Frost

2012-10-31 17:44:39 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


 
Hej fina ni.
Jag är ledsen för att uppdateringen på bloggen har varit riktigt dålig på senaste. Det beror på att det är mycket som inte går min väg just nu & som är otroligt jobbigt, så då blir tyvärr bloggen lidandes.
Så tills jag får mer energi, inspiration och lust så får ni ge mig lite tid.
Hoppas ni har det bra allesammans!
 
Puss & kram

2 nya mobilskal

2012-10-12 15:28:17 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Äntligen är dom här!
Efter tre veckor(!) så lyckades dom hitta fram till brevlådan. Vet inte vad posten håller på med ibland men det är strunt samma nu när man fått det man vill ha. Nämnligen 2 nya mobilskal. Kunde ha beställt fler om jag haft mer pengar, men det fick räcka med dessa två till en början.
 
 
 
Det vart ett rosa plånboksfodral som har plats för 2 kort samt ett litet fack. Sen vart det ett lila skal med blommor på såklart ^^ Lila & blommor, jag är nog ganska förutsägbar va :P
Jag är super nöjd iaf & kommer absolut köpa fler ska därifrån! 
 
Du hittar dom och många andra supersnygga & billiga skal på >>>>> IDIWA.<<<<< Det får bli dagens lilla tips ^^
 

I wanna lay you down in a bed of roses

2012-10-11 15:30:18 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


 
Änu en natt med sömnproblem *gäsp* Alla tankar som snurrar runt gör mig lite galen nästan. Jag vill bara få sova ut & känna mig utvilad. Men det kommer nog när saker lägger sig lite mer på plats. Jag gillar att ha kontroll på saker & just nu har jag inte kontroll på någonting känns det som, så ni kan ju förstå min frustration kanske ^^
 
Veckorna går så galet fort med! Redan torsdag idag, hur gick det till? Hängde inte med alls ^^ 
 
Nä nu måste jag springa till t-banan. Hej så länge

DIY Personliga tekoppar

2012-10-10 19:22:10 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Har äntligen fått ändan ur & gjort dessa koppar som jag tänkt göra ett bra tag nu. Köpte kopparna i sommras för en femma styck i en billig butik i skåne. Så det måste inte alltid kosta för att bli fint :)
 
Du behöver:
Tekoppar, jag gjorde åtta stycken som jag som sagt fyndade för en billig peng. Här väljer ni såklart färg & form själv!
 
 
Sedan behöver du även glas/porslinsfärg eller pennor. Finns att köpa på tex Panduro Hobby.
 
 
Sedan skriver/målar du den text eller det motiv du vill ha. Själv skrev jag peppande texter på mina. (Lägger upp dom längst ner i inlägget.) Sen målade jag även ett litet hjärta på insidan av varje kopp.
 
 
 
När du är klar följer du anvisningarna som kommer med glas/porslins färgen eller pennorna. Vet inte om det är olika beroende på märke osv så resten lämnar jag till er ^^
 
Här kommer texterna jag skrev på mina koppar!
 
If it makes you happy, do it. If it dosn´t then don´t.
When the world says give up, the hope says try one more time.
If it´s meant to be, it will be.
Worrying will never change the outcome.
Be yourself, everyone else is already taken.
Pick yourself up, dust yourselt of, and try again.
Pain makes people change, but it also makes them stronger.
Be a lover not a fighter, but always fight for what you love.
 
 Dessa är även en kul present att ge bort!
Fast jag kommer då behålla mina för mig själv ;)

Lyx vs. Budget, Peplum toppar

2012-10-10 15:35:25 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Den här trenden med peplum-toppar, klänningar osv är verkligen något jag gillar. Äger dock endast 1 sådant plagg, en topp från H&M som är ljusrosamönstrad. Cravings efter fler sådana plagg! ^^
 
Skulle inte tacka nej till någon av dessa två toppar nedanför, men jag skulle aldrig lägga över 8000kr på en topp!
Men det hindrar den ju inte från att vara hur snygg som helst! ^^
 
                                             Emilio Pucci                                                                                                                                                H&M
 
 
 
 
 
Vilken tycker ni var finast?
 

Ändra om hemma

2012-10-09 22:39:52 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


 
Idag har det varit en effektiv dag. Jag känner att jag har fått mycket gjort & har tagit tag i viktiga saker som behövts göras. Inatt kommer jag nog kunna sova bättre med vetskapen om att allt sakta men säkert rullar framåt. En dag & ett steg i taget är det som gäller.
 
Jag har börjar fundera på hur jag vill ändra om hemma, har massor ideér men eftersom min budget är väldigt liten just nu så är utmaningen att göra om på billigast möjligast sätt. Sälja sånt man inte behöver, göra om saker man redan har, köpa på loppisar. Jäklar vad jag ska sysselsätta mig.
När dom planerna kommer sättas i verket så lovar att att jag ska inkludera er också iaf ^^

Purple shoes, purple shoes..

2012-10-09 19:33:31 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Alexander McQueen ♥ Karen Millen ♥ Christian Louboutin
 
 
 
Ååh, mina cravings just nu längtar efter ett par lila snygga pumps. Jag vet att det borde vara höstskor man kanske ska ha lite sug efter nu men neej, det är inte det jag suktar efter just nu överhuvudtaget ^^

Glossybox - September Boxen

2012-10-08 22:12:00 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..



 
 
Månadens box var inte en av mina favoriter & inget att klaga på igentligen. Men jag hade bara svårt för dofterna på vissa av produkterna. Det kan vara rätt avgörande för mig om jag köper en produkt att den ska vara bra men även lukta gott.
Hur som helst, här kommer info om produkterna jag fick i min box.
 
1.BALANCE ME - Pure Skin Face Wash
Denna tyckte jag var bra, men tyckte tyvärr den inte luktade gott, så kommer nog inte köpa den. Den kostade även 199kr & lägger man den summan ska den fasiken lukta gott också ^^
 
2. ANATOMICALS - Dont Just Clean It, Scrub it
Jag börjar gilla detta märke mer & mer och denna bodyscrub gillade jag verkligen! Bra pris, luktar fräsht och huden känns len. Denna kommer köpas igen. Sen gillar jag lite kitschiga slogans på skönhetsprodukter även fast denna förpackning kändes lite billig.
 
3.COWSHED - Cow Pat Moisturising Hand Creme
Denna kändes riktigt bra, okej förpackning, dryg. Men den var en av produkterna jag tyckte luktade rätt illa. Sen att den kostar 250kr gör också att jag inte kommer köpa denna.
 
4.FIGS & ROUGE - 100% Natural Organic Balm
Hur söt är inte denna lilla burk?! Jag vart kär i den på en gång ^^ Luktade tyvärr Pekka Heino denna med (förlåt pekka, men så sa vi alltid hemma när jag var liten), men dryg, bra pris, bra storlek & man kan även ha den till händer & torr hud. Perfekt att ha med sig i fickan. Kommer nog faktiskt köpa denna.
 
5. BIOSILK - Silk Therapy ♥
Denna produkt var som ni ser min favorit. Den doftade gott, var dryg & passade mitt skadade hår perfekt! Håret känns mjukare, glansigare & faktiskt lite reparerat. Priset är 169kr för 50/ml, men jag tycker den helt klart är värd pengarna & jag kommer garanterat köpa denna när mitt lilla prov tar slut.
 
 
 
För att börja prenumerera på glossybox du med så går du bara in på >>www.glossybox.se<<
 

Life, you hit like a bitch.

2012-10-08 18:26:11 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Den här helgen har varit fruktansvärd! Ibland kan jag bara känna att: jag är bara männsklig, hur mycket skit ska en person klara av att ta?
Sen pendlar det lite upp & ner för att just nu bara irritera mig! ^^ Blir så arg & känner f*n i helvete nu ska jag fixa till det här!
Så många samtal som har varit viktiga har gjorts idag & det känns så skönt. Nu ska jag bara vänta på resultatet. Men mer kan jag inte göra just nu iaf & det är väll det viktigaste, att känna att man gjort den man kunnat.
 
Detta citat har varit min motivation idag!
 

Drömmer mig bort

2012-10-02 17:24:07 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Nu sitter jag här igen, helt utslagen i soffan efter dagens jobb. Imorron blir det att släppa in fotografen & sen är vi klara. Sen är det bara att vänta på tills det kommer upp till försäljning, alltid lika kul att se hur det går!
 
Nu ska ni få höra föresten! När vi var & handlade blommor till balkongen på Plantagen (helt underbart att få shoppa blommor när man jobbar btw) så vad såg jag??  Jo dom packade upp stora jultomtar & julpynt, redan! Vad hände där liksom?? Hur kunde tiden gå så fort. Nej det känns riktigt overkligt att det är dax för butikerna att förbereda för julpynt osv. Även fast jag älskar julen så kändes det lite deppigt faktiskt.
Aja, det var bara det jag ville säga ;) haha
 
 
Drömmer mig bort till vår Paris resa istället! :)

En match mot Mike Tyson

2012-10-01 20:14:28 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Vaknade inatt av att Gullis flaxade omkring i buren helt galen. Gick in till henne & såg att hon gång på gång trillade ner när hon försökte flyga upp & sätta sig. Jag fick sträcka in handen & bära upp henne i famnen för att hon skulle bli lugn. Satt & pussade på henne ett tag & då vart hon lugn efter en liten stund & burrade upp sig. 
Vet inte vad som hände, hon kanske drömde en mardröm om att katterna jagade henne? ;)
Min lilla gulleplutt ♥
 

 
Just ni sitter jag helt död i soffan efter dagens jobb, vi håller på & stylar en lägenhet här på gården intill min. Nära & bra ;)
I vanliga fall är jag inte såhär trött, men jag var inte helt hundra imorse. Blödde näsblod & ena ögat var uppsvält som om jag gått en match mot Mike Tyson. Det har lagt sig lite nu iaf som tur är. 
 
 
 
Nä om man skulle ta en promenad med hundarna & lägga sig tidigt idag.
Gonatt redan nu :)
 
 
 

  
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu