Ta det lugnt

2011-11-30 16:39:55 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..




Hej på er!
Idag måste jag faktiskt klaga lite. Jäkla skit app jag har laddat ner, mailappen för hotmail. Den har valt att helt plötsligt sluta pipa till när jag får nya mail och det är hemsidans mail som är "kopplad" till den. Så nu har man missat beställningar. Då vet man att man inte kan lita på appen helt nu iaf. 
Ska skicka en liten present som ursäkt att jag missat mailen iaf. Får så dåligt samvete. 

Att det alltid ska vara så mycket räkningar i december med, tur att vi för några år sen beslöt oss för att inte köpa julklappar till varandra för att slippa all stress. Jag skulle ju ljuga om jag säger att jag inte gillar presenter, men det är skönt att fokusen inte ligger på dom och istället på god mat och ta det lugnt. Nu har jag nog gnällt klart ;)
Skönt att älsklingen är hemma igen nu iaf så man får stöd med allt små strul. Nu tänkte jag baka lite kakor om jag hittar receptet :)

Hej så länge!

Första advent

2011-11-27 16:45:31 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..




Idag är man bra seg. Inte så farligt bakis (även fast man inte tål någonting längre) och fått sova ganska bra inatt iaf. Vaknade vid 9 och sov till och från efter det.
Det blev en riktigt kul kväll och vi hamnade till slut på Ett ställe som vanligt :P Tanken var Soap, men det var så sjukt mycket folk så vi ångrade oss. Var en massa vänner där också så det var kul att vi blev några stycken :)

Snart ska jag möta Marie och käka middag & ha lite adventsmys. Känns verkligen inte som jul! Måste julpynta lite känner jag. Dra igång massa julmusik ska jag göra också så man kanske får en liten julkänsla iaf.
Man får hoppas på snö snart, annars kommer det aldrig kännas som jul.

Hoppas ni har haft en bra helg!
Och glad första advent, trevlig första advent. Vet inte hur man säger men ni vet vad jag menar :)
Kram kram




Ingen sömn

2011-11-24 17:22:37 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Så trött så trött...
Traktor, vindkraftvärk/vindilningar och skrikandes dåre i ett är vad jag sover bredvid om nätterna. Detta är ju värre än att ha barn! Nu har jag ju inga barn så jag kan inte jämföra med det kanske, men om inte blir man väl förberedd nu iaf! = ingen sömn.



Idag har jag tvättat en massa och... eeh, nä det är bara det jag gjort idag faktiskt :)) Ska ner till restaurangen & äta ikväll innan Mr.T drar iväg till London på en massa skoj. Själv ska man till djursjukhuset & kastrera katten imorgon klockan halv 8! Kul!
Men jag ska hitta på skoj jag med i helgen så jag deppar inte för det (bara lite). Blir att träffa Mimmi & några andra sötnosar för att festa lite på lördag & sen ska nog jag & Marie ha adventsmys på söndag :)
Hoppas ni också har roliga saker inplanerade! :) Nu måste jag göra mig klar...

Puss puss

Nov. 23, 2011

2011-11-23 16:28:13 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Herregud va seg jag är idag. Somnade inte förens tidigt imorse, sov dåligt och har inte en gnutta energi i kroppen. Så har man missat det lilla ljus som är på dagarna nu så då blir man ännu segare. Sen hörde jag att det hade snöat lite idag! Stämmer det verkligen? Jag hade planer på att städa och fixa idag men det vi får se om jag orkar. Ska baka morotskaka nu iaf som jag lovat :) Tjingeling

Har inte riktigt tålamod

2011-11-16 19:33:44 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Det här med bokeh får jag verlkigen öva på! Ska testa lite tekniker i veckan tänkte jag. Har inte riktigt tålamod idag känner jag.



Har inte photoshop i denna dator heller, så då kunde jag inte göra något häftigt med denna bild. Sen vill jag få bokeh utan att behöva redigera dit det i en bild (bilden ovan är alltså inte redigerad, annat en färgen en aning). Så öva en massa :) Sen kunde man få tex: hjärtmönster istället för runda "prickar". Får googla det där lite mer om tips & sen kanske jag kan göra en liten sammanfattning här på bloggen. 

En liten nisse som alltid  blir bra & vill vara med på kort är lilla Hugo! :)


Det behövdes

2011-11-16 14:54:38 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Gomorron allihopa! Ja, det får bli ett gomorron eftersom jag själv vaknade för två timmar sedan ;) Man kan lugnt säga att jag sovit mycket inatt. Skönt, för det behövdes vekligen! Fick tvinga upp mig själv för att gå ut med hundarna. Thisse hade redan varit ute med dom, men dom behövde ju äta och gå sin långpromenad. Så nu är vi inne igen. 



I går kväll bakade vi cheescake med passionsfruktsgelé. Men det slutade med att vi inte orkade vänta på att gelén skulle stelna, så vi hade det som sås istället haha. Tänkte att jag skulle ha lagt upp det receptet, eftersom jag inte lagt upp några recept på länge, men den blev så ful efter att vi var ivriga så jag få göra om den någon dag :) God blev den iaf!

Nu Ska jag försöka lära mig lite om hur man fotar bokeh tänkte jag. Önska mig lycka till :))
Puss & kram

Nov. 15, 2011

2011-11-15 23:47:36 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..




Det är rätt mysigt med hösten ändå :) Idag var jag & Mimmi på promenad till cafét vid vinterviken som jag och T var vid för några dagar sedan. Jätte mysigt var det & det är alltid så skönt att träffa bästis & prata av sig. Jag har sagt det förr men jag säger det igen, vad skulle jag göra utan henne? :)

Jag har börjat fota lite igen också. Lite ringrostig, men det gäller att öva, öva, öva så att det sitter igen. Blir så sur bara när det inte blir som jag vill & jag är så hård mot mig själv. Men man måste släppa kraven ibland och bara tycka det är roligt! Och det tycker jag verkligen det är :) Så får det bli som det blir. Blir ofta ganska nöjd iaf :)

Nu ska jag försöka sova lite tänkte jag, har haft problem med det dom senaste två veckorna, så jag hoppas att jag slocknar snabbt ikväll.
Natti natt!

Som ny

2011-11-14 19:04:38 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..




Gud va jag har ont i ryggen idag. Var och simmade igår & jag är så sjukt otränad efter ha varit sjuk så länge. Men jag är nöjd att jag kom iväg iaf. Så att man sakta men säkert tar sig framåt :)
Efter simturen bastade jag riktigt länge, gjorde hårinpackning och skrubbade mig med peeling. Kände mig som ny när jag kom därifrån. Saknades bara en frukt, som jag brukar äta i bastun. Man blir så hungrig, så det kommer jag inte glömma köpa igen.

Idag har jag hämtat hundar, varit på promenad och fått det städat här. Det behövdes kan man säga! Så skönt när det är fint igen, man blir mer avslappnad.
Resten av kvällen blir bara lugn med mina älsklingar framför tv:n. Vi går nog ner och köper lite godis med, vart så sugen på något sött efter maten :) Blivit godisgris igen. Tur att jag är så tanig att det inte gör så mycket ;)

Kram på er!




Bokat hotell

2011-11-12 16:11:43 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Gud va tiden går snabbt! Nästan en månad sen jag skrev här sist. Har verkligen haft fullt upp, men snart kommer det komma upp inlägg lite oftare. Ska köpa en ny sladd till datorn bara (som gått sönder) så jag kommer åt alla bilder. Inge kul med en blogg utan bilder ;)

Nu är det bokat för årets pärlmässa!! Gud va jag ser fram emot den denna gång. Vi har bokat hotell så vi kan skämma bort oss i år. Äta på resturang och slippa stressa och bära den där tunga jäkla väskan fram och tillbaka :) Men det är lååång tid kvar. Inte förens i april är den. Men då hinner man spara ihop lite pengar iaf. Vilket man alltid lyckas glömma.

Nu blir det att slappa i soffan ett tag till och sen kanske försöka städa lite. Eller vem försöker jag lura? Kommer inte alls orka städa idag haha.
Får se vad jag hittar på men ha en trevig helg alla!

Puss & kram!


  
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu