Så söt hundvalp!!

2009-09-30 21:16:50 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Fick ett mail av Mimmi på facebook, och guud va söt den är!! Haha.. har den fastnat på rygg som en sköldpadda eller är det bara roligt? =)



Söt är den iaf!!


Fortfarande bakis..

2009-09-28 19:58:36 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag har sovit och sovit men det känns som man fortfarande är bakis haha. Jag och Marcus packade om våra väskor och drog med Jess och co till Tallinn. Men fredagen gjorde sitt för resten av resan. Shit vad jag och Jess vart fulla! Inte varit så full sen jag var 14 och låg deckad av häxblandningen man gjort. Och Jess var dum nog att lägga upp alla bilder på när jag var som mest fullast på sin lilla blogg. Men det kommer komma en riktigt stor hämnd! Jag lovar!!! hahaha.
Nää...om man ska sova lite till? =) Kommer lite bilder och så en annan dag.

Hoppas alla haft en kul helg iaf, för det har vi! =)
Puss







Okej, på sista bilden är det dagen efter.. men speedad ser du ut Jess =D
Men på dom andra är du iaf lika ostabil som jag!!! hahaha.




Tillbaka på land..

2009-09-25 01:28:35 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Nu är man hemma igen, och vi har verkligen haft jätte mysigt. Zäta hade med sig musik med världens bas och vi var en av dom lyckliga grannarna till grabbarna som fick höra dunket i väggarna. Det äldre paret bredvid tyckte nog dock inte det var så kul haha =)
Vi började med att gå till taxfreen för att inhandla lite alkohol så man hade något att smutta på medans man gjorde sig iordning ;) Sen blev det fix & piff innan middagen.
Det serverades renskavsmousse med kalla inlaggda kantareller till förrätt. Betyg 1 av 5. Väääldigt skumm blandning och jag tyckte att dom förstörde kantarellerna genom att lägga in dom.
Till varmrätt vart det oxfilé med potatiskaka (eller va det var), rödvinssås och vitlökscreme. Betyg 3½ av 5. Potatisen var jätte god men köttet var väldigt fettigt och senigt. Jeanette trodde inte ens att det var oxfilé pga den dåliga "kvaliten" men det var endå gott faktiskt.
Till efterrätt fick vi havtornspanacotta med en liten chockladpinne. Betyg 4 av 5. Det höga betyget är pga att jag älskar panacotta, men det var verkligen en speciell bitter eftersmak på havtornen, så därför blev det bara 4 =P





Sedan blev det lite party i killarnas hytt innan "utgång" ;)    
                                                                                    


...och till sist lite dans. Och för att inte glömma, spelandes på maskinerna. Gud va roligt det är...livsfarligt.
Efter många timmars dans, drinkar och spelandes så blev alla trötta. Och det var dax att krypa i säng. Förutom Marcus och jag som spelade lite till haha...
Jag hade iaf riktigt mysigt och kommer sakna alla otroligt mycke! Love love love!
Glöm inte joina facebook gruppen allihopa!

Några foton från kvällen:

  

Marcus bjöd alla på skumpa för att skåla för Sports Outlet!

  

Som Jess ser ut att gilla väldigt mycke haha.

  

Det blev Marcus 1-0 mot Jess & Jeanette 1-0 mot Carro =)

  

Det saknas två tjejor =( Dom försvann fort.



The best!

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥






Popcorn & cola

2009-09-21 20:34:22 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..




Jag kan inte sluta tänka på när Veronica berättade om den gången hon vaknat av att det luktade popcorn i hela huset. Lilla Max (3år) hade klätrat upp på köksbänken, letat runt i skåpen och hittat popcorn. Tagit av plasten och allt, satt in påsen i micron och poppat dom utan att bränna ett enda popcorn. Haha, sen när hon vakna och kände doften gick hon ut och titta vad den lilla busen hade gjort nu, och hittade honom sittandes i soffan med popcorn i en skål och tittandes på en film som han själv hade satt på. Han är så söt så man dör. Riktigt litet charmigt bustroll =)


Så var det över..

2009-09-21 20:07:26 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Gud vad konstigt det känns när butiken är så tom och allt är borta.



 Känns så ledsamt, för man har haft så himmla många bra & roliga stunder där. Det är så skumt att vi alla går åt olika håll nu och inte ska jobba tillsammans längre. Det kommer ju såklart gå bra för alla, men hoppas bara att alla hinner hitta jobb snart. Nää, det var inte kul att stänga dörren och veta att det är över.
Men nya tag nu =)

På onsdag är det kryssning med jobbet. Det ska verkligen bli jätte kul! Hoppas det blir fint väder bara, så läskigt att åka båt när de är gungigt och jävligt. Kul att nästan alla kunde följa med också, hade varit roligare om alla kunnat men men, kul att det blir av iaf. Jess, Mailbu och Gin & Tonic kommer vara slut på båten när vi slurpat i oss =D mmmm, gott.

Jag ska nog göra lite popcorn nu, titta på tv och mysa ner mig i sängen med två små gullisar medans Marcus är på träningen.

Btw, jag fick all tvätt gjord igår. Helt otroligt skönt!

Puuss




Tvättberg

2009-09-20 18:20:20 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Vilken tråkig men välbehövlig dag. Städat och fixat, bland annat rensat ut alla ettåriga växter på balkongen som ska slängas sen från dom andra som ska sparas. Börjat lite med höst blommor också, kärleksört och ljung.



En liten ensam stackars nyckelpiga kröp omkring bland blommorna.



Borde det inte vara för kallt på nätterna för den lilla?

Ska iväg och tvätta strax och jag höll på att tuppa av när jag såg hur mycke tvätt det var. Har ju legat sjuk ett tag nu så det har blivit en del. Men de är ju nästan ett skämt!



5 fulla Ikea kassar blev det haha... fy faaan. Nåja, skönt när det är klart iaf. Får se hur mycke som hinner bli tvättat också.
Nää om man ska ta tag i det där berget som blockerar utgången till balkongen.


Magiskt skafferi?

2009-09-19 20:50:59 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag har det inte hänt särskilt mycket. Kom till jobbet där dom andra redan hade börjat, vi jobbade på allihopa till fem. Fick ganska mycke gjort, så vi e lediga imorgon och jobbar på måndag sista dagen förmodligen. Skönt, men endå så tråkigt. Kommer sakna att ha sina vänner så nära som förstår när man har en jobbig dag. Men det är bra iaf med den hjälp från Arbetsförmedlingen jag får nu. Så nu jävlar ska jag komma igång snart! Känner mig mer och mer laddad för en ny start. Trött på allt gammalt groll och skit. Nää.. ush.

Ikväll blev det inget som tänkt, Jess och jag var för trötta och Sue skulle till söder. Dom andra vet jag inte vad dom skulle hitta på...va ska ni hitta på? =)

Jag är så godissugen men det finns inget hemma. Man går och tittar i skafferiet 100 gånger med förhoppningar om att det magiskt skulle ha dykt upp något den senaste minuten när man inte tittat där haha. Så man håller på va =)
Bara jag som gör så?

Nu ska jag städa upp lite i köket och sen kanske sätta mig och göra något smycke eller två. Marcus ska iväg och vattna blommor och så hemma hos sig, så då passar jag på att göra något vettigt innan han kommer tillbaka.

Mimmi, skulle du inte komma hem nu till helgen? Saknar ju dig! Ditt armband väntar på dig också =)

Nää, ge dom små monstrerna lite kvällsgodis sen fixa lite hemma.
Puss puss

Ps. Mamma, jag har inte glömt bort dig...ringer dig ikväll eller imorgon när jag vaknar =) ♥







Våfflor langos style

2009-09-18 22:07:19 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..




Du behöver:

Våffelsmet
Rödlök
Gräddfil
Kaviar/Stenbitsrom
Gräslök
Lite smält smör

Gör våfflorna krispiga i våffeljärnet, pensla lite smält smör på. Sedan lägger du bara ut alla ingredienser på våfflan efter smak och sen är det klart! =) Enkelt och snabbt. Och väldigt gott.


Lite små ärenden...

2009-09-18 21:51:11 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag hade vi avslutningslunch på jobbet. Ingen var väll speciellt glad över att ha den med Stina dock.
Och när vi säger: gud vad 6 månader har gått fort, säger hon (och jag citerar!) -Ja det känns som igår jag sa upp er. Hur okänslig får man vara! Henne kommer vi sakna! Irroni? Va, nää =P
Lunchen var god iaf. Det verkade Marcus också tycka, har gick tre gånger haha. Matvrak.

Efter vi var klara fick Jess en skjuts hem, men innan åkte vi till Vällingby för att titta i en butik jag & M spanat in. Vi hittade massa fint men det var ganska dyrt där. Inget för tre snart arbetslösa stackare =)

Efter det blev det lite små ärenden för att sen gå på långpromenad med hundarna, det var så fint ute så det blev några foton.

    



Små gullisar som tyckte det var mysigt med promenad =)

När vi kom hem så åt vi våfflor i langos style. Ska ge er receptet i nästa inlägg. Det måste vara det lättaste recept någonsin? =)



Väldigt nöjd haha.. =)

Nu blir det slappandes framför tv:n innan läggdax.
Puss & kram





Sen middag

2009-09-15 21:41:03 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Ush, denna dag har varit så tråkig! I förmiddags hade jag ett möte som var mindre kul. Virrade runt i Solna business park tills jag hittade rätt. Och under mötet satt jag mitt i en solstråle hela tiden så det blev helt sjukt varmt! Gick inte att flytta mig eller dra igen heller. Kände mig inge vidare fräsh måste jag säga =) 
Påväg till tåget träffade jag en kompis jag inte sett på ett bra tag. På Garbo var senast, när han försökte para ihop någon ful sak med Jess. Haha, inte snällt. Synd att jag hade brottom till tåget som kom precis, han inte checka läget riktigt.
 Det som va lite komiskt var att jag påväg till mötet var nära på att peta på en kille som såg precis ut som honom. Tur att jag inte gjorde de haha =P Så möter man honom påväg från mötet istället. Varför blir det alltid så?
Hur som helst, kul att veta att han lever iaf.

Imorgon har jag ett läkarbesök som jag inte vill gå på. Men jag måste. Jag är så nervös =( ...ush, shake it off!
Middagsdax nu..haha vid halv tio =P Men äter man frukost/lunch vid halv fem så är man inte hungrig förens nu haha. Blev lite sent allt idag.

Hejs svejs...


Bättre än att slänga...

2009-09-14 19:02:17 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Nu är nästan alla auktioner slut på min tradera sida. Allt som rensades bort och lades ut fick jag en liten slant för. Mycke bättre än att slänga! Det är så mycke krims krams som man har överallt som man inte vill ha. Då kan man lika gärna sälja det så någon annan får glädje för de. Ska rensa bort mera man inte andvänder. Skönt att rensa ut lite. I vanliga fall brukar jag ha svårt för de, men de har varit ganska skönt faktiskt.

Var på jobbet idag och butiken är nu stängd helt och allt ska monteras ner. Så det har vi gjort idag och sen resten av veckan. Sen blir det ledigt i ca 1vecka. Skönt.

Nu ska jag smälta maten lite. Helt proppmätt efter middagen. Fylld lövbiff med klyftpotatis. Gott gott =)

 


Nattugglan Inger

2009-09-14 04:31:08 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Jahapp...
Så kan man inte sova igen haha. Är jätte trött men det är för mycke tankar och ideér i mitt huvud. Så mycke att jag får ont i det, stackars huvud.. snart blir det överbelastning haha.

Idag har jag inte gjort ett skit fram tills kvällskvisten då jag satte igång med lite smyckestillverkning. Det blev några gjorda iaf..

    
 

Jag har gjort säkert 10 smycken iaf, men kameran dog, plus att det är för mörkt att ta bra bilder. Men det var tre av smyckerna iaf. Bättre bilder osv kommer snart.

Det är en liten sötsak som ligger och snarkar här bredvid. Och det är sådär charmigt lite snark/nöffande, inte som  en viss traktor där inne!
Lille Willmis håller mig sällis iaf =)



Nää, om man ska försöka mysa in sig hos henne och försöka sova igen.
Nattis alla sömntutor som antagligen redan ligger och snarkar.

Puss & kram!


Tiden går fort när man har roligt..

2009-09-12 19:40:38 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Igår kväll kom Jess över på middag. Vi satt och snacka och drack lite drinkar och sen när vi titta på klockan var den helt plötsligt halv 3!! Va chockade vi blev. Tiden går verkligen fort när man har roligt =)
Vi öppnade en flaska vitt nu när Jess vart tvungen att sova över =D Halv fyra blev det läggdax. Somnade på 5 röda.
Idag har dagen bara försvunnit utan att man gjort ett piss. Klockan är redan halv 8 och det enda vi gjort idag har varit att åka och handla middag. Nåja, man behöver såna dagar. Vilket (för min del) har varit ganska många på sista tiden iof haha =)

Nu ska jag äta Polly... har varit sugen på det sen igår även fast Jess berättade den där äckliga historien haha. Stört va? =)

Jag är riktigt rastlös men vet inte vad man ska hitta på!! Det är ju endå lördag.
Va ska ni hitta på?
Puss


zzZZZzzzz.....

2009-09-10 18:19:18 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Imorse var det upp tidigt för att gå till läkaren. Efter det gick jag bara raka vägen hem och la mig i sängen. Började känna att migränen kom krypandes. Så mars i säng och dra igen gardinerna innan det skulle hinna bryta ut. Sov till fyra! Men jag behövde de kände jag. Missade dock alla samtal jag skulle ringa idag. Får göra dom imorgon istället.
Idag kommer vara en sån tråkig dag. Marcus jobbar till åtta för att sen iväg och träna. Ensam heela dagen. Trist!
Sitter och tittar på tv och sorterar alla utklipp till rätt pärmar. Så jag håller mig sysselsatt iaf =P

Hoppas ni andra har roligare..

Puss & kram




Flytt till Skåne?

2009-09-10 01:50:37 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag har funderat och funderat, sen har jag faktiskt funderat lite till. Jag börjar mer och mer vilja dra mig ner i landet närmare min systeryster 2... Jag har kännt att jag behöver en ny start och sist jag var nere så kändes det så bra! Jag vill bo på landet och jobba i stan. Eller helst ha egen gårdsbutik, men man kan inte få allt på en gång =)
Ju mer jag tänker på det ju mer vill jag flytta. Jag pratade med Verro tidigare och hon vart jätte glad över att jag kanske tänker flytta. Hon saknar ju endå sin andra del av familjen som bor här i Stockholm. Imorron ska jag ringa till Höör kommun och titta hur långa köer det e på lägenheter där. Sen får vi se...Jobb och hela den biten måste ju lösa sig me. James ska fixa ett jobb åt mig på Höörs plåt haha.. Tror ni det passar mig? =P

Kommer dock sakna alla här, men jag behöver nog det här dessvärre.
Nåja, inget bestämt ännu.. men dom som känner mig vet att när jag väll bestämt mig så kör jag det racet.

Puss sötnosar!
Ps. Följ med och gör Skåne osäkert ;) Så slipper jag tänka på att lämna alla mina godingar =(


Skutta runt, ingen bra idé

2009-09-08 23:51:45 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag trodde jag när jag vaknade att jag skulle kunna iväg och träna. Mådde faktiskt bättre, men sen reste jag mig upp... hur yr som helst. Och inte en gång utan efter varje snabb rörelse har jag varit yr. Hela dagen. Så att skutta runt och dansa hade nog inte varit en sån bra idé.
Har istället fotat allt som blev urrensat från smyckesskrinen igår och lagt upp på tradera. Fyy va jobbigt de var. Tar så lång tid och är så tråkigt att skriva om allt. Men nu e de gjort iaf. Skönt.

Kom nyss in, har fått köra lite bil till Marcus och sen hem igen för att fickparkera lite fint i en backe här. Mer en lätt lutning haha men iaf =) I did it. Hundarna har fått sig kvällspromenad också och det var skönt att få lite frisk luft själv faktiskt. Knappt varit utanför dörren idag.

Nu blir det en svalkande dusch.. Jag är så jäkla varm!

Hej me er..


Rensning...

2009-09-08 00:18:35 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Gått igenom alla mina smycken och rensat bort det jag inte ska ha kvar. Shit vad mycket man lyckas samla på sig. Men nu är det gjort iaf, har försökt ta mig ork till att rensa ur smyckesskrinen ett bra tag nu.
Skulle städat idag men jag orkade bara inte. Gör det imorgon om jag orkar. Ska förhoppningsvis vara pigg imorgon så det blir träning för mig =) Det är mer fokus på det.

Nu blir det nog lite zappande... Hoppas det finns något kul att titta på. Längtar lite tills alla roliga serier börjar igen. För det är mest skit på tv nu tycker jag. Och det har varit extra tråkigt eftersom jag har varit sjuk, så jag har inget annat att göra =) Men nu fan ska de väll bli bra snart! =)

Kram kram


Juice är grejer det....

2009-09-07 00:34:10 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Ingen träning för mig idag. Fortfarande inte frisk och igår ville min huvudvärk inte ge med sig. Så jag var nog inge vidare sällskap hemma hos Jess igår. Hoppas dom förstog att jag bara var hängig, hängigare än vad jag trodde när jag åkte.

Druckigt apelsinjuice idag. Och passade på att ta järntabletter på samma gång. Min juicepress är ett av mina bästa köp tror jag =) Så gott. Färskpressad juice är grejer de...



Håll tummarna för mig att den gör susen så jag kan träna på tisdag! I want too shake my lurviga.

Jag sitter och går igenom en stor bunt gammla tidningar. Brukar riva ut det jag tycker är intressant eller inspirerande och spara när dom blir för många. Och jag är snart klar. Efter en miljard tidningar! Men lite tips osv har jag allt hittat, och som jag sagt innan så älskar jag sådant, så det är inte helt omöjligt att det kommer upp ett tips eller två någon gång ;)

Nää, nu ska jag läsa mina mail & sen käka lite glass
Natti natti ♥

Btw...middag var det va Chriss haha, du e för skön =) Den kommer du få höra länge =D Puss




Fyra nya armband

2009-09-07 00:21:50 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Efter en lång tid har det iaf blivit fyra nya armband gjorda...



Silverfärgat armband med svarta pärlor i glas. Silver tråd som är virad runt varje pärla. Pris för detta kommer vara 79kr.



Silverfärgat armband av ihoplänkade ringar. Ringarna har små hjärtmotiv på och priset på detta kommer vara 69kr.





Ljusrosa armband i mockaimitation. Silverfärgade avslut och ca 12mm bred. Pris kommer att vara 79kr.
Detta kommer även komma i vitt,svart samt ljusgrått.





Silverfärgat armband med blomformade connectors. Pris 49kr.

Alla mina smycken har alltid fri frakt och kommer upp på hemsidan innom kort.






Pixie Lott - Mama do

2009-09-04 19:04:58 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Me like....






Då var det dax igen....

2009-09-03 19:50:42 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


det här är sjukt...bokstavligen. Jag är dunder sjuk igen!!! Jävla Marcus har smittat mig...borde kastat ut honom när han började bli sjuk =) Näää, jag vill att han ska vara här. Men det är så tröttsamt. Tränade 1dag sen sjuk. Jag som hade tänkt att komma igång nu. Jag ska vila vila vila nu så jag blir frisk tills på söndag för då ska jag me och träna igen. Dom har börjat med dansträning på friskis som vi skulle gått på idag men som jag missade! Och Jess sa att det var jätte kul! Jag älskar dans, så jag tror inte jag tycker annorlunda =) Hoppas jag hinner bli frisk!

Jag vet att jag skulle lägga upp receptet på skagenröran men jag hittar det inte, skrev upp det någonstans. Det får bli en annan gång.



Så fin blomma det har kommit på balkongen =)
Det är extra kul när man har sått dom själv =D

Ps. Tack för tipset om kamomilte eller varm mjölk när man har svårt att sova. Det ska jag testa!




Sömnlös...

2009-09-02 02:43:38 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag kan inte sova! Jag vet inte varför. Borde kunna göra det eftersom jag tränat idag. Men näää... icke. Hmmm....vad hjälper för att bli trött? Eller först och främst, vad hjälper mot illamående? för jag e så övertrött att jag mår illa.
Aja... jag kommer nog på något. Hjälper kanske inte att man sitter här heller =P

Nattis...


Mjölksyra

2009-09-01 23:11:05 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag var jag och Jess och tränade. Friskis har ett erbjudande denna månad att träna hur mycke man vill för 150kr. Kommer inte ens ihåg senast jag tränade. Jobbigt va det iaf!! Har fortfarande mjölksyra i armarna efter armhävningarna. Men lite skönt var det endå. Vi ska köra dans passet på torsdag. Det verkar kul, får se hur tufft det kommer bli bara! Kanske fortfarande inte kommer kunna röra mig tills dess dock. =)

I helgen var vi tjejer ute. Det var hundra år sen jag festade och alkoholen tog verkligen haha. Men kul hade vi. Bakis var bara förnamnet av hur jag mådde dagen efter. 

 

Imorron blir det att lägga upp ett recept på min skagenröra =) och nu ska jag titta på mera vänner. Man blir alltid glad av att titta på vänner!

Puss & kram

 
 


  
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu