Massa pärlande....

2009-03-31 22:52:00 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Äntligen har jag ett fungerande internet!! Därför det inte blivit så mycke skrivande här.

I helgen var jag & syrran på pärlmässan...facettSTHLM som hade anordnat.
Det var jätte roligt men intensivt! Vi var där på fredagen vid 15 & åkte sent på kvällen, sen var vi där från 10-22 på lördagen också.
Söndagen skulle Veronica hem på så då kunde vi inte åka dit. Så man vart verkligen trött efter helgen!
Vi hade dock anmält oss för sent så vi fick ingen goodiebag i år =( sååå besvikna blev vi...vi ville nästan gå hem.
Förstår att de är så, men man borde fått något litet av dom sponsorer som faktiskt var på plats, mer som en gest så ingen blir utan.
För vi var bara 5st som hade betalat för sent. ( Ja & Verro betalade endå 2½ vecka innan)
Men men, istället bestämde vi oss för att om någon av oss vann något skulle vi dela på det.
Och vinst blev det! 2st för min del. 250kr 1:a vinst på bingon att köpa glaspärlor för & sen 1:a pris i en av tävlingarna. Ett armband jag gjorde.
Där var vinsten inte jätte rolig jämfört med vad dom andra 1:a priserna var på eftersom jag inte använder det jag vann. Men det är riktigt roligt iaf & vart verkligen jätte glad =D man blir mer motiverad att göra smycken då.
Ska försöka ha en smyckeskväll & bjuda över alla tjejkompisarna. Bjuda på lite vin & ha mysigt. Vore jätte kul.


www.facettsthlm.se

Jag har flyttat tillbaka till min gamla lägenhet nu också. Marcus & jag har gjort slut. Jobbigt men det börjar kännas okej nu äntligen. Har tvingat  Borjemons att vara här & hålla mig sällskap. Gullisen =)
Jävla Jessica som flyttat till Hässelby. Jag behöver henne här i Jakan. Hör du det Jessica!! =) Move back!

Jag & Börje har gjort havrebollar ikväll, eller försökte ;) vi hade ingen kokos & sen malde vi havregrynet för dåligt.
Men god smet vart det iaf =) gör ett nytt försök imorgon.
Och ska skriva upp receptet här också imorgon för det var riktigt bra om man hade gjort det ordentligt.
Börjes skämt för dagen: -Det var två bagare & 1 smet.....höhöhö jätte kul *suck* =)


Puss & gonatt allesammans =)

lilla hugo

2009-03-11 23:06:49 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag var Hugo på sin sista behandling för ögonen. Han har haft blåsor på 3:e ögonlocket. Men det har blivit behandlat nu i 3 veckor har jag för mig så det är mycke bättre nu iaf.



Ska på en visning på söndag för ett eventuellt byte av min lägenhet. Inte jätte förtjust i att kanske flytta till Hässelby men de är värt att gå & titta på endå. Behöver verkligen en annan lägenhet.'

Nu har syrran & jag anmält oss till pärlmässan...guuud va roligt! =) Vi ska gå på en workshop om fotografering där också. Hoppas 2 veckor går fort för jag längtar jätte mycke!

Hörs snart! Puss

Tips: 2, För alla dumma blondiner ;)

2009-03-10 21:07:06 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Lugn nu, är blondin själv...behöver en ny bild till bloggen bara =P
Det här är ett jätte bra tips för er som är blondiner "på riktigt" & får det här så kallade råttfärgade hårfärgen. Det sliter & kostar att bleka/färga håret.
Köp Schwarzkopf: Poly Blonde Beach spray.
Den räcker länge & bleker endast några nyanser ljusare.




För att slippa få sprayen i håret du ej vill färga, andvänd balsam i längderna & följ sedan anvisningarna på förpackningen.
Jag brukar färga på kvällen för sprayen ska värka några timmar innan man sköljer ut det. Så får håret en liten kur av att sova med balsamet =)
Sprayen kostade ca:60-70kr & räcker ett par gr iaf.

Annorlunda sushi...

2009-03-10 20:48:42 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Tisdag redan! Gud vad snabbt helgen gått.
Vi hade tjejkväll i lördags & det var jäääätte mysigt. Massage, ansiktsmask, fotvård, vin & väldigt annorlunda sushi haha =)... Allt gick som planerat...riset kokat, grönsaker hackat & räkor skalade. Så hade Jess ingen sushi matta! Så vi kunde inte göra rullar! Vi fick helt enkelt ställa fram hela bunken ris så fick man göra egna sushi bitar.



Och såhär brukar min hemmagjorda sushi se ut......



men det gick ner lika lätt iaf =)
Stackars Sue som det tog 2½ timme för att åka till Jessica haha, hon var på dåligt humör. Konstigt...jag hade nog också varit på dåligt humör om jag fått byta tåg tusen gr.

Var hemma & packade idag *suck* va jobbigt att flytta allt & sentimentalt att allt är slut. Känns konstigt men det är nog för det bästa.
Ska sälja massa av möblerna också & annat som måste rensas bort. Så håll utkik sen på tradera om det är något intressant (skriver när jag lägger upp) Vill förnya lite nu känner jag.
Hur ska jag få plats med allt i lokalen där jag sitter & gör smycken?!! Alla pärlor m.m

Nu börjar våran tv kväll snart med Desperete Housewifes, Christine & Brothers and sisters =) Och bygglov på tv4 så har inte tid att skriva mer =)
Puss puss

Mina älsklingar......

2009-03-06 21:40:59 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Just nu bor jag hos Borjemons i väntan på att hitta en lägenhet som är mindre en den nuvarande eftersom jag och Marcus har gjort slut =(
Och igår hämtade jag mina älsklingar Hugo & Willma!! ♥♥  Dom har varit med Marcus i veckan & guuud vad jag saknat dom. Dom ska vara här hela helgen =D Så mysigt imorse att ha dom att krama på.




Veronica ringde idag & frågade om jag ville gå på pärlmässa den 26:e. Vi var på den i somras & det var jätte kul! Så jag vart skit glad när hon frågade. Det är roligt att vi har något gemensamt & delar på som intresse. Så tråkigt att hon bor i skåne bara så man inte kan ses oftare =( Andra systeryster träffar man ju oftare, tråkigt att man inte kan göra detsamma med Verro.
Imorron ska jag Jess & Sue ha tjejkväll med hemmagjord sushi, massage, fotbad, ansiktsmask & massa vin...Det är tjejkväll när den e som bäst ;)
Nu ska jag och Boris snacka skit & dricka vin =)

Puss Sweeties



 


Örhängen med krackelerade glashjärtan.

2009-03-05 00:00:21 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..





Örhängen med öronkrokar i 925 silver, mellandelar i antiksilver, aprikosfärgade sötvattenspärlor samt glaspärlor. Krackelerade glashjärtan.
Pris: Efter förfrågan.

Tips 1, Body Butter!

2009-03-04 23:47:18 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..





Mitt första tips & min nya favorit är: Body Americas body butter. Den luktar himmelskt gott av persika & mango. Samtidigt som den är dermatologist testad & 72% är av organiska ämnen.
Jag köpte den på Rusta för 59kr! Finns även en Body Peeling & Shower mouse i samma serie. Så skynda er till Rusta och införskaffa er denna! :)







  
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu