2012-08-29 17:05:50 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Hinner med att slänga in ett litet tips innan jag ska kila iväg. Ett väldigt bra sådant till och med ;)
Nämnligen hur du gör egna porplåster! 
Du behöver:
 
 
Thats it! Gelatinblad alltså. Kostar ca.10kr för 10ark i din livsmedelsbutik.
 
Det du gör är att fukta ansiktet ordentligt med ljummet/ varmt vatten (lättast är att göra detta efter duschen då porerna har hunnit öppnas upp lite)
Du tar en bit gelatinblad, som du klippt till efter att passa det område du vill rengöra, för att sen skölja den biten under varmt/hett vatten. Det tar bara någon/några sekunder för den att bli mjuk, så var försiktig så den inte hinner smälta för mycket. Då tar det århundanden att få bladet att stelna ;) Den ska bara precis gå att forma lite lätt.
Du lägger sedan gelatinbladet på önskat område och väntar tills det stelnat. ca.20-30min. Sen drar du bort "plåstret" och voila, porerna åker med! 
 
Betydligt billigare än att köpa porplåster från tex: Nivea & ärligt talat minst lika bra enligt mig!
Nackdelen är att det inte luktar så jätte gott, men det kan man stå ut med för den pengen & effekten ;)

Drömmer mig bort

2012-08-29 16:44:59 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


 
Sitter & drömmer mig bort på we♥it efter ett land jag velat åka till hur länge som helst nu, Frankrike!
Sitta i en park med picknick, äta god hotell frukost med croissanter, åka båt genom kanalerna i Paris, fika på mysiga fik och äta god mat och strosa runt i stan i alla fina butiker. Ja det vore inte helt fel om jag & Mimmi skulle komma iväg, även om det bara vore över en helg!
Hoppas hoppas. Det skulle vi behöva :) 

Samlaren Inger

2012-08-28 20:35:11 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


 
Bortsett från den asfalterade vägen ;) så ser det lite samma samma ut, tycker ni inte? 
Stog helt chockad i köksfönstret & tittade ut för någon dag sen. Kameran fick inte riktigt med hur mycket  det faktiskt regnade heller, även fast man ser att det regnade mycket! :P  30min senare sken solen, svenskt väder i ett nötskal.
 
Idag har det jobbats lite. Första dagen efter semestern, men det känns faktiskt bra att komma igång igen. Vi gick igenom en massa saker som ev. skulle kastas idag för att bestämma om det var något vi ville ha. Tror ni samlaren Inger hittade något? haha såklart! :)) Har inte fått hem grejorna ännu, men jag ska visa er sen vad jag la vantarna på. 
Nu blir det att laga lite middag (jag vet, skit sent som vanligt) & sen gå & sova. Är verkligen sjukt trött efter denna dag. 
Hej med er!
 
Ps. Det går riktigt bra för budgivningen av lägenheten vi fixat. Så otroligt kul!

Hösten är här

2012-08-27 19:05:32 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


För någon dag sedan var jag ute med hundarna i solen, tog en bild, la upp på instagram med texten: njuter av något som kanske kan vara den sista sommarsolen. Så rätt jag verkade ha, för idag är det fan inte varmt! Jag hade jeans, raggsockor, stövlar, stor kofta och scarf när jag gick ut & jag frös iaf haha. Nu har jag ju blivit bra benig så det kan ju ha lite med det att göra varför jag är så känslig för kylan med, men iaf! Brrrrr. Hösten är här.
Nu lyser solen lite iaf & det blir man alltid lite piggare av, så snälla solen, lys mycket i höst nu så att alla vi stackars svenskar som inte har haft så mycket sol i sommar iaf får njuta lite till hösten :))
 

Budgivningen har börjat

2012-08-27 16:16:00 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Ja, jag är världens segaste ;) men här kommer ett fåtal bilder från lägenheten som vi jobbade med i Vällingby! Budgivningen har börjat & det är såå spännande att få se hur det slutar! :) Jag ville fasiken bo där själv! :)
 
 
 
Foton från hemnet.se

Hur söt är inte lilla Sigge

2012-08-23 18:21:00 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


 
Hur söt är inte lilla Sigge då?! Eller lilla och lilla, han har blivit en riktig bamsekisse! :) 2gr större en Willma haha. Tänkte släppa ut dom idag men det vart världens skyfall så dom hade väll flytit bort! Dom får nog vänta lite till ;)
 
Haha jag är omöjlig, hade redan glömt bort att jag lovat er bilderna från ett av våra jobb. Senare..kanske haha :) puss puss.
Nu ska jag promenera över till Rami.
 

Vecko Revyn - Juicy Lips

2012-08-23 17:23:00 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


 
Kunde inte låta bli att köpa Vecko Revyn när jag såg dessa två fina Juicy Lips-gloss som man fick med.
Blev dock ganska besviken av resultatet måste jag säga. Finna färger, men dom la sig ganska ojämt på  läpparna och inte direkt hållbart. Men funkar som ett vardagsgloss iaf :)

Detaljbilder på sovrummet

2012-08-23 00:10:51 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Herregud vilken dag. Stressat hela jäkla dagen med allt möjligt, men nu känns det bättre iaf! Kommer nog sova som en liten baby inatt ;) 
Tänkte lägga upp ett projekt från jobbet till er, men jag orkar inte ikväll, imorron kan jag visa er! :) Ni kan få lite detaljbilder på sovrummet istället. Har ju varit dålig på att visa bilder på lägenheten annat än på instagram. Så här kommer dom, sen blir det att sooova. 
 
 
 
 
 
 
Gonatt sötisar. Puss & kram

Clutch väskor

2012-08-18 16:16:48 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


lyxVSbudget
 
Dessa clutch väskor är så söta! Jag hade verkligen inte tackat nej till den vänstra clutchen, speciellt eftersom jag älskar den färgskalan, men det var den högra som fick följa med mig hem igår. Den glittrar så otroligt fint (♥) & är perfekt storlek när man ska gå ut! :D 
 
 

Glossybox - Juli Boxen

2012-08-17 18:57:13 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


 
Juliboxen var inte en av mina favorit-boxar. Men den hade helt klart godkända produkter! Min favorit såhär på rak arm är Alessandro - Heel Rescue Balm. Fötterna kändes mjuka & fräsha efter man använt den & fötterna är något (iaf jag) måste bli bättre på att ta hand om.
Vitamin C Boostern från Skinplan kan jag inte yttra mig så mycket om ännu då det gått för kort tid, men det låter ju väldigt bra! Generöst att man fick full size på produkten också då den kostar 545kr.
Tandkrämen var faktiskt ingen höjdare, men min var slut precis när boxen kom så det gjorde inte så mycket. Men det är ingen jag kommer gå och köpa själv.
 
Längtar redan till nästa box! :) Men det gör jag iof alltid så fort jag öppnat den nya ;) haha
Med risk för att låta tjatig så går ni enkelt med i glossybox genom att gå in på deras hemsida »www.glossybox.se«

Doftolja ♥ Dammsugaren

2012-08-15 19:26:00 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


 
Jag är lite smått besatt av lukta gott-grejer (ljus, oljor osv) & detta tips är till för när ni ska göra något så tråkigt som att städa!
Det ni behöver är en doftolja & en bomullstuss/pad. När ni sedan byter till en ny dammsugarpåse så droppar ni ett par droppar av doftoljan ni valt på en tuss & dammsuger upp den.
Jag brukar blanda dessa två & det luktar alltid så otroligt gott när man har dammsugit. Betydligt billigare än att köpa dammsugarkulor också :)
Allt för att göra städningen "roligare" är ju tacksamt ;)
 
Obs! Glöm inte att dammsugarpåsen måste vara ny & att dammsuga upp tusen med doftolja på är det första ni gör.
 

Ingenting blev rätt

2012-08-14 16:07:28 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag är verkligen inte en bra dag. Jag är ganska dålig på att skriva i bloggen när jag har dåliga dagar tror jag, men jag har sådana också iaf & idag är det en riktig skit dag.
Humöret går verkligen upp & ner hela tiden & jag är så otroligt trött på det. Kan man inte bara få stänga av alla känslor, som vissa verkar lyckas väldigt bra med? Fast samtidigt är det nog hälsosammare att ha känslor & bearbeta en att förtränga & låtsas att må bra.
 
Något jag iaf är otroligt glad över är att jag fått hem Gullis, så skönt att höra hennes kvitter här igen :) & i helgen kommer dom sista små grisarna med, katterna! ♥ 
Blommorna hämtades också hem igår, så nu är det bara cykeln som står i Årstaberg kvar. Den ska jag försöka få hem imorron tänkte jag, sen är allt klart där borta. Skönt, vill inte åka dit mer, mår piss av det rent ut sagt.
 
 
Haha, jag älskar den här bilden! Även fast ingenting blev rätt med den riktigt ;) så kan jag inte annat en skratta åt Hugo som ser helt crazy ut! Det är inte alltid att bilderna blir som man tänkt, men dom kan bli bra ändå :) speciellt om dom gör en glad! :)

Grattis världens bästa Wille ♥

2012-08-14 15:20:09 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Igår fyllde William år! Grattis världens bästa Wille ♥ Gud va jag saknar dom, det vore så underbart om dom bodde lite närmare så man kunde träffa dom mer, det blir ju tyvärr inte så ofta nu :(
Men man får vara tacksam för dom gånger man kan iaf. Så är det så mysigt att åka till Skåne & hälsa på, komma iväg & få lite miljöombyte (men som sagt, flytta närmre nu!) :)
 
Sötisarna när dom var på besök hemma hos mig. Dom lagade mat & diskade åt oss tjejor :) Vilka killar!
 
 

Glossybox - Juni Boxen

2012-08-10 21:09:10 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


 
Nä jag kan verkligen inte klaga på Juniboxens innehåll! Även fast Moroccanoil & Hawaiian Tropic känns som säkra kort & är fantastiska så var ändå Anatomicals lip balm mitt favorit! Kostade ynka 49kr i butik med så den kommer garanteras köpas igen!
För att inte missa nästa, säkert helt underbara box, går du som vanligt in på ----> www.glossybox.se
 
 

Världen är så liten

2012-08-10 18:58:15 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Oj oj oj vad tiden rinner iväg! 
Vad har jag gjort igentligen? Träffat vänner & gjort skojiga saker, fixat massa hemma, myst med djuren. Ja det är väll typ det ;) 
Har fått en vana att vakna galet tidigt på morgonen, otroligt störigt måste jag säga. Vem vill gå upp klockan sex på morgonen på sin semester? Fast jag somnar ju alltid om lite halft, men man blir så degig i huvudet av det.
 
Kom hem för ett litet tag sen från en promenad med hundarna & min nya granne Johan. Världen är så liten att man har någon man känner bara över gräsplätten! :) 
Vi fotade endel & tog en promenad här i området. Härligt med mycket natur omkring sig & någon som också tycker det är kul att fota!
 
 
Tänkte lägga upp hela två inlägg om glossyboxen sen. Har ju totalt missat förra månadens box! Men det kommer upp senare som sagt, ska iväg en snabbis & handla middag först.
Tjingeling!

Att göra-lista

2012-08-02 15:11:34 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Ååh vilken otroligt härlig kväll vi hade igår. Vi invigde min semester med att gå ut & äta middag & sen sätta oss på söder för att dricka lite gott. Första gången jag vågat dricka något på ett tag nu efter min födelsedag. Men det blev inte mycket alls. Min kropp är fortfarande jätte känslig så man får ta det jäkligt lugnt. Jag behövde en sån där härlig kväll för att få lite pepp!
 
Håller just nu på med att borra mina sängben som jag sågade till på jobbet igår, sånna man köper på ikea tex är så låga, jag ville ha lite högre. Har bara två ben kvar att borra, men batteriet dog så jag måste ladda den innan jag gör klart. Snart en sak till att bocka av från min att göra-lista. Skönt! :)
 
Blir att åka iväg & träffa Mimmi idag/kväll igen, vi ska möta upp några i stan & sen får vi se vad vi hittar på. Skönt att det finns några som har semester samtidigt som en själv!
 
 
Nu ska jag borra klart för att sen börja åka till Mimmi.
Puss puss

Sista dagen sen har jag semester!

2012-08-01 09:38:06 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Gomorron på er. Jag är så galet trött idag, ville bara lägga täcket över huvudet igen när klockan ringde. Men idag jobbar jag sista dagen sen har jag semester! Så jag kan inte direkt klaga :)
 
Idag står tapetsering på schemat (det gjorde det även igår) & vi får se om Hugo håller sig borta från tapetklistret idag ;) han har nämnligen massa klister i huvudet efter igår haha. Det får jag ta bort när vi kommer hem sen istället, för han kommer säkert få mer på sig idag. Tur att det är vattenlösligt ;) Knas hund.
 
 
Nu är det dags att bege sig. Ha en bra dag allesammans!

  
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu