Min första dag är slut...

2009-10-28 22:44:01 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..




Min första dag är slut och jag är sjukt trött! Så mycke nytt, men det är verkligen jätte roligt! Jag längtar tills imorgon =)
Har nyss sett -The proposuall (rättstavat?) och den var riktigt bra. En Inger film =)
Nää fy va trött jag är. Ska upp tidigt som f** imorgon så nu blir det att sova. Mina ögon är knallröda haha. Ser ut som jag tagot något =) Sen ska jag på lunch med Jess imorgon, weeei!! Mysigt!
Sova sova sova säng säng säng.
Puss gonatt!


Nervöst men endå spännande!

2009-10-28 01:09:08 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Igår var vi och rände runt på en massa ärenden. Det var en så tråkig dag. Bara massa stress hela dagen.
Idag har jag varit på möte i Sundbyberg & ska iväg strax till Plantagen & sen Stinsen & köpa lite halloween prylar till festen. Beställde lite igår också från bodega.se
På hemvägen stannade vi på Blomsterlandet. Aldrig varit där förut, hittade massa fina saker! Man ville köpa jätte många krukor. Inte så farligt dyra heller. Krukor brukar kosta hur mycke som helst. Sen blev jag helt lyrisk när jag hittade två fina silvervaser i lite fattigmanssilver liknande "färg"

 

 

 

Sen hittade jag en stor fin tändsticksask nu till julen som kommer =P Och sen en rolig växt som heter levande sten. Köpte en liten kruka och sten så den känner sig hemma =D

Imorgon är det min första dag på Indiska. Wooohoo, va kul det ska bli! Nervöst men endå spännande.
Så nu är det mars i säng för att vara pigg imorgon =)
Nattinatt ♥ Önska mig lycka till =D

 


Uppe mitt i natta..

2009-10-26 03:07:41 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Här sitter jag uppe mitt i natta som vanligt. Det snurrar allt för mycke tankar i huvudet så jag kan bara inte somna. Även fast jag är jätte trött. Allt från pirr i magen över det nya jobbet på onsdag, planering av halloweenfesten, en jäkla massa små-ärenden som ska göras imorgon, möte & tvättstuga på tisdag. Mycke mycke mycke just nu.

Sitter & bläddrar i en underbar tidning...

 

...medans en liten misse ligger bredvid & myser =)

Innan jag gick ut i vardagsrummet så pratade Marcus i sömnen. Helt tydligt sa han: -jävla judar & skit!
Man kan ju undra vad han drömmde om. Lät inge snällt iaf, men roligt.Med tanke på att det är så lång ifrån Marcus man kan komma. Han drömmde kanske att han var ond i en film eller något =) Började as garva men han vaknade inte av det. Bara fortsatte att snarka. Haha. Han kommer inte tro på mig imorgon =P
Nu ska jag försöka somna till vänner... det brukar funka =)
zzzZZzzzzz....




Resultatet!

2009-10-26 01:03:28 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Nu är det nästan klart! Det är lite småfix kvar bara såsom knoppar på lådorna, köpa kapphängaren på Indiska & sy upp gardinen. Jag är jätte nöjd verkligen!

 

Jag köpte denna på Ikea för ca.1000kr som igenligen är en liten köksö/rullvagn. Det är i furu men jag laserade den med vit laseringfärg. (Också köpt på Ikea) Lasering gör att man ser trät istället för heltäckande som vanlig färg har. Sedan vände jag på lådorna så man kan borra dit fina knoppar på dom.

 

Eftersom jag inte har skohylla eller hatthylla kvar så satte jag korgarna från hatthyllan på översta hyllan, sedan klippte jag den gammla dörrmattan så den passade på nedersta hyllan för att ha några skor på. Sen var det bara piffa & fixa lite med ljus, blommor, ramar & en spegel. En liten lampa fick plats också =) Och bredvid till vänster ska kapphängaren stå sen.



Ljuslycktorna fick byta plats från vardagsrummet till hallen =)
Det är en helt annan hall nu! Och som sagt så är det bara lite små fix kvar =)

Där emot så är det ganska mycket kvar i resten av lägenheten. När man ändrar om så måste man flytta runt på en del möbler om man är beroende av förvaringen! Så skohyllan står som en liten bänk nedanför sängen. Och ska köpa små korgar i facken & sy en dyna som ska ligga på sittytan. Och sen ska vi borra i taket! Så jag får upp min fina sänghimmel igen =) Vart så fult & tomt utan den.
Hyllan ovanför sängen med små ljus på har kommit upp också. Äntligen!
Jag har alltså fått väldigt mycke gjort idag =D Även fast jag mådde jätte konstigt imorse.
Vaknade av att det kändes som om jag höll på att svimma i sömnen! Låter jätte konstigt, men vet inte hur jag ska beskriva det annars. Vaknade av att jag var helt tung & yr i huvudet. Skit läskigt =/

Ska försöka sova nu. Sov sött alla sötnosar!


Äntligen..

2009-10-25 14:40:17 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Jag vet faktiskt inte varför det tagit så lång tid. Men äntligen har jag målat om min hall. Kostade bara 129kr för färg. Så det är väll bara att man tycker det funnits viktigare saker att lägga pengarna på. Men nu när det är klart! Och fattar jag inte varför jag inte gjorde det för länge sen.
Det blev färgen Nougat & såhär såg det ut innan & efter.

 

Den ser inte riktigt ut som på bilden, så dåligt ljus i hallen. Men det blev mycke varmare och precis som jag ville ha det nu i hallen =D
Vi målade om några möbler också som det kommer före & efter bild på senare =).
Nu ska jag börja fixa fint i hallen =)
Puss puss

Ps. Tack tack tack min UNDERBARA Marcus som hjälpte mig att måla. Det är det värsta & tråkigaste jag vet. Så det blir en jäkla massa pluspoäng till dig ♥


Stillat mitt shoppingbehov..

2009-10-23 22:38:31 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag har jag för första gången på riktigt länge kunnat shoppa! Jag & Marcus var i Kista & jag hittade en massa fint som får komma upp på bloggen imorron. Så äntligen har jag fått stilla mitt shoppingbehov... för tillfället iaf ;)
Igår såg jag en film som heter "New in town" med Renée Zellweger. Det hade en ganska uppenbar handling men den var endå rolig och lite av en må bra film.
Nu ska vi titta på "Crossing over" med Harrison Ford & Ashley Judd, den ska tydligen vara lite sorglig, så igentligen skulle man nog börjat med den & slutat med den roliga. Jag tycker känslan efter en sorglig/läskig film sitter i så länge så jag brukar alltid titta på något roligt efter =)

I helgen är jag kattvakt åt Chriss & Jonas små missekissar. Ganska vågat av dom att låta mig vara det eftersom det finns en risk att dom kidnappas =P Men det är en risk man får ta om man ska åka bort sådär =D Nää, men pussa på den en massa ska jag göra iaf och göda dom så dom är små köttbullar sen när dom kommer hem. Moahaha =D

Nepp, movie time!
Puss


Vilken bra dag!

2009-10-23 00:11:48 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Imorse var jag på ett möte i stan. På Indiska vid Hötorget. Och jag fick jobbet! =D Chefen där var så himmla gullig! Verkligen jätte trevlig & det kändes jätte bra! Fy fan va roligt att jobba med alla fina saker dom har där. Jag kommer ju vara pank varje månad haha. Jag börjar på onsdag nästa vecka och jag kan knappt vänta! Det ska bli så roligt! Lite nervöst så klart men mest kul.
Sen kom en trevlig överaskning med posten me. Fler semesterdagar än jag trott så nu kan jag betala av några viktiga saker! Så kanske jag kan laga min tand någon gång =/

Jag sov inte många timmar inatt pga alla tankar inför mötet så det blev att vila när jag kom hem. Eller först kom det en nisse från Järfällahus och lagade mitt duschavlopp. Så nu funkar det utan problem!
Men sen efter det blev det att vila, eller vila och vila. Sov från halv tre till 22.30 haha. Jag var så tröööött.
Men nu har jag sovit, ätit och sitter nöjd framför tv:n =)

Vilken bra dag jag har haft!
Puss puss

www.indiska.se


Egen pool..

2009-10-21 23:48:28 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Jadå.. jag har egen pool.. i mitt badrum! Helt jävla hopplöst. Dom vägrar ju göra stambyte, så det svämmar över varje gång man han badat. Det har fungerat ett tag endå genom att byta till en mindre badpropp så vattnet rinner ut saktare. Men nu är det verkligen helt stop! Vattnet vägrar rinna ner. Ringde Järfällahus idag & sa till, så hoppas dom kommer ganska snart & fixar till det där. Kan inte vara särskilt bra att ha vatten på hela golvet. Kommer säkert bli en massa fuktskador.

Har varit i Kista lite snabbt idag & tittade lite...Har ett viktigt möte imorgon inne i stan! 
Köpte en vit skjorta på rea & ett par jeansleggins. Jag älskar jeansleggins, dom är så mycke skönare en vanliga jeans.

Frågan om tofflorna som jag hade med i ett inlägg för någon dag sen kommer från Deichmann-sko & köptes för 129kr har jag för mig, i Stinsens nya galleria =) Fanns i rosa också ;)

Trött jag är, har städat & fixat hela kvällen känns det som. Men nu är det ganska fint iaf.
Så nu förtjänar jag verkligen att slappa! Och det är precis vad jag ska göra =)

Massa kramar!

 


 


Min hemmagjorda skagenröra

2009-10-21 03:36:05 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Nu äntligen kommer receptet på min skagenröra som jag lovat... bättre sent än aldrig =)
Åt bakpotatis med skagenröra idag, så då passade jag på att måtta upp ungefärliga mått på min skagenröra..



Skagenröra 4-6 personer (till bakpotatis)
Du behöver:

Ca. 1kg oskalade räkor
Salt
Vitpeppar
Citron
1 Gullök, ca 1dl
3 Ägg
1 dl finhackad färsk dill
1 burk stenbitsrom
3 dl Créme fraiche
1 dl Gräddfil
1½ dl Majonäs

(4-6 Bakpotatisar)
Bakpotatisen kan stå & bli färdig i ugnen medans du gör skagenröran.

Börja med att ha tinat räkorna om du köpt dom frysta & skala dom. Jag köper aldrig färdigskalade frysta räkor pga att dom inte smakar lika gott, inte heller dom i lag då dom oftast är för salta och tappat lite av räksmaken.
Koka sedan äggen ca 8min.
Finhacka löken & dillen.
När äggen är klara så tar du bort äggulan och hackar även äggvitorna.
Sedan blandar du alla ingredienser i en skål, men se till att inte ta för mycke av salt, vitpeppar & citron utan se till att smaka av ordentligt så du inte tar för mycke. Börja med ca 1tsk salt & vitpeppar och 1msk pressad citron.
Rör ej allt för mycke då röran lätt blir för lös. Om du har möjlighet kan den stå och dra till sig i kylen ca.30min.
Ta en ordentlig stor klick skagenröra på bakpotatisen & glöm inte ha smält smör på potatisen innan =)

Smaklig måltid!




Halloween-fest

2009-10-20 21:22:54 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Nu är inbjudningarna skickade till min Halloween-fest. Hoppas jag inte glömt någon. Måste gå igenom mobilen, alla har nog inte facebook.



Jag längtar!!! =D


Varma fossingar

2009-10-19 20:09:34 / 1 kommentarer kommentera inlägget?..


Igår var vi i Stinsen och jag köpte ett par tofflor som är så jäkla sköna..



det är så himmla kalla golv här hemma & dom här gör verkligen mina små fossingarna varma!

Ikväll finns det inte ett enda program jag vill se på tv, och Marcus är på träning så jag har inte speciellt mycke att göra. Skulle behöva städa så det kanske jag tar tag i, ja...det ska jag göra. Fy fan va trist! Blää
Men det är bara att börja så man får det överstökat.




Små fynd

2009-10-18 03:57:51 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag har jag & Marcus varit på möjligheternas hus i Farsta. Hittade lite små fynd...

 

 

2 fina inredningsböcker, 1 silverfat jag tänkte ha stora blockljus på, en saltburk med en jätte söt lite skopa till =), en kak mackapär..haha vet inte vad dom heter eller vad kakorna heter men dom är stjärnformade (kanske ni förstog =P) och har strösocker på & finns på julen.. Hur som helst... En vinkaraff, en liten ishink med tillhörande is"klo" & till sist 2 ljusstakar. Och allt för 110kr! =)
Riktigt kul att hitta fina saker.
Resten av dagen har vi bara segat. Har varit så trött idag. Vi somnade efter maten & sov till 21. Då gick vi upp & ut med hundarna en promenad, sen hem & spelade kort, drack lite drinkar & rökte vattenpipa.
Skön & lugn lördag blev det.
Oj oj oj....klockan är redan fyra! Ska försöka att somna iaf.

Kramar!


Ångkokt lax är så gott!

2009-10-15 21:20:55 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..




Idag var jag & Marcus i Solna centrum. Och där hade jag sett denna ångkorg i bambu innan som jag tänkt köpa. Och nu var det halva priset på dom så den kostade bara 60kr. Vi gjorde ångkokt lax och det blev såå gott! Laxen blir otroligt saftig & det tar inte alls lång tid eller att man behöver stå & passa den. Nyttigt är det också! =) Så ett tips är verkligen att köpa en sådan =) (kanske 2 eller 3 om man ska göra till flera)

I övrigt har vi flängt runt en hel del idag. Vi har varit på Ikea bland annat och köpt lite nya bestick och en rotting kista som ska vit laseras. Sen blev det lite smått som ljus och sånt. Deras doftljus luktar verkligen så gott. Och ljus är ett måste i höstmörkret.
Det är inte bara sommaren som gått fortare än vinden, hösten verkar gå lika snabbt med tanke på att butikerna fått fram julpynt m.m redan! Är det bara jag eller känns det rekord tidigt som dom åkte fram?
Hur ska jag hitta mitt julpynt i den proppfulla källaren? Får riva ut allt! Suck..

Nu har jag ätit, diskat & städat lite... så jag förtjänar att ligga & slappa en stund framför tv:n. Det blir att gå och lägga sig tidigt idag, för jag är verkligen jätte trött.
Hej med er & gonatt redan nu =)
Puss!




Påbörjade armband

2009-10-14 03:18:03 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag kom mitt paket! =D Det gick fort! Så himmla roligt när det kommer paket med posten =)
Det enda tråkiga var att jag fick fek stans, men mailade dom och den rätta är påväg nu. Tur att den inte var slut iaf.
Har börjat med några nya armband men måste vänta till den 25:e för att kunna avsluta dom. Störigt.. så är det alltid. Därför jag brukar bli less när man börjat med något men inte kan avsluta dom.

Borde försöka sova men snarkis ligger bredvid, med Molly sovandes på bröstet. Hon verkar tycka det är sövande. Alla djuren har badat idag. Så nu är dom lurviga, luktar gott & fäller sjukt mycke päls! Imorgon ska det borstas som bara den.

Nää, om man ska försöka som det flesta av er antagligen redan gör....sova.
Natt natt..




Beställning

2009-10-12 17:38:18 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Igår kväll gjorde jag en beställning på lite nya smyckestillbehör. Allt tar ju slut så himmla fort, det går åt mer material än vad man tror. Sånna små saker som bindögglor och hattpinnar. Tråkigt att köpa in men ett måste att ha.
Ska iväg till Panduro nu och köpa läderband då dom armbanden redan blivit sålda. Riktigt kul! =) Nu väntar jag bara på dom avslut jag vill ha som ska beställas. Omöjligt att hitta det man letar efter ibland.

Efter Panduro ska iaf Hugo hämtas hem... weee...båda mina killar hemma nu ♥



Wooohooo

2009-10-11 15:55:15 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Snart borde Marcus vara påväg hem! Kommer inte ihåg när hans plan skulle landa, men han sa att han borde va hemma runt fyra...och de är snart!
Nu vill jag faktiskt bara att han ska komma hem =(

Tur att Willma fick en sen/tidig långpromenad, för jag har sovit enda till 14 idag. Jag är sååå sliten & bakis.
Men nyss varit ute med henne & fått lite frisk luft, så de är bättre en tidigare iaf.

Marcus messade nyss och sa att han är hemma om några timmar! Ush va jobbigt att vänta.. han skulle ju kommit vid fyra redan. Aja, då får jag tid och göra mig iordning och städa upp lite här.

Men först ska jag beställa lite nya smyckesdelar =)
Skulle vara så kul att sitta med Verro nu och göra smycken tillsammans.
Men de kommer... =)

Puss puss




Piff & fix

2009-10-10 19:09:59 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..




Efter allt piff & fix med hår & kläder ska jag äntligen möta upp Jess & gå till Criss & Jonas. =) Haft hela dagen på mig men man lyckas endå alltid vara stressad.
Hoppas ni också får en kul kväll, för det kommer jag iaf =)

Puss alla ♥


Doft av kanelbullar

2009-10-09 23:35:32 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..




Det blev lite bakandes efter maten. Ett berg av kanelbullar står & doftar så gott i köket & några ligger redan i magen.
Mmmmm... =)


Pilates boll

2009-10-09 19:35:26 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Idag blev det en promenad till Rusta med B som sällskap för att köpa en Pilatesboll.



Dom hade dom på rea för 75kr. Blev en kokbok och lite smått & gott som vanligt där inne. Bland annat en JUMBO påse med jordnötsringar =) Haha, bra att jag köpte pilatesbollen då va ;)
Efter det så gick vi förbi söderhöjden för att inhandla lite mat. Börje ska äta här, det blir lasange... och sen ska vi kanske baka lite bullar om vi orkar.
Marcus den jäveln är ju i Frankrike i världens lyx hus. Som btw ligger granne med Brad & Angelina!!! Ganska coolt tycker jag =) Hoppas han ser Angelina =D Fast dom är väll inte där just nu säkert.

Igår åt jag så himmla god sallad med bulgur, kalkonfilé, fetaost och massa annat gott på...



...blir sugen på sån sallad igen nu när jag såg bilden =P
Nää, om 5min är lasangen klar & det är inge vidare sociallt att sitta & skriva här när man har gäster haha. Får se om det blir något nytt inlägg lite senare =)

Puss & hej



Lövsamlare

2009-10-06 16:25:54 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..


Det är en viss liten kissemiss som älskar att jaga löv ute =) Och ca varannan minut kommer hon in med ett i munnen som ett byte för att sedan lämna det och springa ut igen för att jaga ett nytt. En dag hade hon samlat så många löv här inne att jag trodde det blivit korsdrag eftersom det var så jäkla mycke löv överallt. Men nää, det var bara lilla Molly haha. Sötnos misse, hon vill väll göra höst fint i lägenheten =P



Liten tröttis på hennes favoritplats på fotöljen.




Tresemmé

2009-10-05 21:46:41 / 0 kommentarer kommentera inlägget?..




Förra veckan köpte jag TRESemmés shampoo & balsam som det varit så mycke snack om. Så jag ville se om det var något att ha. Och jag tyckte faktiskt det var riktigt bra. Nästan 1Liter i varje flaska och kostade 99kr/st. Köpte dom i mataffären. Ett tips från frisören var att börja med balsam och sluta med shampoo för mer struktur. Vet inte om det hjälper för jag sätter alltid upp håret i en klämma, men jag ska testa =)
Men det luktar gott och är drygt. Har bara testat det 2gr så jag avvaktar med betyget =)


Sådär....

2009-10-05 13:10:01 / 2 kommentarer kommentera inlägget?..


Nu står man i kö för en lägenhet i Höör =) Ser du det här Verro så blir du nog väldans glad =D I'm coming tooo yooou ♥

Har inte tid att skriva mer en såhär haha, ska iväg på ett möte strax i Sundbyberg.

Puss alla!




  
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu