Det kommer en morgondag

2010-12-30 18:45:49 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Va skönt det är när man städat. Inte för att jag är klar. Bara hunnit göra vardagsrum och toaletten. Shit va äckligt det hinner bli när man inte orkat städa alls på ett par veckor haha =P Har ju varit sjuk hela tiden, så då orkar man inte.
Nu luktar det gott och är så fint. Får stanna i vardagsrummet tills jag orkat städa resten =) Så måste jag bjuda in Jonas & Criss sen så dom ser hur de brukar vara haha ;)

Igår vart det ganska lugnt. Vi hamna på 54 tillslut. Sen sov Rami hos mig. Så skönt att ha sällskap på bussen hem! 50min på bussen ensam är inte kul!

Planerna är planerade =) Och jag hamnar i farsta på nyår. Perfekt! Då kan jag springa och ge småttingarna och dom andra en gott nytt år puss =D Jag och Marcus ska äta middag först och sen åka till dom andra. Ska bli jätte kul verkligen! =D

Ikväll blir det uppesittarkväll med Marcus och god middag. En riktigt god stor köttbit blir det =) Ska nog försöka röja lite till i köket iaf innan jag ska börja med middagen.

Ha en mysig kväll alla sötnosar som läser =) (Festa inte för hårt om ni ska göra d idag, det kommer en morgondag också =P)

Sist men inte minst

2010-12-29 19:10:26 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


img_0604 (MMS)

Sist men inte minst har vi denna hög :D Skor 299kr från Din sko, scarf 30kr H&M, vit blus 199kr H&M, skärp från H&M kommer inte ihåg pris. Väska större för 199kr från H&M. Liten svart väska från GinaTricot 75kr och svart t-shirt också från GinaTricot 99kr. Och ett litet kitt med mascara, nagellack & eyeliner för 100kr någonting på Kicks.


Smyckena

2010-12-29 19:00:28 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


img_0602 (MMS)

Dom två smyckena längs upp i skrinet är köpta i butiken S.I.X i Farsta. 30kr för ringen, 40kr för örhängena. Alla armband i lådan plus silver plupparna är köpta på GinaTricot. 99kr för armbanden och 49kr för örhängerna. Dom fina glittriga i svart är från Glitter :p och ska bäras på nyår till min fina klänning. 129kr fick jag betala för dom.


Från Indiska

2010-12-29 18:52:24 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


img_0600 (MMS)

Från vänster. Silverburk från Indiska 49kr på rean. Ram från Presenterian 89kr. Kruka från en mataffär i bästa svängen Hökarängen :) 30kr. Vas och smyckeskrin från Indiska, 129kr för vasen på rea & 249kr för skrinet. Gud va jag är glad för alla fina nya saker!!! :) men det kommer mera!


Det har blivit lite saker idag med

2010-12-29 18:44:22 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


img_0606 (MMS)

Det har blivit lite saker idag med när jag var nere i centrum. Hade några presentkort som jag shoppade för. På presenterian köpte jag dessa två. En krok i mässing för 100kr och en klädhängare, också i mässing, för 300kr


Happy f****** new year

2010-12-29 00:55:24 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Har inte haft något kul att skriva här så jag har hoppat över det helt istället för att sitta och gnälla massa.

Men idag(igår, klockan är ju över tolv) fyllde mamma år!
Hipp hipp hurraaa på din födelsedaaa!!!

Åkte till Farsta och träffade henne. Vi gick till centrum och fika och jag shoppade lite också. Får ta bilder och visa er vad det blev imorgon. Så dåligt ljus nu.

Inte bestämt hur det blir på nyår för min del ännu, blev inte riktigt som jag önskat men nått hittar man väll alltid på. Happy fucking new year lixom. Blää.... Jag som alltid ser fram emot nyårsfirande. Men som sagt, kommer hitta på nå kul iaf.
Imorgon blir det att gå till systemet för att köpa god dricka iaf =)

Dax för att ta ett bad, frusen in i benmärgen.
Pussar och kramar i massor till världens bästa mamma! ♥

Skaffa sig egna liv

2010-12-26 14:21:03 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Falska äckliga människor. Dom säger jag pass till och skickar vidare.
Börja skaffa sig egna liv istället för att tro sig veta så mycket om andras kanske???!! Jag är så arg så jag spyr!

Burk cravings

2010-12-25 23:34:29 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Shit vilka fina presenter jag fick av Börje & Marcus!
Av Börje fick jag en stor korg med massa blandat kul. Presentkort till olika butiker och andra fina saker som doftljus, kudde m.m
Marcus hade köpt jätte fina burkar (jag har burk cravings haha) en bricka, en ljuslyckta och super sköna sängkläder.
Jag är hur glad och nöjd som helst över allt! =D Tur att man hade råd att köpa lite finare presenter iår till dom. Hade kännt mig så dum annars med tanke på allt fint jag fick.

Börje & Sue är på Pg just nu och mötte upp några. Såå värdelöst att sitta här hemma sjuk när dom är ute och har kul. =(
Aja.. snart blir jag frisk och då ska de partajas =)

Gud vilket stort paket jag fått av Börje! ...

2010-12-24 15:14:06 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


img_0594 (MMS)

Gud vilket stort paket jag fått av Börje! :D Gud va spännande


God Jul

2010-12-24 14:44:14 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


God Jul alla sötnosar!!
Jag mår skit men jag är glad endå.. skulle varit ensam hemma men mamma & Janne kommer och hämtar mig så jag slipper vara själv. Tur..hade varit jätte deppigt att sitta själv på julafton.
Så nu är det dax att ta på sig jackan och åka till familjen och fira jul!

Pussar & kramar i massor till er alla! ♥

Jag kunde inte hålla mig! Öppnade paketet ...

2010-12-24 00:24:54 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


img_0588 (MMS)

Jag kunde inte hålla mig! Öppnade paketet i julstrumpan när klockan vart någon minut över tolv haha. Börje fick också öppna sitt. Jag fick jätte fina vantar! Och han fick ett hårvax. Dom andra har inte hunnit skriva några rim på mina paket dock. Men vad gör de :D mina va ju inte direkt jätte bra :P


Dagen innan julafton

2010-12-23 19:19:18 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Inte bästa starten på dagen att gå ut med hundar i ljust sken när man har världens migrän.
Hela natten och dagen har varit hemsk! Och tabletter hjälper inte. Fått i mig lite vatten på hela dagen och resten av dagen har jag legat i fosterställning i sängen med feber, migrän och ont som fan i bröstet.
Är osäker på om jag kan ta mig till mamma imorgon på julafton =( Blir nog hemma faktiskt så som de känns nu.
En bra sak iaf är att Marcus & Börjes sista julklappar kom idag! Dagen innan julafton, vilken tur jag har ibland ändå =)

Mysigt med vintern

2010-12-21 22:02:17 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag tycker snön är så sjukt fin när det inte är slask och skit. Allt lägger sig så fint på träden och även fast det kanske är lite överdrivet kallt vissa dagar så tycker jag faktiskt det är mysigt med vintern =)
Och vem säger att man inte kan hitta på saker på vintern när det finns skidor, skridskor, snowboard, pulka, snöbollskrig m.m?
Inte för att jag gör något av det ovannämnda hahaha, men iaf  =) Jo pulka kan jag åka. Och stå för varm choklad i slutet av backen eller sidan av rinken. Annars gör jag mig bara illa, klant som jag är.
Det enda som är negativt är alla olyckor med halka och förseningar.
Annars tycker jag ni ska ut och ha kul istället för att klaga på kylan! =)

Börje ska laga hans paradrätt till middag ...

2010-12-20 17:37:28 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


img_0560 (MMS)

Börje ska laga hans paradrätt till middag idag.  En jätte god renskavsgryta :) Skönt att slippa laga mat :D Speciellt när jag har blivit sjuk igen. IGEN! Och läkarna hittar inte vad som är fel på mig. Underligt det där.


Fika till tjejerna

2010-12-19 14:06:56 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


En ny dag och den börjar som vanligt med att ge alla djuren mat =) Ja nu saknas det ju 2st, men dom är inte lika bra kompisar som alla dom här små nissarna.
Efter det är det dax att äta något själva. För att sen börja städa och fixa lite fika till tjejerna som kommer över vid 18. Om vi hinner ska vi förbi Rusta en snabbis för att köpa säng till lillen, annars får det bli imorgon.
Vill ni höra en sjuk grej? Jag har knappt pyntat i år!! Det är verkligen inte jag. Men jag har inte velat haft det pynt jag har och inte köpt nytt heller. Aja..nästa år då jäklar ska det inte bli någon miss med julpyntet!
Och en ordentlig gran ska det vara! Inte en sån här som står framme just nu med typ 5 julgranskulor, glittret på sne (katten har rivit i den) och ingen belysning. Hahaha..nä, dax att ta ner denna kanske =P

Skjuts hem

2010-12-18 18:32:02 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Igår hade jag verkligen jätte trevligt! God mat, söta vänner och så avslutades det såklart med dans =)
 



Jätte skönt att man fick skjuts hem också =) Nattbuss i 1timme är verkligen inte roligt! Speciellt inte ensam.

Idag blir det nog lugnt. Om Sue inte får något party ryck =P Men det tror jag inte =) Jessie ska ju ut så hmm..man vet inte..Ska höra med dom andra vad som händer.

Badade lilla Willmis nyss, så att hon kan klippas och borstas fin =) Hon ser ut som ett litet monster haha.



Nu blir det att laga mat. Tänkte göra en god köttbit med sallad och hasselbackspotatis.

Puss puss

Dax för julbord!

2010-12-17 15:48:43 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Snart är det dax för julbord!
Jag som var så besviken förra veckan över att alla fick gå utom jag. Så vart jag bjuden tidigare i veckan. Hur glad som helst är jag. Hoppas maten är bra! =)
Tanken är att man kanske ska stanna och festa lite efter, men får se om jag har lust. Har jätte svårt att bestämma mig just nu. Ska göra mig iordning nu iaf och känna efter sen när man är klar.
Tjingeling...

Börje försöker se smart ut

2010-12-15 16:03:40 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


img_0505 (MMS)

Börje försöker se smart ut haha. Tycker ni att han lyckas? :)


Morgon stund har guld i mund

2010-12-15 12:55:54 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


img_0499 (MMS)

Morgon stund har guld i mund


Idag blev det ett säkert kort. Bara koka p...

2010-12-14 19:43:44 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


img_0492 (MMS)

Idag blev det ett säkert kort. Bara koka potatis,        så man vet att man blir mätt iaf. Det var killarnas tur att laga mat. Så dom gjorde detta. Gott gott gott :)


På gång

2010-12-14 15:53:40 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Nu är det på gång med nya smycken på hemsidan. 29st faktiskt. Senast denna vecka kommer dom upp. Så ni får ha koll på litetsmycke.se =)

Kol någon?

2010-12-14 13:07:35 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Såhär god blev middagen igår..
(Lånad bild)
Nej, jag önskar att den blev såhär igår. Men istället blev det såhär...
Kol någon?
Hahaha...helt misslyckat blev det. Det skulle vara inne i två timmar på ganska låg värme. Tittade efter en timme, allt såg bra ut. 30min senare var allt kolsvart. 30min tidigare en vad dom skulle tas ur ugnen. Och ja jag tänkte på att det kan vara vanlig eller varmluftsugn menat i receptet. Och det var samma som min.
Gud vad vi skratta. Vi försökte gnaga lite på kanterna, men det var helt uttorkat så det blev att kasta allt.
Aja, nästa gång går jag efter egen känsla som vanligt. Det blir bäst då =)

Ikväll blir det revbensspjäll till middag....

2010-12-13 20:43:22 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


img_0481 (MMS)

Ikväll blir det revbensspjäll till middag. Resultatet får ni se sen :)


Denna vecka känns ganska fullbokad

2010-12-13 15:51:01 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Gårdagen var lika mysig som vanligt. Träffade tjejerna på adventsfika hos Nettis. Hon hade bakat en massa gott! Och nästa gång är det hos Sue & Thisse. Helt underbart att träffa dom varje söndag =)
Dagarna går så sjukt fort..redan lucia! Jag längtar till julafton så man får öppna paket. Jag älskar packet haha =)
Men det är så roligt om man hittat något till någon annan som man vet dom kommer gilla.
Denna vecka känns ganska fullbokad.
Strax har jag tid på sjukhuset.
Imorgon: inget planerat. Förutom tv:n fån 20.00 såklart.
Onsdag: Kanske en jakan-kväll med några vänner.
Torsdag: Tandläkaren, pulka åkning och på kvällen om jag orkar gå med Camilla och se Daniel Adams.
Fredag: Julbord =D
Lördag: Vet inte ännu, men man hittar ju alltid på något en lördag.
Och till sist söndag: Adventsfika.
Så ska jag klämma ihop lite andra grejer där med..som att bli helt frisk, göra beställningar och annat tråkigt =)
Innan jag går slänger jag med en låt som går om och om igen hos mig just nu =)

Tänkte nästan gå ut

2010-12-11 23:46:38 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


img_0461 (MMS)

Jag tänkte nästan gå ut idag efter att ha pratat med Mimmi. Men så fort jag såg Sue's nya lilla valp ångrade jag mig direkt. Började gråta när jag såg honom hahaha va jag är larvig. Men han är  så sjukt söt så man smälter totalt!


Hejade på fel lag

2010-12-11 16:41:38 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Igår hade jag riktigt kul! Kom hem vid 6 imorse och hann sova två timmar innan jag skulle upp igen för att titta på innebandy. Jakan mot Högalid. Slutade 6-4 till Jakan..så jäkla bra! =) Fick med mig Mimmi, Erik och Hjelte att titta också. Men dom hejade på fel lag så dom blir inte medbjudna nästa gång haha =P
Ikväll skulle de ha blivit bowling, men det blev inställt så det blir lugna puckar, som jag känner just nu iaf för jag är sjukt sliten. Men man vet fasiken aldrig med mig haha.

Bästa Mimmi!

2010-12-10 17:15:52 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Hahaha... måste bara visa denna helt underbara bild på bästa Mimmi!
När klockan börjar bli mycket på krogen börjar det också bli ofräsht  & lukta äckligt på toaletterna.
Tur att man har lösningen då om man heter Mimmi! ♥

Ni kommer inte bli ett dugg förvånade

2010-12-10 16:38:04 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag veeet...men det är obotligt. Djur är mitt liv!
Ni kommer inte bli ett dugg förvånade men endå säga åååh inte fler! Men det spelar ingen roll. Dom är mina lyckopiller! ♥ =D
En fransk bulldog kommer bli det senaste tillskottet i familjen. Inget som är bestämt eller så, men Marcus & jag funderar på att ha en på delad vårdnad som dom andra. Funkar perfekt =) Hugo är den som behöver fortsätta övar med att vara själv. Annars funkar allt och alla djur hur bra som helst!
Och har man två kan man lika gärna ha tre...och har man tre kan man lika...ja ni vet vart jag vill komma haha.
Hur man inte kan le och bli glad av djur är något oförklarligt för mig.

Jag sprang så ivrigt

2010-12-10 14:25:48 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Paketet från Nelly kom igår och jag sprang så ivrigt jag bara orkade till ica för att hämta ut det. (Några gamlingar med krycka gick förbi mig på vägen)
Meen...
Den åker tillbaka är jag nästan helt säker på. Kändes för kort och för fluffig, kändes nästan som maskerad klänningen från halloween när man hade den på. Men ska testa igen och se om man kan ändra någon detalj så den känns bättre. Om inte får jag hitta någon annan =( Så svårt att hitta någon som passar när man behöver större upptill och mindre nertill.
Och jaa, det är jätte svårt att göra det faktiskt!

Vägra inse att han inte får plats haha

2010-12-10 00:41:14 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


img_0418 (MMS)

Vägra inse att han inte får plats haha


Film tajm

2010-12-09 23:23:14 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Dom flesta har nog redan sett Avatar, men som ni vet så är ju jag lite efter ;) så jag ska se den nu tänkte jag. Ska bli skit häftigt att se den på så stor tv och blu-ray =)

Jag kanske inte är ensam om att vara sen med att se den?
Nu är det film tajm!

I am bound to you

2010-12-09 18:46:44 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag längtar tills denna film kommer till sverige.

Hur snygga är dom inte! Och en hel film med Christinas röst kan ju inte bli fel!
Från albumet med samma namn fastnade jag totalt för låten Bound to you.
Det fanns några till som man rycktes med i och nästan ville upp och dansa med tjejorna på scenen. (Fast med kläderna på haha)

Väldigt sen men god middag.

2010-12-09 01:52:22 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


img_0414 (MMS)

Väldigt sen men god middag.


Tanken som räknas

2010-12-08 19:12:14 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag fick jag en vääldigt positiv överraskning. Jag fick ut extra pengar denna månad för att jag har fått för lite tidigare.
Jag som mått så dåligt över att jag inte kunnat köpa bättre julklappar till Marcus & Börje. Och jag vet, det är tanken som räknas..men när man får så mycket stöd och att dom alltid ställer upp på en så vill man visa uppskattning tillbaka. Och det ska jag göra nu när jag kan! =)
Har köpt 5presenter till Marcus och 5st till Börje. För dom har varit riktigt snälla i år! =)
Hoppas dom blir glada ♥
Två av dom bästa i världen =)

Nyårsklänning

2010-12-07 11:23:55 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Igår beställde jag min nyårsklänning =)
Det blev denna från märket Angeleye som klickades hem från www.nelly.com
Kostade bara 349kr och kommer bli så snygg till ett par nude-färgade skor. Dom har erbjudande just nu med fri frakt & betalning i februari. Så har du som många andra dåligt med pengar nu vid jul så är ju det erbjudandet perfekt!
Hoppas den sitter bra! =)

Slet av en klo

2010-12-06 18:25:36 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


img_0404 (MMS)

Och Willma slet av en klo när vi var ute tidigare, hur vet jag inte. Blödde som bara den =( Har fått linda om hennes lilla tass. Skruttan. Det går bra för oss nu haha.


Pynta i november

2010-12-06 18:17:30 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Ja då var man sjuk igen då...ja ni läste rätt. IGEN! Finns det någon frivillig ompysslare kanske? =)
Jag som skulle storstäda idag och julpynta. Har inte gjort det ännu. Förstår ni att det är något fel på mig då om jag inte ens orkar julpynta. Jag är sån som får hålla mig från att inte pynta i november redan =)
Jag har läkartid på torsdag ang. blodprovet jag tog. Så vi får se vad det kan vara.
Något med sköldskörteln har jag för mig läkaren sa. Och att jag antagligen måste äta medicin för det. Men vi får se vad dom säger.

Rysningar

2010-12-05 16:21:03 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Måste bara lägga upp dom två av dom bästa låtarna någonsin. Vissa låtar gör ju bara att man få rysningar i hela kroppen & dessa två är sådana låtar.


Tlöööött

2010-12-05 14:25:46 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Och Inger hon är tlöööött.
Idag känner jag mig sliten. Utgång både fredag & lördag denna helg. Ganska lugnt blev det men iaf. Åt inte speciellt mycket på hela dagen igår för att jag var bakis också, så man har inte speciellt mycket energi.
Hoppas jag får i mig något idag för jag känner men iaf hungrig. Börjar bli ganska tomt i frysen och skåpen nu. Storhandla dax kanske? =)

Garbo NeXT :)

2010-12-04 00:51:28 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


img_0367 (MMS)

Garbo NeXT :)


Dagens skämt

2010-12-03 21:03:33 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


-What a handsome face
Uttal på skånska: -Var det han som fes.
Hahaha...

Och det blev han!

2010-12-03 20:53:32 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


I låg en nyckelring med hans favorit Hannah Montana =D hahahaha...Den hamnade på mobilen direkt! =) Marcus du vet då vad Börje önskar sig =)

Till Börje, en tidig julklapp från tomten....

2010-12-03 20:23:20 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


img_0340 (MMS)

Till Börje, en tidig julklapp från tomten. Haha Marcus har köpt en present som absolut skulle öppnas nu ;) undra om han blir glad...


Hugo och jag har legat och vilat

2010-12-03 19:06:56 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


img_0332 (MMS)

Hugo och jag har legat och vilat tills Börje slutat. Nu är det mat och en god drink :) nu kör vi! :D


Hoppa & Skutta

2010-12-03 13:30:20 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Igår var vi med lilla bumbibjörnen och tog bort hans stygn. Det gick jätte bra och äntligen kan han hoppa & skutta i snön. Det har inte varit lätt att få honom låta bli. Han älskar ju snö. Som att ta godis från ett barn.
För övrigt så hände det inget speciellt igår. Tog upp mitt julpynt som jag ska pyssla lite med idag. Men jag skulle behöva nytt. Massa som gått sönder och inte passar in längre.
Undra vad man ska hitta på idag då? Imorgon blir det utgång iaf..men idag? Hmm..

Känslomässigt

2010-12-01 22:27:47 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Nu är man slut i både kropp och själ efter ett känslomässigt mötet idag.
För er som missat så gick min pappa bort för ett tag sen & idag träffade vi hans ex-fru. För att se om dom foton som fanns kvar var något som vi ville ha. Han tog dom när vi var små så vi har inga foton på oss som bebisar, bara från när jag var 8-9 och upp.
Allt som hände oss när vi var små vart som en chock för henne. Hon hade aldrig ens hört talas om oss.
Och för oss var det konstigt att höra att han faktiskt många gånger varit underbar mot henne. Och inte bara varit hemsk. Och hennes bild av honom var att han aldrig skulle skada kvinnor, barn eller äldre. Vilket han också sagt till henne.
Men ni som känner mig vet, att det verkligen inte var sant.
Det känns iaf otroligt skönt att ha fått prata med henne om allt. Och vi har sagt att vi ska hålla kontakten. Hoppas det faktiskt blir så också.

  
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu