God jul!

2011-12-24 23:37:39 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


God jul på er alla!
Nu ska jag slockna i soffan efter en fullt ös medvetslös dag.
Så typiskt mig att jag inte hade mobilen med mig, så jag fick inte några kort. Men ni får klara er utan ;) eller jag kan bjuda på en dålig outfit/frisyrbild på hur jag såg ut idag.
Det har varit god mat, massa paket och en massa godsaker! En trevlig & mysig kväll med familj & släkt alltså :)
Hoppas eran julafton har varit toppen! <3
Puss & kram


Blir kvar här till jul

2011-12-22 18:07:00 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Ja då har nästan alla här hemma haft kräksjukan, alla utom Veronica. Jag fick den inatt & mår riktigt dåligt idag. Nu är första gången jag ens orkar sitta vid datorn eller typ sitta upp. Ont i hela kroppen men hoppas på att vara hyffsat frisk till imorgon. Får se om vi blir kvar här till jul så vi inte smittar ner alla.
Blir nog inte så mycket mer skrivet här tills jag mår bättre.
Tjingeling så länge.

Långsam syster

2011-12-17 15:15:31 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Sitter med Achilles & myser medans man väntar på en långsam syster som ska bli klar :P Det är svårt att säga nej till att ta med den här lilla killen hem :)
Dåliga bilder, men hade bara webcamen.

Inte kunnat sova

2011-12-17 14:20:42 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Inatt har jag inte kunnat sova alls. Eller jag somnade imorse vid fem & gick upp halv elva, så lite har man fått vila iaf.
Jag trodde vi alla skulle bli magsjuka här, lagom till jul, när Max kräktes igår & inte slutade. Man ska kanske inte hoppas för mycket ännu ;) men han mår jätte bra idag, så det var nog bara något annat.

Vi var iväg & letade efter mitt linsskydd idag med, men det blir att köpa ett nytt :( hoppas jag hittar ett  på elgiganten eller något så jag slipper beställa via nätet. Då tar det ett tag innan jag får hem det.

Nu blir det att göra Veronica klar innan hon ska iväg på julbord med James & två vänner. Så det blir att sitta barnvakt denna lördag för mig :)
Trevlig helg på er!

Jag har sett Jeeessuus

2011-12-16 20:56:56 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Jahapp, då var det 11dagar kvar tills jag åker hem igen, haha. Jag har promenerat, cyklat, promenerat, cyklat, prom... ja ni fattar ;) Sen har man fixat lite i trädgården, hjälpt till med läxor om Jesus (Jag har sett Jeeessuus, känner ni till den knäppa tanten i stan? haha) fotat och sen gått och sovit tidigt för att man är helt slut av luften här.
Nästa vecka blir mer händelsefull. Då ska vi iväg till helsingborg och små shoppa lite. Så ska vi gå på bio med barnen också när dom går på lov. Baka och göra julmat blir det att göra nästa vecka med.
Har varit rätt skönt att inte ha något speciellt att göra. Man tvingas att varva ner och bara vara, vilket inte är min starka sida ;)
Nu ska jag strax gå och sova. Kanske läsa lite i boken jag har med mig. Gonatt på er! :)

Dec. 16, 2011

2011-12-16 10:56:50 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..



Herregud vad man sover här! Första natten sov jag 13 timmar! Gick & la mig klockan åtta på kvällen och gick upp nio :) Sen hade jag sovit på dagen också haha, men det behövde jag.
Igår var jag ute från 10 till 15 på promenader & fix i trädgården. Tog lite bilder & lyckades tappa linsskyddet till systemkameran så jag fick gå hela promenaden igen för att hitta den. Det gjorde jag dock inte :( Men ska ta en titt idag igen. Dom borde iaf inte vara så dyra om jag måste köpa en ny (39kr googlade jag upp lite snabbt här) så det är ju tur iaf.
Sen är jag så glad för att min dator fungerar igen. Det var som vi trodde bara sladden, men nu är det bekräftat & det känns så skönt! Alla bilder kommer hamna på hårddisk direkt när jag kommer hem :) Bara det jag är rädd om.
Nu ska jag ut i friska luften. Hej med er!

Framme i Skåne

2011-12-13 18:58:16 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Då var man framme i Skåne hos syster. Varit framme sen halv tio imorse & nu är jag helt död. Jag & mamma satt uppe hela natten & jag sov knappt på tåget. Hade förberett med massa fika & köpt internet men jag var för åksjuk så jag kunde inte nyttja något utav det. Fick inte mycket sömn heller, fast man försökte,  så man känner sig lite lagom mör just nu ;)
Det blir att sova tidigt idag & hoppas på fint väder tills imorgon då vädret idag varit hemskt. Då kan jag inte ta några foton, har inget skydd till kameran. Så hoppas på fint väder.
Känns som jag bara yrar, haha. Gonatt & glad lucia på er!

Åker imorgon

2011-12-12 14:26:02 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Hej godingar!
Då var biljetten till Skåne bokad. Jag åker imorgon & är kvar över jul. Ska bli jätte mysigt men kommer att sakna älsklingen min :(
Sjuk har jag blivit också, feber & jätte hängign inte så kul när man ska åka tåg. Ska jag åka till mamma för att låna dator till tåget & annat fix innan jag åker. Klockan 05.55 går tåget imorgonbitti! Så kommer Veronica till Hässleholm för att hämta mig. Kommer vara helt slut.
Lyckades hitta en biljett för 149kr bara. Tur :) Annars hade jag inte kunnat åka säkert.

Nu måste jag göra mig klar.
Puss & hej


Underbar start

2011-12-09 13:08:40 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..




Vilken underbar start på morgonen jag haft. Väcktes med frukost uppdukat med ljus & blommor. Älsklingen hade varit ute på morgonen för att fixa allt ♥ det behövde jag verkligen! Gud va glad jag blev! Fick hålla mig att snyfta till lite, hahaha. Töntig man är ;) 
Vet inte vad vi ska hitta på senare, men någonting blir det ju alltid :)

Igår var jag hos mamma och hon är så otroligt omtänksam! Hon kommer verkligen ihåg allt man säger till henne (till skillnad från mig som är totalt disträ, haha). Jag berättade för ett tag sen att jag alltid har så ont i nacke & rygg. Då har hon varit så snäll & köpt en massagekudde som är helt underbar!! Kommer använda den hela tiden :D Kunde inte låta bli att använda den hela tiden igår bara :) Världens bästa mamma! ♥
Sen hade hon en gammal väska som jag fick också, jätte fin & enkel som kommer passa jätte fint på sommaren speciellt.

Måste ju ge ros till Mimmi också, haha. Hon bjöd på jätte god middag & fika igår ♥ & så fick jag ett par skit snygga gamla boots av henne. I samma färg som väskan jag fick av mamma, perfekt! Dom är en storlek för stora, men ska testa med ett par sulor i & se om det går iaf :)
Känner mig överöst med kärlek just nu, haha ♥♥♥ massa tillbaka till mina favoriter!

Mysig dag

2011-12-08 14:07:44 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..




Snart ska jag börja bege mig till mamma. Ska umgås med henne innan jag ska till Mimmi på middag, riktigt mysig dag :)

Igår vart INTE som jag hade tänkt mig. Sov ingenting på natten & tog stark migräntablett. Deckade tydligen till & vaknade inte ens av klockan. Dum jag kände mig eftersom jag hade ett viktigt möte som jag fick ställa in 20min innan det skulle vara! :( Aja, kan ju inte göra något åt det men det kändes så dumt iaf.
Besökte Marie på sjukhuset med. Lilla gumman vad hon har ont & är dålig :(( man känner sig så hjälplös när hon får ont & man bara står där som ett fån & bara kan klappa henne på kinden. Hoppas hon blir bra snart ♥

Nej, nu ska jag iväg. Tjingeling!

Migränen plågar mig

2011-12-06 14:05:30 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..




Ååh vad migränen plågar mig idag. Jag älskar mina hundar, men sånna här dagar önskar jag att man slapp gå ut med dom. Helt slut i kroppen efter en helvetes morgon och har redan kräkts två gr. Nu känns det iaf lite bättre. Tur man har stark medicin mot det där.

Igår fick jag otroligt mycket gjort, sorterat & gjort det fint i pysselskåpet. Då kanske man äntligen får lite lust att pyssla igen. Får ingen inspiration alls annars. Men det får bli en annan dag, idag ska jag bara få bort den här hemska migränen helt & piggna till lite.

Frost & sol ute

2011-12-05 14:28:23 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Så var man hemma igen. Nästan 2timmars promenad blev det & nu är jag iskall! Mina tår kommer nog trilla av haha. Men det känns bra att ha varit ute så länge så man fått lite ljus i ansiktet, man blir mycket piggare av det.



Det glittrar så otroligt fint när det är frost & sol ute. Idag känns det som snön kan komma när som helst. Hoppas hoppas :)



Nu ska jag sätta igång här med allt annat pyssel innan jag säckar ihop i soffan.
Hej så länge!

Fint väder

2011-12-05 11:47:28 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag bara sover & sover känns det som ;) Ställde klockan på 10 men snoozade till 11. Men sen fick jag tvinga upp mig själv ur sängen. Jag har ju saker inplanerade idag. Först blir det en lång promenad med hundarna, perfekt att det är så fint väder! Sen hade jag tänkt att röja i pysselskåpet bland alla pärlor & grejer, det skulle verkligen behövas. Men en sak i taget. Dax för promenad :)


Sova bort hela dagen

2011-12-04 16:22:55 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..



Idag har jag sovit lääänge :) till halv tre närmare bestämt. Skulle kunna sova bort hela dagen. Det här mörkret gör att jag vill gå i ide & vakna till våret igen. Även fast jag älskar julen så har jag svårt för att det är så få soltimmar på ett dygn. Blir lite små deppig av det faktiskt. Man borde kanske köpa sig en sån sollampa. Undra om dom är dyra? Brukar ju föresten inte sova till halv tre på dagarna ;) men dom få ljusa timmarna som är på dagarna är för lite iaf. Det skulle inte sitta fel att åka till något varmt & solit ställe just nu.

Snart ska jag åka iväg & möta Thisse som jobbat. Vi ska åka & hämta hundarna som varit hos mamma i helgen.
Ska försöka ta en finare bild på Willma i veckan. Hon är så svår att fota bara, hon gillar det inte alls. Tills dess får ni en halvrisig bild utan någon skärpa alls på henne ;)

Puss puss

Bränt i taket

2011-12-03 16:56:58 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..




Hej på er.
Va tiden går snabbt! Redan lördagkväll snart, veckorna går så fort.
Vet inte riktigt vad det blir för planer ikväll faktiskt, Thisse jobbar helg så det blir lugnt iaf.

Igår hade vi tävling i vem som kunde bygga finaste pepparkakshuset :) Jag har kanske byggt pepparkakshus någon gång tidigare bara & det är så sjukt svårt att få ihop det! Själva ritningen är ju inte svår men sen gick precis allt fel haha. Men fick ihop det iaf :) Så nu står båda husen på byrån & lyser fint i mörkret. Eller Thisses hus blev helt bränt i taket så vi fick släcka det ;) och han som sa att han har byggt hus i flera år och skulle allt se om jag gjorde rookie-misstag. Vem var det som gjorde rookie-misstag nu då?! :) Glömma göra hål i taket *fnys*
Ska visa en bild på det helt färdiga resultatet med, men ville lägga upp denna tills jag orkar ta nya bilder.

Hoppas ni har en trevlig helg!

Weekend tips

2011-12-02 00:00:59 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..




Så var man hemma igen efter att ha spenderat eftermiddagen & kvällen med Mimmi. Vi pratade om att åka iväg någonstans, då det verkligen skulle behövas lite semester & komma bort. Har ni något bra weekend tips? Behöver bara spara pengar, som till allt annat :)

Snigelskalen är så fina tycker jag! När jag var ute med hundarna i förrgår hade någon samlat ihop hur många som helst och lagt på berget. Perfekt att fota & riktigt fina pastellfärger :)
Nu blir det att titta lite tv innan läggdax. Hoppas ni haft en bra dag.

Natti natt.

Dec. 1, 2011

2011-12-01 12:28:17 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..




Godmorgon på er ;)
Har varit vaken sen kvart i 6 imorse, har haft migrän & mått jätte illa så det blev att stanna hemma för mig idag.

1 december & jag tycker det är så långt ifrån julkänsla så det är lite svårt att förstå att julen är här! Imorgon ska vi iaf baka pepparkakshus, så då blir det lite julkänsla iaf :) ska poppa massa julmusik också tänkte jag så man verkligen kommer in i "the mood" när man bakar.
Om jag mår bättre blir det att åka till Mimmi idag, de vore så mysigt. Men först blir det att gå ut med hundarna.

Puss & Kram

  
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu