Årets pärlmässa

2011-03-31 13:23:44 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Snart är det dax! Imorgon åker jag och Veronica till Lidingö för att vara med på årets pärlmässa. Och det ska bli så kul! Hoppas det blir lika fint väder som det har varit igår och idag så man kan sitta ute och äta. Så mycket skönare och man får mer energi efter att ha suttit där i flera timmar.
Jag kan knappt vänta på årets goddiebag heller. Hoppas den är bra iår! Åååh jag längtar så mycket till imorgon så det går inte att förklara. Vad ska man göra så denna dag går snabbt?!

Laxrullar

2011-03-29 23:04:24 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..



Du behöver:

Laxröra:
200 g gravad rökt lax
1 liten rödlök
1 dl créme fraiche
100 g philadelphia ost
1 msk riven pepparrot
1 msk hackad dill
Salt 
Peppar
En skvätt citron
4 st fyrkantiga tunnbröd

Skär laxen i mindre bitar. Hacka löken fint. Blanda med resten av ingredienserna och bre ut röran på bröden och rulla ihop. Dela på mitten och servera med en rödbet och morotssallad.

Sallad:
4 Rödbetor
1 Stor morot
Rödvinsvinäger
Olja
Peppar
Salt

Skala och strimla morötter och rödbetor. Smaksätt sedan efter önskemål med övriga ingredienser.

Tips: Dom passar jättebra som snittar, tex till buffébordet.


Recept delvis hittat på matklubben.se

Till Spånga & tillbaka

2011-03-29 19:31:31 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Gud vad min kropp är sliten idag. Igår tog jag & Börje en långpromenad till Spånga & tillbaka. Det är ca.1mil. Tydligen hade jag för små skor också, inget jag kände av förens jag tog av mig dom skumt nog. Har inte ont i kroppen i övrigt idag utan är bara sjukt trött. Blev 11 timmars sömn inatt haha =P Kanske därför man är lite seg i knoppen.
Efter det var vi bara hemma och städade, hann med att åka till plantagen en snabbis också för att köpa såjord (snart är det dax,weee) och några små blommor.
Gjorde goda laxrullar som jag ska lägga upp recept på vid ett annat tillfälle.
Idag kom Max & mamma över på lunch och fika. Kommer ju inte hinna träffa Max innan dom åker igen annars. Spelade lite spel. Tre i rad, memory och plockepinn. Om och om igen spelade vi dom haha.
Gullunge! =)

Det härliga vårvädret

2011-03-24 13:00:48 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag har en sån dålig dag idag. Fylld med ångest och gråt. Imorgon är begravningen för pappa & det är så mycke känslor på en gång. Familj man aldrig träffat, familj man ska träffa igen och känslor man önskar att man kunde hantera.
Något positivt just nu är ju det härliga vårvädret iaf. Blommor är påväg att blomma och träden har fått massa knopp =) Och i solen är det så varmt och skönt!
Allt löser sig, man måste ha den iställningen iaf...eller hur?!

Jeanne d'Arc Living

2011-03-21 12:16:05 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag måste bara tipsa lite snabbt om en tidning för er som också älskar fransk/dansk lantlig inredning precis som jag!
Har faktiskt bara sett denna tidning via hemsidor att köpa innan, men kanske att den funnits på Pressbyrån hela tiden, men jag har iaf inte sett den förens nu & blev överlycklig =D
Jeanne d'Arc Living heter tidningen. Kostar 89kr och köptes på Pressbyrån.
Åååh det bara kliar i fingrarna när man ser alla fina blommor och det bara bubblar med idéer när man bläddrar igenom den ♥

Bikini-fever

2011-03-21 11:53:15 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag tror jag fått bikini-fever =P Köpte ju tre stycken från H&M för ett tag sen, men dom har så många snygga (och billiga!) bikinis iår så jag har köpt tre till. Och även fast säkert alla har köpt den missoniinspirerade så kunde jag inte låta bli att köpa en iaf ;) Nu måste vi bara boka resan till Marocko så jag kan använda dom! =)

Krackelerade träramar

2011-03-18 15:20:39 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Du behöver:
•Träramar, (mina köpta på Ikea, har dock laserat dessa innan men dom är matta så det påverkar inte resultatet)
•Vattenbaserad akrylfärg i två färger. En för grunden (färgen du vill sprickorna ska vara i. Svart, grått eller brunt blir bäst.) Sedan den färg du vill att ramen ska vara i. Köpte mina på Rusta för 17kr/st har jag för mig.
•Krackeleringslack. Köpt på Panduro Hobby.
•Penslar
1. Börja med att måla ramen/ramarna i den grundfärg (mörkare färg) du valt. Vänta tills det torkat.
2. Pensla sedan på krackeleringlacket & låt torka i minst två timmar.
3. Nu när du ska måla den ljusa färgen du valt använd en bred, flat pensel för att måla så snabbt som möjligt då krackeleringen börjar på en gång. Måste du strycka 2 lager färg gör det snabbt & på en gång.
Låt torka & resultat!
Mina hamnade ovanför sängen, men jag gör nog någon till balkong & badrum med  vid ett annat tillfälle =)
Tips: Du kan göra krackeleringar på krukor, burkar m.m. Det behöver ha en matt yta att måla på bara.

Gud va veckorna går snabbt!

2011-03-18 14:19:05 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Nu är det redan fredag igen. Och idag blir det lugna puckar, ska försöka hitta ett spel nere i centrum. Vet att det finns vid outlet men dit orkar jag inte gå.
Imorgon vet jag inte riktigt vad som händer, men något kul blir det säkert som vanligt! =) Nu ska jag ta kort på ramarna som jag lovat så kommer pysslet upp snart här på bloggen.
Puss

Okej...

2011-03-17 20:06:37 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


..nu har jag lovat något som jag inte kan hålla igen. Men ni börjar bli vana nu va? ;) Det är så mörkt nu när jag kommit hem från simningen så jag kan inte ta några kort på ramarna så man ser dom ordentligt.
Det får bli imorron, jag lovar haha ;)

Jordgubbsbägare

2011-03-17 14:49:24 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Tänkte bara tipsa lite snabbt om dessa från Rusta. Finns i smakerna jodgubb,mint och ägglikör. Har bara smakat dessa & dom är hur goda som helst! Påminner om magnum white/strawberry. Kommer dock inte ihåg vad dom kostade.

Pysselsidan

2011-03-17 14:35:07 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Sitter och slösurfar lite på nätet medans jag laddar upp lite bilder från kameran som ska läggas in på bloggen. Ska skriva ut lite fina bilder bara att ha i ramarna som kommer upp på pysselsidan lite senare. Sen lovar jag att dela med mig av pysslet till er =)

Riktigt fina blev dom! Ska ha en på balkongen till vår/sommaren och en annan i badrummet.
Ska strax iväg och simma lite. Marcus har hundarna idag så då får man passa på att göra något. Ska bli så skönt. Köpa en frukt och ha hårinpackning i bastun. Saknar när jag och Jess gick tisdagar & torsdagar på kvälls-simningen. Men nu ska jag sätta igång med träning iaf och det ska bli hur skönt som helst. Har inte en muskel på kroppen, ush.. måste bli ändring på det! =)
Puss godingar

Så sjukt störigt

2011-03-16 21:35:20 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag tror jag får spasmer! Haha, detta är så sjukt störigt. det går inte att få till det som jag vill. Inramningen av inlägg och menyn går inte ut helt i kanterna. Och jag har f** testat allt!
Men när man ska minska ramen runt om hela så hamnar menyn fel, och samma om man ska dra ut på meny eller inlägg. Vad gör jag för feel??!!
Det värsta är att jag måste be om hjälp..och säkert kommer det bli fixat då haha. Och joo det är väll bra, men störigt att jag inte lyckas fixa det själv.

Proppmätt

2011-03-16 18:37:29 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag är proppmätt efter middagen. Det blev pasta med pesto, parmaskinka, soltorkade tomater, parmesan, ruccola och kvisttomater. Mmm :)

Böcker som jag beställt.

2011-03-15 19:36:31 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag kom mina böcker som jag beställt. Och den översta kan jag sitta och bläddra i om och om igen. Idéerna bara bubblar men så har jag ingen trädgård! Men jag har en balkong iaf så    nu när våren snart är här så ska det fixas som bara den där ute :) För övrigt har jag varit på rehabiliteringsmöte idag och det gick väldigt bra, det känns som det kommer bli skit bra det här ;)  Och om två timmar är det dax för....... Desperate housewifes!! Weho :D  Puss på er!

Melodifestivalen

2011-03-12 13:07:04 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag vet att jag har varit dålig på att blogga på sista tiden. Ska skärpa till mig, lovar =P Och inlägg utan bilder är så tråkiga (tycker jag iaf) så det har inte blivit att jag lagt upp något alls istället.

Ikväll blir det att träffa vänner & se melodifestivalen och efter det en liten utgång. Känns som det var jätte länge sen jag var ute så det ska bli jätte kul! =)

Hoppas ni också får en mysig helg!
Puss & kram

Ps. Om ni messar min mobil och inte får svar: Messa igen eller ring! Min mobil är helt förstörd, så jag får inte alla mess. Ska byta ut den. Till en Iphoooone haha, jag måste vara sist att skaffa en sån? Och jag som sagt att jag aldrig ska skaffa en sån skitmobil. Men måste erkänna att den är rätt kul =P den har massa foto-appar =P Då kommer jag garanterat bli bättre på att blogga iaf =)

weeee

2011-03-10 17:46:01 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


weeeeee =D...
nu funkar menyn i headern. Gud jag orkar inte göra klart resten =P Det blir av i veckan som kommer. Så ursäkta röran jag bygger om.

Nu ger jag upp

2011-03-09 23:50:05 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Nää nu ger jag upp för idag. Mitt huvud är överhettat. Får sova och försöka med bloggdesignen imorron istället.
Gonatt på er alla. Puss

Pysseltips

2011-03-09 22:30:08 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Kommer pysseltips här framöver.


Tjingeling

2011-03-09 15:13:24 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Så har man börjat med nya bloggdesignen...men det kommer ta ett tag..vad har jag gjort?! haha =P
Ska springa iväg till Rusta en snabbis för att köpa lite färg, så jag får fortsätta när jag kommer hem. Inte för att jag vet exakt hur jag vill ha det, har svårt för att bestämma mig =P Långt ifrån klart iaf!
Tjingeling så länge

Har skissat

2011-03-07 20:48:48 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag funderar på om jag ska göra en ny bloggdesign. Har skissat upp hur jag vill ha på ett ungefär och suttit hela dagen och pysslat med det, men nu orkar jag inte mer. Igår fick jag feber och mådde jätte illa, men idag är det lite bättre iaf. Har haft ont i huvudet och har ingen ork i kroppen. Vad va det för en liten bacill som hoppa på mig bara sådär?! Det går nog över snart iaf.
Snart är det dax för middag & det blir "vanlig" mat idag ;) köttbullar & mackaroner. Kors i taket.
Puss puss sötisar


Redan söndag!

2011-03-06 15:06:24 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


img_0966 (MMS)

Det är redan söndag! Va snabbt helgen har gått. Bara tagit det lugnt hela helgen, hur skönt som helst att faktiskt göra det någon gång. Veckan som kommer blir nog också lugn. Några möten inplanerade annars får man se vad som händer. Nu vill man att det blir sommar!


Jag och Hugo håller Börje sällskap

2011-03-04 15:36:52 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


img_0962 (MMS)

Tråkigt hemma så jag och Hugo håller Börje sällskap på jobbet idag. Då har man tråkigt :P


Här har vi det som tog tid!

2011-03-03 20:39:54 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


img_0958 (MMS)

Här har vi det som tog tid! Papper som ser äldre ut. Nöjd nu, men shit va mycket papper det gick åt. Nu när man vet hur man ska göra så är det såklart lätt/lättare nästa gång. Kommer bättre bilder på dom me.


Ååh gud va jag är trött

2011-03-03 20:38:28 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


img_0960 (MMS)

Ååh gud va jag är trött nu. Pysslat 4 timmar i sträck med misslyckande på misslyckande. Meeen till slut blev det som jag ville iaf. Kuddarna blev som dom skulle på en gång. Och det vart ju riktigt bra. Kommer bättre bilder.


  
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu